Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fatima eu am avut acele pete la 7-8 zile dupa presupusa ovulatie. Sarcina asta a aparut intr-un moment in care nu-mi mai luam temperatura bazala, nu mai verificam mucusul, nu mai eram atenta la nici un semn al corpului. Si eu am incercat sa detectez exact momentul ... dar am facut-o atat de des in aceea perioada ... ca m-am lasat pagubasa. Stai linistita. La primul eco vei afla mai multe.

Eseea intrebarea ta am pus-o si eu dr. mele.
Ai voie sa ai usoare jene jos, dureri de burtica ca la menstra, usoare intepaturi ... dar sa nu persiste. Daca ai contractii ... suna medicul ... in rest ... hormonii iti joaca feste ... si de aceea te simti asa.

Va pupez si mai revin.

Miro6+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CEZ spune:

Si eu m-am speriat la inceput, pentru ca ma cam durea burta in partea de jos, cateodata am avut si mici contractii, ca cele din preajma ciclului. Asa ca am inceput sa ma documentez pe net si am aflat ca anumite dureri, de genul asta sunt normale in primul trimestru de sarcina, pentru ca uterul incepe sa isi modifice forma, practic incepe sa creasca. Mai suspecte sunt durerile din trimestrul 2 si 3.
Stiu ca sunt neplacute si stiu cum e sa te gandesti mereu sa nu se intample ceva cu cel mic, dar asta e, trebuie sa ne linistim si sa speram ca totul va decurge normal, fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Of Mirona sper sa fie bine...

astept sa plec de la serviciu, sa ma duc sa ma lipesc de pat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare fetele!

Ce mai faceti? Am uitat sa va zic ca mi-a dat doctorul poza cu samburelul - fiti atente faza tare - o arat la taica-mio si zice - "acuma te cred-ca parca atunci cand ne-ati zis prima data am crezut ca glumiti!" Mari figuri parintii nostrii - se comporta mai rau ca si copiii mici! Oricum ai mei sunt super emotionati - mama ma suna de 10 ori pe zi!

Mirona draga mea, eu m-am interesat si totul decurge normal - adica facem concediul de odihna si apoi cu vreo 40 zile inainte de nastere luam concediu prenatal. Luni imi vine sefa la servici si am sa-i anunt pe toti - pana azi am fost "inlocuitoarea ei"

Essea si eu m-am simtit exact ca si tine vreo 2 saptamani - adica dureri prin burtea , intepaturi, mai ales seara si o scurgere albicioasa. Am sunat-o pe prietena mea si a zis ca e ceva normal ca sunt hormonii de sarcina si sa nu ma stresez. Asa ca fii cuminte nu fa efort, nu ridica greutati si totul va fi bine

Zina si eu il stiu pe doctorul Stamatian tot in clinica Ginecologie I merg si eu dar la alt doctor. Anunta-ma cand vii si ne vedem.

Va doresc un weekend placut in care sa va odihniti cat mai mult!

Simona 5+

Mergi la inceput

CEZ bine ai venit in club. Dupa cum povestesti pari sa fi aproape de mine cu UM, dar cel mai bine ar fi sa ne dai cateva date despre tine, sa te pot trece in listutza: DN, UM, DPN, la ce spital si cu cine vei naste.

Parerea mea este ca ar trebui sa asculti medicul si sa mergi peste cele doua saptamani la un control. Stie dr. ce stie. Sigur trebuie sa incepi cu analizele pana in saptamana 12. Ceva de sustinere ti-a dat? Bun venit inca o data si mai pove despre tine.

Miro6+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CEZ spune:

Multumesc pentru mesaj Mirona!
DN.26.07.79;UM. 03.02.2006;si DPN.10.11.2006
Maternitatea Sp. Universitar,Bucuresti, Dr.Carstoiu

Mergi la inceput

Fetelor am razbit pana la pagina 10 ... trebuie sa schimbam capitolul.

Va astept cu drag la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71391" target="_blank">CAPITOLUL 2

Miro6+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput