Racusori, la apel! (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Semnez si eu condica de dimineata...ca tot n-am dormit de masele (ale fiica-mii)

Menna, mama, ce distractie! Se vede de ce ai ragusit...
Mai, da' eu habar n-aveam ca Mitoseru s-a apucat de strip-tease...o fi mai banoasa meseria...
He, he, ce poza e nr.5...aia cu fundu' in plasa...mai, mai, cre' ca m-am babit eu...asa se poarta acum la barbati?

Monagan, sa stii ca mi-a vandut si mie pontu' cosmeticiana...pentru un ten froomooooos se face masaj pe fata macar 10 minute cu miere...daca ai rabdare!

si sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
o sa fiu f scurta. nu ma simt prea bine azi. ma apuc de treaba. ne auzim later
M, apai te cred si io fata draga k te-ai gandit si la mine mai ales k mitoseru-i bun rau. restul..unii chiar nu mi-au placut.
va pupacesc pe toate.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Si eu pe aici, cu tot vantul asta ! Am venit in fuga la serviciu si credeti-ma ca nu mi s-a intamplat niciodata ca luni dimineata sa alerg de nebuna la munca. Dar la aproape 50 km pe ora cum sa vin altfel ?

Petrecerea a fost super ! Din toate punctele de vedere ! De la organizare si pana la bufetul suedez ! Iar muzica a fost pe gustul tuturor ! Se pricepe Oana ! Atmosfera a fost intima, nu a fost ceva protocolar, iar asta a asigurat reusita petrecerii ! Iar ceea ce a facut deliciul serii pentru unii, ca eu nu am mai ajuns , a fost o doamna care ghicea in carti de tarot ! As fi vrut si eu sa ma duc... Poate data viitoare !

tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Fetile
... dar pe mine tot ma doare gatul,ba cred ca mi's amigdalele de vina ...simt ca mi s-au umflat ma pun imediat sa fac gargara cu sare,cica asa va trece
Azi de dimi am inceput cu nervii intinsi la maxim, gratie sefei contabile care ma termina psihic cu ideile ei
Vreau sa va spun ca de ieri seara de cand am descoperit pozele sunt pe jos de ras ...caci colac peste pupaza, apare azi in acelasi ziar (numa pe hartie de data asta) pe prima pagina o poza cu cei de Flamingo in care ups! apar si prietenele mele ...prietene care una are prieten ,iar cealalta urmeaza sa se marite peste 2 luni ...
Am ras de numa' ...insa rasul ala,numai al lor nu a fost
Ok, acu' va las ...ma duc sa imi fac un ceiutz cald ...of,amigdalele astea ma omoara cu zile ...

la toate

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hai seara buna fetele!
Deci asa, Mirelaaaaaaaaaaaaaaaa! Cum adica noi nu? Mona, 100% de acord cu tine! Ce usor le e sa vorbeasca, Ni la ele, singurele ce-ti bati capul. Pot avea orice buka isi doresc. Noi cu aceeasi in fiecare seara si tot noi nu avem voie??????????????????? Macar asa sa ne clatim "mainile"
Pupi la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Menna , bune poze...bune, bune.
cookie, eu sint la a 3-a zi de cosmetica ...sa vedem dupa. Poate o sa ma fac ca si Ileana Cosanzeana.

La mine azi a fost o zi usoara, nu m-am implicat prea tare in munca, ca deh, e luni.In rest fetelor, aici e o zapada, cum nu a fost toata iarna.E frumos afara, dar parca as vrea sa trec la pantofi, ca de cizme m-am cam saturat.
O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara. miss me? of course
io am mancat prin vecini. am ajuns de la sv si am urcat pana la vecina k daca nu ma vede cateva zile ma da disparuta..zice k m-am maritat si io vreau sa ii spulber sperantele ei erau aproape sa manance si am papat 2 mici si-am baut juma de pahar de bere
acum...stau nitel p'acia si ma duc la somn k azi dimineata pe langa k ma simteam f rau..dar nu ma puteam trezi
M, las' iubita k poate barbatii prietenelor tale nu citesc ziarele
fetele..io vad k iar trageti chiulul.
geo, cum te simti?
ma uita la tradati in dragoste..poate mai vedem vreun box in seara asta
va pupacesc...nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

mona,july ce figuri sunteti voi ...
hai lasati ca aveti si voi voie stiti vorba aia !? Poti sa te uiti ,dar sa nu atingi ..ok,ok, poti sa atingi,dar sa nu simti
Asa si voi ...uitati-va,ca deh d'aia am pus pozele alea acolo sa le vaza toata lumea
Mire ideea e ca prietenii lor au aflat de ieri unul dintre ei chiar ne condusese pana la club cu masina,iar celalalt a vazut pozele ieri seara pe net si azi in ziar
N-au fost probleme din cate mi-au zis ...cica n-au fost poze compromitatoare
Pe mine dragelor ma dor amigdalele de mor ...ziceti-mi ce sa mai fac sa-mi treaca !? inghit greu si zici ca ma zgarie ceva pe gat
Acum va las si va de somn usor ...e vremea sa ma bag in pat !

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Eu prezent cu cafeaua si tigara!
Menna, multumim iubita. Esti tare darnica! Na de la mine! Menna, ceai de lamaie. Fierbi bucati de lamaie.Si bei ceiutul. E si bun la gust si face minuni. Daca nici asa nu merge incearca o combinatie de Solpadeina cu Sudafed.Da cred ca pt. astea tre sa dai o fuga la medic.
Mire si tu bolnavioara? Ce e aici?
Georox, ce face bebe?
Cookie tu pe unde umbli?
Luciab????????
Anaist?
Sa aveti o zi super buna si hai sa ne rugam sa vina primavara ca ma vreau cocheta si sa fac nebunii ( a se intelege: bani aruncati pe fuste mini si bluze mulate! Ce, am slabit 13 kg degeaba? Vreau sa-mi scot fizicu la inaintareeeeeeeeeeee!)
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Aici mi-s!
Ma doare capul de mor, nu mi-a trecut nici cu o babana...o fi de la vreme...

Mergi la inceput