Mamici de mai-iunie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
ama_kaly spune:
Vad ca nu prea ne intelegem
Pai ce facurati mai acolo 6 albume?
Eu sunt de acord cu carmina, pozele de la intalnire le punem in alta parte, acolo pune fiecare poze proprii cu burtica! Am mai zis asta, dar vad ca nu s-a inteles.io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
quote:[Comic Sans MS]Exact asta am zis si eu aseara si sunt perfect de acord!!P.S. da,mi-am scos cercelul..
Originally posted by carminabulina
Mai Ama eu tot nu am inteles, dar daca ai timp poti sa faci un pic de "curatenie" acolo, de fapt oricare dintre noi poate sa faca curatenie. Eu ziceam ca in pozele in care aparem singure cu burtica la expozitie, sa fie un album separat de cel in care aparem al intalnire. Si fiecare stie ce sa faca: cum isi pozeaza burtika poate sa o si puna in album la vedere, atat pe albumul de la semnatura cat si la albumul pt. toata lumea. Nu stiu daca intelegi dar asa mi se parea mie mai simplu.
A, si apropos, mai ai cercelul in burik?[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
31+ cu
Seby
Poze mami si bebePoze noi burtica si hainute Seby Bebe
alda spune:
ama: multumesc pentru parola, am vazut si eu pozele, tare frumushele, eu am o burticutza mult mai mare :), astept gemeni, doar.
Eu o sa nasc la spitalul Giulesti, cu dr. Ion Ionut si la 29 saptamani, bebelushele mele aveau 1100 si 1150 g, m-as bucura sa-mi completezi si mie datele pe listuta de pe prima pagina.
Va pup pe toate, sarcina usoara in continuare,
Alexandra
, mami de
Daria (2,9 ani) si viitoare mamica de 
(inca nu ne-am hotarat asupra numelor :)
VoichiV spune:
Nastad, felicitari pt. LUCIAN AUGUSTIN
VoichiV
27+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
ama_kaly spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Ama, as vrea si eu sa vad pozele cu fetele de la intalnire, chiar daca nu mai am burtica...Album poze
Ti-au trimis fetele pana la urma userul si parola?Daca nu ti le trimit eu!Te-am sarit din greseala ca lu' july i le-am trimis!Imi cer mii de scuze, nu stiu cum de te-am sarit tocmai pe tine!!!

Daca mai sunt fete care nu au primit, sa ma anunte va rog! io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebePoze noi burtica si hainute Seby Bebe
adelapop spune:
he heeee eu sunt micutza ()adik sarcina e micutza
) si d'aia
aveam doar 18s si 3 zile
quote:
Originally posted by vivighe
Am vazut si eu pozele pe care le-a pus carmina la semnatura...Suntetzi toate foarte dragutze si avetzi niste burtici... adevarate.Cred ca toti bebeii o sa fie niste grasuni.
Adela...tu unde il ti pe bebe ca sta cam ascuns...
Stelutza...eu am tot timpul junghiuri si intzepaturi in zona ovarelor...dar n-as stii sa-ti spun de la ce sunt.Uneori trec cu no-spa,alteori nu.La eco nu se vede nimik dubios...probabil sunt ligamentele alea care se intind,sau cine stie...
viviana28w3d
26octombrie spune:
Dragele mele, ajutati-ma!
diseara mergem intr-o vizita mai speciala, la niste buni prieteni, la care n-am mai fost de o caruta de vreme. au o fetita de vreo 12 ani si doi baieti mici (1 an si vreo 3 ani), pe care nici nu i-am vazut pana acum (baietii). Nu e o vizita pretentioasa, insa trebuie sa luam ceva, pentru fiecare si nu stiu cum sa facem. Nici fonduri prea mari nu avem, ma gandeam sa iau ceva pentru mai multi, in loc de 5 daruri (unul de caciula), macar copiii sa ii lipesc pe toti la un loc. pliiiizzz, sfatuiti-ma ce sa iau (basca vremea de afara, nu voi putea alerga prea mult)
Dulciuri? Un joc? imi sparg capul si nu ajung la un rezultat...
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by alda
ama: multumesc pentru parola, am vazut si eu pozele, tare frumushele, eu am o burticutza mult mai mare :), astept gemeni, doar.
Eu o sa nasc la spitalul Giulesti, cu dr. Ion Ionut si la 29 saptamani, bebelushele mele aveau 1100 si 1150 g, m-as bucura sa-mi completezi si mie datele pe listuta de pe prima pagina.
Va pup pe toate, sarcina usoara in continuare,
Alexandra, mami de
Daria (2,9 ani) si viitoare mamica de
(inca nu ne-am hotarat asupra numelor :)
OOOOO!!!Gemanute si fete!!!Felicitari!!!
SA fie sanatoase si sa nasti usor!!!
pentru prima si
pentru a doua!doroti_5
29+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
Dragele mele, ajutati-ma!
diseara mergem intr-o vizita mai speciala, la niste buni prieteni, la care n-am mai fost de o caruta de vreme. au o fetita de vreo 12 ani si doi baieti mici (1 an si vreo 3 ani), pe care nici nu i-am vazut pana acum (baietii). Nu e o vizita pretentioasa, insa trebuie sa luam ceva, pentru fiecare si nu stiu cum sa facem. Nici fonduri prea mari nu avem, ma gandeam sa iau ceva pentru mai multi, in loc de 5 daruri (unul de caciula), macar copiii sa ii lipesc pe toti la un loc. pliiiizzz, sfatuiti-ma ce sa iau (basca vremea de afara, nu voi putea alerga prea mult)
Dulciuri? Un joc? imi sparg capul si nu ajung la un rezultat...
Luana siHora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Eu cred ca nu o sa-i poti impaca pe toti tre deodata, deoarece sunt in primul rind de gen diferit(aici ar merge dulciurile) dar si virsta difera mult. Asa ca eu te-as sfatui sa iai dulciuri la baietei, dar fetitei sa-i iai o carte interesanta de citit, eu stiu ca prin anii ei nu ma rupeai de la ele.
Na ca mi-am dat cu parare. dar e alegerea ta.

doroti_5
29+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
iulyp spune:
Salutare si de la o codasa
Ama multam pt MP. La un mom dat ma trecusei pe lista celor care nu ti-au dat numele dr. si sp. unde nasc da eu am fost fata cuminte si ti le-am dat demult. Si chiar sunt trecute pe lista de la prima pag. Acu ce nu inteleg eu mai trebe sa mai dau ceva in plus?
Eu greutatea lu bb de la eco nu o stiu pt ca nu mi-a spus-o dr. In schimb la ex. clinic(palpare burtica) dr mea zicea ca sarcina pare mai mica cu o sapt., desi pana atunci totul fuse ok.
Credeti ca ar tb sa imi fac griji? Explic pe care mi-a dat-o era ca bb e transversal si e posibil din cauza asta fundul uterului sa fie mai jos decat normal. Voi a-ti mai auzit asa ceva? Aruncati va rog si in mine cu niste pareri.
Sunteti foarte frumusele toate gravi de la intalnire da si celelate la care am vazut pozele da pe care din motiv de neuron obosit nu le pot enumera.
Hai ca inchei aici ca m-am intins ca pomana tiganeasca.
Intru eu o data in luna da si cd intru.... Oricum imp este zic eu ca va citesc aproape zilnic si pt ca nu o fac zilnic am niste restante la citiiiiiitttt ca voi sunteti niste vrednicuteeeee.
AURA
SI NICOLETA
si bebe mic din burtik