Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanailincam spune:
Neata, mey, si sa aveti o primavara frumoasa!
Repede, repede ca nu am timp, deja am inceput de-o ora programul si nu am facut nimic.
Lucas - ne-ai omorat cu pupaciunile si s-a lungit pagina. Baga o editare si mai taie din ele, ca nu putem citi, please!
Numai 2 cuvinte va zic:
Ieri a fost incununarea lunii nenorocite care a fost februarie (in afara de prima zi cand a fost ziua mea) pentru ca ne-au taiat gazele
. desteptul de barbat a tot amanat sa plateasca factura pana cand s-au scurs cele 45 de zile de gratie si ni le-au taiat. Asta nu era nimic daca nu trebuia sa platim o garantie de 3 milioane (adica inca o data cat ultimele 2 facturi neplatite) - care ne-ar fi fost returnata dupa 2 ani fara abateri la plata - si stiti ce bine statea noi cu banii. Am fost turbata jumate de zi, imi venea sa il omor. Pana la urma, traiasca sfanta pila, am un verisor care lucra la Distrigaz si ne-a scapat de plata. dar sa ne fie invatatura de minte pe viitor, ca nu din lipsa de bani nu am platit facturile, ci din lipsa de timp.
Asa ca seara am ajuns stoarsa ca o lamaie, iar pe viscolul ala am plecat la Mall cu gandul sa iau si eu martisor pentru Ana si pentru fetita colegei mele ca si ea i-a luat. Mai bine nu m-as mai fi dus, am trecut pe la Mothercare unde am vazut o rochita frumoasa de tot, pe care insa nu m-am indurat sa o iau, cu gandul ca de banii aia iau mai multe lucruri de la Babyexpo, asa ca am venit si fara martisoare si fara nimic si cu lacrimi in ochi de trai nefericit ce ducem (mai ales ca de luna asta a preluat barbatul contabilitatea si imi da bani cu portia
. Iar cand m-am intors m-am pus cu burta pe carte ca e musai sa iau examenul asta si sa produc si eu mai multi bani. Asa ca nexam DC.
Si vreo 2 raspunsuri:
Elisor - asteptam vesti bune.
Adela - bine ai venit, Sara ta e nascuta in aceeasi cu Ana mea.
SimonaF - eu nu i-am luat canita cu supapa, ci direct canuta cu gauri, iar cand i-am luat ulterior cu supapa nu a stiut sa mai suga din ea (ca e cam ca la biberon), ci astepta sa curga ca la cea cu care se obisnuise. Asa ca sfatul meu e sa iei direct cu gauri, ca e mare de-acuma si va sti sa bea cu canita (sunt unele drgute de la Nuk, gen biberon, dar in varf nu au tetine, ci capac cu cioc. Mai ieftine sunt de la Primii Pasi.
Bea - mucenicii sunt pe 9 martie. Stiu ca e ziua barbatului meu si tot timpul se lauda ca trebuie sa bea 40 de pahare.
Gabitza/Florentina/Olga - Ana suge numai in pozitia beblus. Daca o pun ca in poza Floentinei se uita la tzitzi, dar nu o recunoaste si nu stie ce sa faca cu ea, trage de ea si o mangaie
.
SI cu asta va las ca am treaba multa, multa. Sper totusi sa intru diseara.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Androix spune:
Salut, martzishim si noi toate fetele frumoase si pe mamicile lor!
Halal primavara, aseara era sa ramanem intzepeniti de spaima in parcarea de la carefour.
Oricum sunt jmekera, ca am proiectoare de ceatza si incalzire centrala in logan...
Elisor, ma bucur ca ai mai intrat.
Te pupam si pe tine si pe Bianca si abia astept sa ne dai vestea cea buna, ca pitica e ok. Stiu ca ti-e dor de noi dar nu ne mai scrie la ora doua din noapte ca nu vrem sa auzim la stiri ca o soferita din brasov a blocat toata circulatia ca a adormit la semafor
Eu sunt destul de amarata. Exudatul a iesit cica bine, n-am nimic. Intr-un fel chiar ma oftic ca daca aveam, luam antibiotic dupa antibiograma si stiam cum stau. Asa, pot oricand sa ma astept sa ma ia iar durerile in gat.
Filip e in continuare mucios, mai si tuseste din cand in cand. Sa-mi bag piciorul, eu am impresia ca nurofenul si siropul ala de tuse sunt degeaba degeaba 
Pe de-asupra l-am cantarit aseara si am constatat cu "entuziasm" ca in 3 saptamani a luat fix -50g, adik a slabit. Hmmm, o fi avand vreo prezentare ceva si mie a uitat sa-mi zica. Sunt in plina criza a "mamei care se simte vinovata" asa ca mi-am pus in gand sa-mi pun ceasul sa sune ca sa indop copilul. Adica sa mai bag ceva gustarele intre mese ca eu cred ca Filip flamanzeste la greu dar nu cere de mancare, iar eu sunt prea tuta si-mi aduc aminte cine stie cand. Drept pentru care acum pompez in el niste biscuiti.
sa aveti o zi frumoasa cu flori si martisoare de la iubitii vostri soti... Al meu cre ca iar se da lovit 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
nefertari spune:
Multi ani fericiti , ca zambilutele sa infloriti !
Ca n-am gasit alta rima - dar - zambilele sunt florile mele preferate si ori de cate ori le vad ma simt optimista .
Elisor - ma bucur ca ai avut timp sa ne scrii atat de mult ! Asteptam in continuare vesti bune .
Sa va zic ce am patit ieri cu Alex - ajung eu acasa dupa inot viteza prin viscolul ala groaznic , plina de nervi si de zapada si ma intampina Alex in usa zambitor nevoie mare, cu o surpriza (zicea el ) ca a mancat toata mancarea , si-a spalat vasele , a sters masa - ce sa zic totul era luna .La prima vedere m-am bucurat apoi am picat pe ganduri ca asa ceva nu se intamplase niciodata . Stand pe scaun sa ma descalt imi arunc ochii la punga cu gunoi si ce-mi vad ochii - banana pe care i-o lasasem , printre altele , era doar pe jumatate mancata .O iau drept mostra si il chem la interviu - dar cand ma uit mai bine - ....toata mancarea pe ziua respectiva era la cos . Am vazut negru inaintea ochilor ! Drept urmare i-am facut si eu o "surpriza" altoindu-i vreo doua de-a vazut stele verzi.
tamar - nu glumesc deloc .Poate am exagerat cu 4 ore insa chiar ii lasam deocamdata - pana incepe Freya sa mearga nu vad vreun pericol .
Loreen - da' cine a zis draga mea ca-i las peste noapte ??? Inca nu ne-am "denaturat" asa tare ![]()
Oricum - in perspectiva cautam o bona - deja am ochit pe cineva si astept momentul prielnic s-o abordez - macar pe weekend sa scapam cateodata de "bruiaj"
mikka - poti sa pui poze ca sunt interesata - cu user-ul e poveste mai lunga si o greseala pana la urma - trebuia sa fie nefertiti , sotia lui Akhenaton - sotul meu e fan Egipt .
Noi scriem asa mult si frumos ca sa atragem chiulangii , asta nu inseamna ca ne distram mai bine fara tine ![]()
andreea.a - m-am uitat acu la pozele tale recente si sa ma arunci afara in viscol daca te-am vazut grasa !! Cat despre poza cu Eric si Ivona - era sa lesin de ras , ca si sotul meu de altfel.
Felicitari pt "tata" si la mai multe cuvinte !
Simona - ca sa stea la imbracat o pacalesc pe Freya cu un scutec sau o tin in brate , pe genunchi , cu spatele la mine - si fatza la televizor ca tare-i place.
ile - cine zice ca suntem respectabile ???![]()
Weekend-ul trecut am trecut pe la City mall - sotul meu a rams
cu ochii la o pereche de totosi Timberland pt Freya si musai voia sa-i achizitionam - ce-i drept ca erau frumosi , din piele intoarsa dar si pretul era "lucratura" - 1.000.000 lei. Asa ca i-am dezlipit frumos mainile de pe ei si i-am aruncat pe raft.
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
Dadym spune:
La multi ani sarbatoritilor si din partea noastra!
Va doresc tuturor sa aveti o primavara frumoasa, cu impliniri si bb sanatosi si voiosi.
Din partea lui Robert catre toate domnisoarele cate o floricica

si binenteles cate un pupic

Nu stiu cum reusiti sa scrieti atat de mult, eu aseara abia am reusit sa citesc o parte din mesaje dar nu am apucat sa raspund si spre rusinea mea stau acasa cu bb. Noi stam foarte prost la capitolul somn, chiar nu stiu ce sa mai cred, temperatura nu are sau alte semne de boala in schimb atipeste si dupa 10min, jum de ora plange, trebuie sa-l i-au in brate, sa-i dau tzitzica ca altfel nu inceteaza. Nici nu mai tin minte de cate ori m-am trezit azi noapte
, in fine cred ca as da vina pe dintisori
.
Corni, sa stii ca l-ai facut fericit pe sotul meu, s-a simtit foarte important ca s-a pomenit de el pe forum, toata seara a glumit pe chestia asta, cica stia el ca are fata de vedeta
Simona, si eu am aceiasi problema la schimbatul scutecului cam de vreo luna si ceva asa ca ii dau sa tina in mana punga cu servetele umede si chiar daca imi scoate un pumn de servetele afara, asta e, cumpara mama altele.
Andreea.a, felicitari pentru "tata", noi nu spunem nici macar mama si am auzit mai nou ca bbii care merg repede vorbesc greu
si viceversa, nu stiu cat de adevarat e dar sper sa vorbim si noi mai repede![]()
Patricia, interesanta idee de martisor, cred ca o pun si eu in aplicare numai ca treb sa ma gandesc in ce sa o pun, ca rama foto cu poza tot le-am dat.
Loreen,Gabitza, cu ochii albastrii nu stiu ce sa zic, noi avem amandoi ochii caprui dar cica al nostru este sigur ca vecinul are mustata
Serios vorbind bunicile au ochii albastrii, una zice ca sunt de la ea cealalta la fel s.a.m.d.
Mikka, asteptam reteta poate cine stie o pun si eu in aplicare, nu am facut in viata mea mucenici si i-as da gata pe toti la ce dezastru sunt eu in bucatarie. Iar placintica...
Ile, Cloreta multumim pentru aprecieri![]()
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
nefertari spune:
ceva e in neregula - apare pagina alungita si trebuie sa ma plimb cu mouse-ul sa citesc .
luuuucas - mai draga , am slabit de m-am rupt . Pai aveam 73 cand am iesit din maternitate - ca restu' pana la 83 se duse la nastere .Sa nu mai spun ca asta-vara ajunsesem la 68 .
Laasa ca mer eu la sala sa vedeti ce bela si sharmanta ma fac !
Am primit o gramada de martzisoare, care de care mai frumoase ! Dar eu astept pe al mai cel dintre cele mai - de la iubitul meu 
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
monu spune:
nu se vede bine pag 6 pentru ca undeva un mesaj e iesit din pagina adica e prea lung pentru un rand.
Beatrice, cum se face rama aia ca arata tare bine.
Mikka, si zici ca vitaminele sau mg ajuta? aha. nu m-am gandit la asta.
si
Alexia Ioana
mikka spune:
Lucas, am facut scurta la ochi! Sar'na pt floricele, da' grupeaza-le ![]()
Diana, am pus ceva reteta pt mucenicii de post un pic mai sus, pt ceilalti a pus reteta Monu, cu vreo 2 pagini in urma. Si eu ii fac cam la fel, mai putin untura. Daca mai vrei inca retete, no problem. Si nu prea ai ce sa gresesti, ca is simplu de facut.
Nefertiti, nefertari, tot acolo e... Uite, cateva poze din Egipt . Fa abstractie de personaje, insa este unul din cele mai frumoase locuri unde am fost. Dar si jegoase... In fine, te lamuresti tu.
Monu, da, merge, pt ca in momentele astea se pierd multe din organism.
&Ioana
corni spune:
Va doresc un 1 MARTIE cu multe,multe petale de fericire.
Elisor,ne-ai scris un mesaj foarte colorat ca o zi de primavara, frumos cadou de 1 Martie ne-ai facut.Pentru Bianca multi pupici.
Multumim cavalerilor care ne-au trimis martisoare, ce flacai atenti avem in gasca
Si noi acum 2 zile am pregatit felicitari pentru martzisor si l-am pus pe sot sa le scrie ptr. ca are scrisul mai frumos ca al meu si ne-am distrat 2 ore, atat a durat, de minune, am ras cu lacrimi de textele care ne treceau prin minte, mi-am amintit de perioada copilariei cand pregateam martisoare ptr. toate fetele din clasa si flori, felicitari si era asa de placut, in final ne-a iesit ceva frumos zic eu.
Loreen,drum bun si linistit, sa va distrati frumos.
Margott spune:
O primavara frumoasa si plina de bucurii!

Adela multumim!
Androix si eu patesc asa cu David, ma apuca un somn ca nu ii mai dau la 11 noaptea sa manance, nu mananca mult, dar stiu ca mai ia ceva la burtel. Si a 2-a zi ma simt vinovata pt asta. Unde mai pun ca David mananca destul de putin si macar 50 ml pe noapte tot inseamna ceva. El, dragul de el, nu cere de mancare, el nu cere nici ziua ce sa ma zic de noapte...Si la noi baza o reprezinta biscuitii.
Elisor felicitari pt dintzisor! Noi inca il asteptam...Cred ca a ramas singurul fara dintzos. Pupici Biancai si sanatate.
Gabitza
pentru martisor!
Adina ati fost la dr? Cum a fost?
http://community.webshots.com/user/arcultro
patriciaRO spune:
Monu, pai asa sunt mai, asa le-am cumparat! Si eu doar le-am pus snurul. Si cand o veni sotul meu azi de la fotograf le atasez si pozele si vi le arat!
Beatrice, mami de
Alex pifos