Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
monu spune:
aaaaa atunci am inteles eu gresit. oricum arata tare bine felicitarea / rama.
pupici la pifos
si
Alexia Ioana
nefertari spune:
mikka - grozave poze - multumesc !
Ba noi am ramas fara dintzi si nici gand sa iasa.
A primti si Freya martzisor - o papusica - pun pariu ca dupa ce i-l pun nu rezista intreg nici 3 minute . Poate aduc poze maine .
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
Florentina G spune:
Salutare!
Un gand bun, o raza de soare si un martisor virtual de la noi pentru toate fetele de aici!
Am o mare rugaminte la voi, am sunat dr. pediatru si mi-a spus sa-i dau Mayei tratamnet pentru tuse -Expectoran sau Mucosolvan si Nevralgin picaturi. Spunea cineva mai devreme de un sirop bun pentru tuse, imi puteti spune si mie cum se numeste?
Intr-adevar antibioticul pe care il ia (Cefaclor) e bun si in cazul asta.
Nu mai stiu cine povestea de bebe care tusea si gasise un siropel bun.
Loreen, aseara nu am mai stat mult. Ne-am culcat pe la 1.00, deja avea febra, i-am dat Tylenol si a drmit linistita pana la 4.00 cand am trezit-o sa-i mai dau o doza. I-am pus sosete cu otet si-i mai scazuse febra dar dimineata avea iar.
Vorbeati de Humex, pentru ce este bun?
Multumesc mult!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI tuturor de 1 MARTIE! Va dorim o primavara frumoasa si in dar va oferim un martisor, fie si virtual. 

Din partea lui Dragos la mamici
iar la fetite 

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi. Sa cresteti mari si voinici. 

Simona
de
Dragos Octavian
Pozele noastre
nefertari spune:
Tina - noi am folosit Humex pentru tuse - dar pt Alex .
Androix - stai ca acum m-am prins - renuntasi la "Jaguar" mai ???
Ca tot e zi festiva azi - dau in urmarire cateva fete pe care nu le-am vazut demult pe aici - poate se vad strigate la catalog si mai dau un semn , ca mie una imi lipsesc : Micorint ; Carolinah ; Alina Balan ; Anky ; Mamaruta ; simonaeus ; Aurasa ; Tora97 ; crissu ; Sperantza... ; Mickyyy ; Luluku .
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
2anke spune:
Florentina G eu i-am dat pt tuse Prospan pentru copii (dr l-a prescris) si am fost f multumita de el, ii fara alcool si si pt copii sub un an.
LA MULTI ANI
tuturor sarbatoritilor de azi
, printre care si
meu
,
si va doresc o zi frumoasa de primavara
!!!!

Anca, mamica de
Lucas (01.05.05)
Androix spune:
Nefe,
da, uite acum zilele astea l-am dat pe net la vanzare, cica vine unu azi sa vedem daca i-o conveni sa-l ia. Am facut credit de nevoi personale si ne-am luat logan. Ceva imi spune totusi ca in 5-10 ani de zile si loganul o sa devina tot un fel de "jaguar". Noroc ca eu am prins tupeu si in 2 ani vreau sa-l vand si sa-mi iau altu' tot nou, in garantie, bla bla bla.
Florentina, io nu stiu ce sugestie sa-ti dau pen ca noi luam un sirop penal, e luat cu reteta dar nu cred sa coste mai mult de treijdemii, care n-are nici un efect. Si nurofen pentru muci, tot nici un efect 
Mey, vreau sa fac o placinta cu mere si ma chinui sa gasesc un aluat fraged si penibil de usor de facut. Ceva idei?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Margott spune:
Androix buticania de langa bloc. Sau nu ai asa ceva prin preajma.
http://community.webshots.com/user/arcultro
mikka spune:
Androix, subscriu la ce zice Margott, cel mai usor de facut e cel de la congelatoru' lu' alimentara. Eu luam Morarita intr-un timp, bunutz. Da' si mai usor e la patiserie... strudelul gata facut.
&Ioana