Racusori, la apel! (10)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
MirelaV spune:
menna...pe buca k pe buca...dar atat?
papanasii k papanasii..dar io-s superba
va pup...k rad ca prostu' singura MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Menna spune:
Esti ,esti Mire
Uite na la tine
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
credeam k numai io n-am somn. e 1:16 si iote-ma unde mi-s.
adevarul e menna ca-s o superbitate MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Neata fetele!
Mai ce de cuvinte mari! Superbitatile mele scumpe, nu fiti egoiste! vrem si noi o bucatica de buka! Ce daca suntem maritate! Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!
Ce o fi cu insomniile astea frate? Daca dorm eu, nu dormiti voi. Daca nu dorm eu, dormiti voi! Si uite-ashea in fiecare noapte o racusoara numara stele verzi pe pereti!
Haideti la cafea si tigara, leneselor!
Va pup!
cookie spune:
Mai fetelor, da' voi cand mai dormiti?
Mirela, frumoase de poze...
Si chiar esti frumusica, bre!
Ia spune tu cum facusi poza aia mseriasa(ultima), ca ma intereseaza!
Eu n-am chef de nimic, am muncit toata noaptea la niste vise incalcite si nasparlii...pe deasupra ma doare si capul, ca e vremea tare inchisa......sper sa-mi treaca.
Azi am olecuta de program cu o prietena, ii fac o surpriza(o sa fie ziua ei si o duc la un masaj si o cosmetica...sper sa-i placa mea)
Va pup si o duminica frumoasa!
monagan spune:
ce activitate!!!!!!!!! ai eu am lipsit.
Mirela, da-i incolo de papanasi, ei arata super, dar si tu. Spune-ne cum ai facut poza aia de la final, ca e super.
Buka, buka, da si eu vreau.Menna, mersi ca te-ai gandit si la noi atunci.......fii sigura ca nu scapam nici noi okazia sa punem mana. Mancai-ar mama de baietei frumusei.
Tortul nu l-am facut ca n-am fost acasa, iar azi cred ca merg la o plimbarica prin padure la cules de ghiocei(cica).
Vb. later.
MirelaV spune:
io la 4 am reutit sa adorm. m-a pus naiba sa vb cu un prieten bun care e in italia. si mereu ii ziceam eu k "ma vio dar tu nu mai vb cu mine. esti vesnic ocupat" si iaca m-a prins aseara pe la 12 si zicea "ce, ti-e somn? nici un somn draga mea..stai aici teapana cu mine. staiiiii k fac urat" si uite asa pana pe la 4
si iaca asa..am ajuns in pat si habar n-am cand ama dormit..eram zombie tare
m-am trezit la 9:50. matinala domle
acu-s cu cafeaua si cu barfa pe la voi
cookie...cu photoimpact e facuta poza. dar io-s frumoasa..si superba..nu poza
july..ia mana!!!!!!!!! numai M&M au voie. voi...aveti buca langa voi in pat in fiecare noapte. asa-i M?
monaaaaa...si tuuuuuu? ia manaaaaaaaaaaaaa MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Asa-i M!
Eu n-am stat treaza pt ca n-am avut somn,ci pt ca ma durea capul si oricum nu trecea nici daca stateam la orizontala ...asa ca am stat treaza pana la 3 si ceva,m-am uitat la NBA pe tvr
Cookie eu m-as bucura sa ii vina la careva din cercul meu de prietene ideea ta
Monace bine e de tine ...de fapt,poate si de mine ...imi sun vecinuta sa mergem la plimbare prin Baile Felix ...tot la padure,na
ooooo fetele ma doare si gatul de mor ... am luat o lingura de miere cu propolis ,sper sa aibe efect
Am terminat de mancat acum si cred ca nici cafeaua nu mi'o beau ...ma bag inapoi in pat macar pt o ora ...
Va pi toati
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
Mirelaaaaaaa, pai de ce sa iau mana!!!! da niste "senzatii tari" nu mi-ar strica nici mie.
july, haide in ajutor si da-mi dreptate, nu ma lasa aici solo.
fetelor, chiar ca am cules ghiocei..o plasa . Erau asa frumosi si i-am dus la gradina de i-am plantat. Sa vedem daca ies la anul.Am mancat mici la gratar si slanina prajita (colesterol dom-le) dar am ajuns acasa franta de oboseala.
acu am iesit din baie, mi-am facut cosmetica, manichiura, pedichiura si...hop aici la voi.
Am citit in formula AS, ca acu iarna la ten e bine sa te dai cu putin ulei de masline + miere de albina,incalzite si sa-ti freci fata puternic cu ele pana intra in piele. Le lasi asa si dimineata te speli. Iti face tenul moale si il curata.
Menna, de ce te doare gatul? Ai zbierat la baietii prea tare??? Uite un
de la mine sa-ti treaca.
Sa aveti o saptamana frumoasa.
Menna spune:
Nu mona n-am zbierat ...chiar asa nu,insa a fost fum si acuzam dureri de dinainte de show si se pare ca asta a pus capacul.Azi bine inteles ca n-am fumat nimic,ci am luat 2 linguri de miere cu propolis incalzite pe care le-am dat pe gat usor,dar ...pana acum nu simt nici o ameliorare
Uite va dau sa va uita-ti la poze www.bihon.ro/engine.aspx/page/bihon-article-detail-page/cn/bihon-news-editor3-20060312-055520/dc/im%3Abihon%3Anews_special-bihor/ag/im-jurnal_bihorean" target="_blank">aici
Cititi articolul si pozele le puteti vedea la sfarstitul textului bolduit unde obs niste ap foto.Da-ti click acolo si spalati-va si voi ochisori
Articolul ramane pe net cred ca o zi,asa ca grabiti-va
Tre' sa recunosc ca am avut un soc vazand poze de la party pe net, pt ca ne asigurasera ca nimeni din media nu va fi acolo ...si uite na
Ok, ma duc sa-mi fac baita ...va pe botic de nani nani
Ne videm la dimineata
Menna