Racusori, la apel! (10)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Menna spune:
Mona rochie ? Pt zici tu?
Daca pt party ma intrebi, inca nu m-am gandit cu ce sa ma imbrac dar sigur nu voi fi eu cea dezbracata
Sunt f obosita.
Ma dor ochii de dimineata
Am iesit de la lucru si mi-am luat surioara la o plimbare prin mall. Ne-am oprit si am papalit ceva picanterii de la kfc si apoi am venit acasica. M-am cocotat in pat imediat si acum m-am dat jos numai ca sa vin sa va dau de somn usor,caci eu parchez imediat
.
Uite Mona ce e nou p'aci (cel putin,astea le-am obs eu )
O seara buna si vise placute.
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monagan spune:
iar eu,
menna, noapte buna...somn usor 7 purici p-un picior.
Unde sinteti fetelor? ce faceti la ora asta?
Din toata lista aia de la inceput,cu 71 persoane, sintem active doar 7. Oare unde or fi racoaicele celelalte si de ce nu mai apar?
MirelaV spune:
io am plecat de la sv pe la 17:30 si am fost pe la mama unde am mancat asta . nu k nu aveam si eu acasa..dar mai bun la mama
am facut dus si cred ca aterizez in varful patului. va pupacesc
nite nite
daca nu adorm..va bantui MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
aniast72 spune:
Cum sa fac sa va anunt ca si eu sunt rac? ...si inca un rac autentic cu ascendent tot in rac. Drept urmare, hop si eu pe lista sper, in cap. 11 Daca vreti sa scrieti si de sotul meu, el este o fecioara autentica, ascendent tot in fecioara.
Sper ca usor, usor sa ne cunoastem.
Andreea
MirelaV spune:
asa carevasazica..unde-mi sunteti? iart vreti sa fac prezenta? hai k vad k nu ma mai inteleg cu voi
sa aveti o zi frumoasa. MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Georox spune:
Neata !
Mirela sunt prezenta ! Insa am ramas socata cand am citit ca a murit Laura Stoica. Cat de efemara poate fi viata ! Si mai era si insarcinata in luna a treia !
In seara asta ma duc la marea petrecere de la McMonis, organizata de firma cu ocazia zilei de 8 martie. Nu prea aveam chef, ca oricum in wk vroiam sa plec la Buzau, insa daca tot e gratis, de ce sa ratez ? Plus ca voi papa si eu ceva bun,insarcinata fiind. Maine ma duc acasa ca sa mananc macinici facuti de mama, caci sunt mai buni facuti de ea. Asa ca luni va povestesc aventurile !
Pana atunci sa aveti un weekend minunat ! Fara , caci asa s-au laudat !
tuturor !
Menna spune:
Si eu pe la birou, ma strofoc de numa' numa' ca doar e vineri si deseara sunt la party
Ieri dupa ce v-am pupacit , chiar imi pusesem ochi peste ochi si dusa am fost pana la 4:30 cand m-am trezit f odihnita,insa fiind prea devreme pt mine sa ma dau jos din pat, m-am intors pe partea cealalta
Acum dimineata am aflat si eu de tragedia cu Laura Stoica ... sunt socata,pt ca in urma cu cateva seri o vazusem la Teo si lacrimam de bucurie pt ea, care povestea cu atata emotie faptul ca in sfarsit se simtea implinita si fericita...era toata un zambet...iar acum, STOP! Totul s-a oprit in loc si destinul a tras linie in dreptul ei
Eu zic ca Domnul a decis sa-i Ia si Sa-i cunune El acolo Sus pe cei doi ,iar impreuna cu copilul ce-l aspteptau sa formeze familia binecuvantata de El.
Geo mami,tu nu te lasa intristata de cele intamplate ... sa fii vesela si sa ai grija mare de tine
Apropos, ce vreme se anunta pe wk urmator la Bucale !? Voi fi p'acolo si vreau sa aud numai, ca va fi soare si frumos
Chiar asa Mona, unde's celelalte ? Eu zic sa le cautam prin forum si sa le tragem de urechiuse daca le gasim
aniast72 bine ai venit!
Oare cum s-o fi intelegand un rac cu o fecioara ?!
Ok,ies acum caci mor de foame si merg sa-mi cumpar ceva de halit ...
Vb mai tarziu
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
aniast72, bine ai venit. sa ne spui cand esti nascuta. si ce mai vrei tu sa spui despre tine. noi facem prezenta dimineata la cafea si seara de obicei. te asteptam si speram sa te cunoastem mai bine.
fetele..am o zi de kkt... MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
seara,
aniast, bine ai venit in randurile unor raci super veritabili. Ai sa te lamuresti pe parcurs.
Eh, ce ziceti fetelor, am spus bine??????? am lamurit-o????????
M-am intristat tare cand am vazut ca a murit Laura S.La antena 1 ,s-a vorbit ceva mai mult despre ea.
Menna, distractie placuta la party.(asteptam sa ne povestesti)
Georox si tie(voua)...distractie placuta.
Mirela din pacate si la mine a fost o zi de 2 x kk, dar incerc sa nu ma consum prea tare.
va astept maine la o cafeluta.
aniast72 spune:
MirelaV si dragi racusori (racusoare)... sunt nascuta pe 28 iunie 1972 la Ploiesti, dintr-o mama moldoveanca (Galati) si un tata ardelean (Campia Turzii) adica din mama mea si tatal meu, ca sa nu fie nici un dubiu :P
Sotul meu e fecioara si viitorul nostru copil, cu voia lui D-zeu, se va naste la inceputul anului 2007. Important este ca ni-l dorim si ca avem credinta ca va fi. Mai departe...el ne va bate la portile vietilor noastre cand va considera ca a venit timpul.
Mai multe despre mine...puteti sa ma intrebati si promit ca va voi povesti, asa cum este tipic unui racusor.
Pana atunci, va pup pe clestisori.
Andreea