Racusori, la apel! (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

[quote]Originally posted by Menna

[black][font=Comic Sans MS]

aniast72 bine ai venit!
Oare cum s-o fi intelegand un rac cu o fecioara ?!

Menna, draga mea, de ce ma intrebi? Oare si sotul tau e tot fecioara? Ai ceva sa-mi povestesti la ureche? Daca da, te inteleg pe deplin. Te astept sa barfim lucruri dragutze... Si ca sa iti raspund la intrebare, relatia intre o femeie rac si un barbat e complexa din toate punctele de vedere...atat de complexa....

....racusorul viseaza...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

aniast72, welcome to the club!

la clestoase! Sa aveti un we minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare!
Aniast, bine ai venit in randurile nostre!
Eu nu am avut net fetele asa ca nu ma certati prea tare ca n-am fost prezenta la apel!
Hai ca sa ma iertati, va trimit ceva misto!

DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu)

Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.
Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata.
Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele.
Pentru ca pot reproduce ecuatii matematice si fizice lungi, complicate, machiavelice sau incredibile, dar pot sa ramana fara vreo solutie cand vine vorba de femei.
Pentru ca traiesc ca sa ne faca sa zambim.
Pentru ca nu le e niciodata frica de intuneric.
Pentru ca nu le pasa cum arata sau daca imbatranesc.
Pentru ca ne fac sa radem.
Pentru ca insista sa faca si sa repare lucruri pentru care nu au pregatire, cu increderea naiva a unui adolescent care stie de toate.
Pentru ca nu poarta si nu viseaza vreodata sa poarte tocuri.
Pentru ca spun povesti foarte frumos.
Pentru ca le e frica sa cheleasca.
Pentru ca intotdeauna stii ce gandesc si intotdeauna spun ce vor exact sa spuna.
Pentru ca cea mai mare frica a lor este sa nu fie un barbat adevarat, iar pentru aceasta trebuie sa se retraga din cand in cand.
Pentru ca abilitatea lor de a visa este probabil cea mai mare resursa de energie intacta de pe planeta.
Pentru ca fac mari eforturi sa ascunda, fara succes, ca sunt fragili si umani.
Pentru ca fie vorbesc prea mult, sau deloc.
Pentru ca intotdeauna isi termina mancarea din farfurie si sunt
recunoscatori pentru asta.
Pentru ca sunt intotdeauna capabili sa invete si sa se schimbe.
Pentru ca sunt exploratori si visatori de neintrecut.
Pentru ca ne pot privi in ochi si sa ne topeasca instantaneu.
Pentru ca vor sa fie omnivori ori asceti, razboinici sau amanti, artisti sau generali, dar nu fac compromisuri.
Pentru ca pentru ei nu exista niciodata prea multa adrenalina.
Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.
Pentru ca sunt aproape de noi cand avem nevoie de ei.
Pentru ca curata semineul si duc afara gunoiul sau iti cara bagajul fara a te intreba macar.
Pentru ca sunt intr-adevar pe atat de simpli pe cat afirma ca sunt.
Pentru ca le plac lucrurile extreme si atunci cand ajung acolo, noi suntem gata sa-i prindem.
Pentru ca sunt destepti, tandri si puternici.
Pentru ca ii iubim, si doar un barbat ar gandi ca acest lucru necesita explicatie.
Hai va pup si un WE frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata si io fetele.
azi nu lucrez..am dormit pana la 10..eheee de cand nu m-am mai dat io jos la ora asta...
july..multumim t randurile frumoase. apropo de barbati k le e teama sa nu cheleasca. acum cateva zile eram la banca si era o dra in jur de vreo 25 ani saraca..aproape cheala. si restul parului care il avea era lung..pana pe la umeri, dar era extrem de rar..ma gandesc saraca ce o fi fost in sufletul ei
menna, cum a fost la party?
aniast, menna nu-i casatorita..dar cine stie cve "fecioara" o avea ea pe sub pat . te-am adaugat pe listuta.
mona, ai ratacit cafeaua? unde esti?
de lucia ce sa mai zic..k ea chiulesc mereu motivat
cookie tare grabita
gata..am facut prezenta. io mi-s prin casa. incerc sa mai fac nitica liniste prin camera k e dezordine si am o invitatie la o cafea. de la o prietena..la ce va gandeati?
va pupacesc, vb later.
o zi frumoasa.
geo n-are net...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

mirela, n-am uitat de cafea, dar am fost dimineata la un parastas. Ce sa faci...obligatii.
acu sint harnicuta, fac curatenie,spalat, calcat si mancare si ma cam dor picioarele de atata alergat prin casa, asa ca acu sint la pauza de...cafeluta de dimineata si am fumat 1 tigare pana la ora asta. Incerc sa le raresc, ca simt ca nu-mi fac bine .
Si sint cam "mohorata" azi, cred ca din cauza timpului, ca mi-e somn incontinuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Helloo dragelor,iubitelor,alea,alea
Siiiii am fost la nebunii auch! mama dah bine fu'
Vreti detalii ?!
Bine , bine , dam si detalii ... deci am ajuns la 22:30 in club, ne-am parcat noi fetele la masa noastra care era langa scena si asteptam momentul ...si stam,si stam... si stam si binevoiesc dragii de ei sa-si faca aparitia pe la 23:45 Incep ei sa se dezlantuie nebuneste,alea ,alea si na ,ma bag si eu in fata,ca deh ...eram noi langa scena,dar toate disperatele s-au strans in jurul lor in cerc si noi de pe canapeaua noastra confortabila nu mai vedeam nimic ...mai dau un paharel de vin pe gat si imi fac si eu loc cu tupeu in fata ...si iata'ma ajunsa in fata si vazand exemplare de masculi feroce rupandu-se in figuri pt noi ...
Cristi a impresionat cu piruete,spagatu' si alte figuri periculoase pt comoara barbatilor,dar ce mai conta ...toate erau in delir
Mie personal mi-a placut Cristi Rus,care e si coregraful, Pasat si Mitoseru yami baiat ...
A fost nebunie,nu am cuvinte sa descriu ...m-am distrat de minune , vazand ca fetele efectiv ii hartuiau sexual ,fizic vb, pe barbati ... tragand toata textila de pe ei
La final a oferit si Mitoseru un mini spectacol ...dar mie una mi-a placut mai mult de el,decat de restul ...
Cristi intr-adevar se vede pe el ca ia acest "sport",k pe o meserie serioasa ...era f sobru si de abia schita un zambet sau eu stiu,o privire .Pasat era ok, incita lumea din jur ...stia sa faca spectacol ...si culmea,am obs ca i se pusese pata pe o tipa din public simpaticuta ea, o frumusete naturala si plinuta ...eh, are el o slabiciune pt ele,ca doar si Roman a fost manechin
A tinut cu totul cam 2 ore si apoi baietii au revenit dupa spectacol in club si s-au distrat cu restul ... Mi-au placut ca nu sunt fitosi,ci dimpotriva f draguti
Pe la 2 i-au lasat si pe barbati sa intre in club,insa nu m-am putut abtine sa nu rad cu o prietena de fetzele lor
Asta a fost tot...pe la 3 eram in casa,pt ca nu am mai suportat fumul din club (eu fumatoare fiind ) si laserele alea care imi distrugeau retina ...am venit pe o ploaie acasa tiptil pe jos ,ca doar stau la 5 min de club si nici un taxi nu m-ar fi luat pt distanta asta. Cum am ajuns,m-am pus sa-mi usuc parul (desii tot ma doare capul acum ) si m-am pus in fata pc-ului sa vad ce ati mai scris voi p'aci ...
Azi m-am trezit la 11 ,dar f rascolita ...am avut un vis tare ciudat care m-a marcat ...visasem ca m-a anuntat cineva ca a murit un prieten de al meu intr-un accident ... tare ravasita am fost ... ma gandesc ca poate subconstientul a lucrat la visul asta,pt ca inainte de a ma pune in pat am intrat pe link-ul www.jurnalul.ro/articol_48090/tragedie_laura_s_a_mutat_in_rai.html" target="_blank">acesta al Jurnalului National si am citit articolul despre Laura,iar pe fundal mergea melodia ei ...care este super ...si acum o ascult ,in timp ce va scriu ... pacat
Aniast confirm ce a zis Mire ,nu sunt casatorita , dar am ceva in maneca si pur si simplu m-a plesnit curiozitatea, oare cum se intelege un racusor cu o fecioara pe termen lung
Mire si cu mine,adik cele doua M&M suntem celibatare cu mai multi asi in maneca,dar deocamdata studiem terenul
Mire,confirmi ?

Ok, va las ...ca eu ca de obicei ma lungesc k zeama de rosii
la toate, ne vedem mai tarziu

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Mona sa-mi spui daca ai facut tortul, ca asa te-ai laudat ca-l faci in wk
Hai ca te

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

asaaaa....buna seara
apai mai M de la M&M...o fi bine sa vezi baieti dezbracati singurica fara mine?
si sa stiti voi fetelor k io confirm orice spune jumatea mea de M
io am fost la o prietena si iote ce va dau eu voua cadou si sa nu ma invidiati pt papanasii aia..tare buni
io culmea..nu-s obosita .. o fi din cauza k nu am lucrat azi si m-am plimbarit?
asa..ma duc sa vad ce mananc. ne auzim later k azi imi fac de cap k e sambata
pupacei

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

[quote]Originally posted by Menna

Aniast confirm ce a zis Mire ,nu sunt casatorita , dar am ceva in maneca si pur si simplu m-a plesnit curiozitatea, oare cum se intelege un racusor cu o fecioara pe termen lung
_

Menna, noi suntem casatoriti de aproape 6 ani dar suntem impreuna de 11 si acum vrem sa facem si un copil. Deci...concluziile ti le tragi singura.

Andreea

Mergi la inceput

Mire jur ca am pus mana pe buca cu gandul la voi ...abia asteptam sa va povestesc
Papanasii aia sunt criminali cum arata ...

la toate de nani nani ...eu ma retrag ,caci ma doare capul rau rau ...

Menna

Mergi la inceput