Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
gusta spune:
.Voi ati cerut reteta daca exista reactii adverse nu raspund
.
Pe mine sa nu ma intrebati de cantitati precise ca eu super inventiva.
Am carne tocata de vita 500gr o sa o prajesc .Intr-o alta oala am sa calesc niste legume congelate(mazare, conopida,morcov,fasolepastai si ce o mai fi in punga) ,adaug niste ciuperci si ceapa si un ardei gras si le las la calit cam 15 minute.Dupa pun totul la un loc intr-o oala mare adaug apa pentru 500gr de orez.Cand clocoteste apa pun orezul si dupa bag la cuptor.Si cand orezul e fiert e gata si mancarea mea.Pentru mine e super usoara si familia mananca.Si nici mult timp nu imi petrec in bucatarie
.
Sper sa va placa.Dupa ce il fac am sa fac o poza la o portie poate pare mai apetisant.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
elisor spune:
Oana cum mai mai tanara si mai slaba?! Pai am vazut pozele, doamne esti de invidiat, arati foarte bine, te-am vazut si alive.
Pozele sunt foarte frumoase, in special cele afara cu voi in roz, brunete contrastand cu albul zapezii, artistice, ce mai.
Mi-am permis sa-mi salvez si eu poza cu fetele, pacat ca nu ne-am vazut mai mult, dar ma bucur ca v-a iesit minivacanta asa cum v-ati imaginat-o si v-ati reincarcat bateriile a la long long time.
Eu cred ca am prins momentul eruptiei si celui de-al 2 lea dintisor, ca ma uitai in gurita si am vazut putin sange pe la gingie, nu mi-am imaginat ca intra si sangele in ecuatia asta? Asa ca e cam maraita, dar fara alte simptome.
Si eu m-am ales cu un nas ca la robinet, doar era previzibil ca m-a durut cateva zile gatul, dar nu bag nimic ca totul pare sa fie soft.
Eli + Bianca si Andreas
elisor spune:
Gusta merci pt. reteta, pare usoara, dar eu nu prea ma impac cu apa ce tre' sa o pun la orez, ba-mi iese cleios, ba mai tarisor. Cata apa pui la cat orez, ca celelalte cantitati le stiu pune dupa ureche.
Eli + Bianca si Andreas
nefertari spune:
Pai io zic ca apa se pune dupa gust .![]()
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
elisor spune:
Nefe, care gust, ca nu mi-a mai iesit un pilaf klumea din vremuri epocale, de-aia ma feresc sa-l fac cu toate ca-mi place la nebunie
Eli + Bianca si Andreas
Cloreta spune:
Hello mamici si pitici!
O zi minunata sa avem, multumim pentr martisoare baietilor
!
Elisor, ce ma bucur ca ai revenit!
Am citi in mare viteza ca pana citesc ba am ceva de facut, ba ma baraie d-ra sa o bag in seama.
Asta e! Poate diseara o sa am mai mult timp.
Va pupam1
P.S. Am mai pus si noi niste poze in album la 8-9 luni si 9 luni.
Pozele mele
gusta spune:
Elisor eu pun asa 100gr orez la 300gr apa.
Celelalte fete cum faceti?
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
loreen spune:
Sunt intr-un hal de prostie monumentala...am scris o gramada si s-a dus ...de suflet...ce-mi vine sa-mi aia una singura...
Azi toata ziua am fost de pomina,nici acuma nu am facut bagajul pentru maine...o frec de azi de dimineata original...
Am fost la Oana dupa cum bine ati aflat,Delia a fost groaznica,ca de-altfel toata ziua,apoi am luat-o putin prin oras cu urlete de rigoare in acompaniament...intr-un final a adormit in masina pe locul de langa sofer,ca scaunul de masina era sus in casa
...acasa nu aveam mancare facut...i-am pus niste cartofi la cuptor care nu s-au mai facut,broccoli s-au dezintegrat in oala asa ca i-am servit in premiera niste branza cu smantana si paine pe care a ingurgitat-o...acuma doarme...ufff
Elisor ma bucur mult ca revii in tromba...asa si trebuie...hai aici cu noi ca-i tare bine...
Nefertari sa stii ca ne batem la aceeasi categorie de "mame denaturate" ca si eu o folosesc pe Bianca pe post de baby sister,numai ca turbata asta a mea nu sta locului suficient ca sa pot pleca si eu mai departe...
Auzi sa bati copilu ca a aruncat mancarea la cos...pai la cata mancare am aruncat eu trebuia sa nu mai am carne pe fund de la cata bataie trebuia sa iau...oricum am luat destula ani de zile...
Am chemat si eu fetele la apel dar nimic...oricum am ramas putine...dar bune...
Elisor nu-i scump tiramisu...si eu bun cu crengi...abia astept sa vin sa-mi mai trag o portie in bot inainte de ma strani iar ala regim...
Mai mai vroiam sa mai zic ceva fetelor,insa nu am memoria lui Elisor, da sa ma ia dracu daca-mi aduc aminte ce si cum...Ma duc sa fac ceva bagaje si revin...ca nu scapati asa usor...cand ma gandesc ce-am de recuperat 2-3 capitole pe cand ma intorc...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Am si eu o intrebare ? Pliiizzzzzzzzzz. Voi datzi la copii toata mincarea macinata sau si bucatzele ?! Eu am facut azi pentru Isabella borshuletz si am taiat zarzavaturile, carnitza, toate cubuletze mici, dar se strimba, ori nu-i era foame, ori nu-i placea ca tre'sa mestece, ori seamana cu tat'su are singe italian si nu-i place borshuletzul moldovenesc ?! 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Danelutza daca-ti mai ceri odata scuze chiar ma supar mai mama draga...nu m-am suparat deloc si duc la gluma mai rau ca magarul la tractiune...
Eu de mult ii dau Deliei mancarea pisata la furculita...cam de pe la 6 luni...si mesteca ca vaca...chiar si iaurturile le mesteca...
Elisor eu pun la o cana de orez patru cani de apa,cana fiind aceeasi...si tot la fel mai fac si eu cand mai moale cand beton de-l tai cu cutitu...
Bai gata ma duc sa calc hainele lu' plodu...ma arde-o lene...vai mama mea...am vanatai de la atata arsura...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"