Mamici de mai-iunie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Saluti la toata lumea...

am vazut si eu pozele... sunteti niste frumushatze toate... care mai de care cu burtica mai mica sau mai mare, mai tuguiata sau mai rotunda! Bravo! Cred ca v-ati distrat pe cinste!

Pupici si pt noile venite... pupici si pt mamica de gemene... felicitari celor care ati mai fost la doctor si aveti bebei mari si sanatosi!

Noi doua suntem bine, crestem, pielea de pe burtik si-a revenit complet... si asteptam saptamana viitoare controlul la dr.

Vroiam sa va intreb... voi stiti cand se mai face urmatoarea eco morfo fetala??? In afara de cea de 19-21 saptamani... cand e urmatoarea?

Azi noapte am visat ca am nascut... cu cezariana...
dar parca eram perfect constienta si nu m-a durut nimic... Si m-am sculat imediat de pe pat si doar ma tineam cu mana de burta sa nu se desfaca operatia....
Eu ma dusesm numai pt control si m-a oprit acolo... si i-am spus doctoritei ca n-am decat 24 de sapt. si a zis ca n-are nimic ca e copilu' mare...
Si am vazut-o si pe bebe care nu era asa frumoasa cum mi-o inchipui eu dar era mare ... parca era copil de 2 luni....!
Si pe o masa langa mine era o tipa care a nascut natural dar destul de repede... Si acolo de unde iese copilu' avea asa ca o trompa... ca un penis enorm care se ridicase in sus...
Si a scos un copil mare de vreo 4-5 ani... care vorbea....

Hahaha.... ce paranoia ma incearca!!

Va pupicesc dulce!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 24+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VOICHIV multzumesc mult!

Doina21+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Ama, mi-a trimis Virgi username-ul si parola. Stai linistita, m-am gandit ca din greseala n-am primit si io! Saracuta de tine, la cate ai pe cap...

Fetelor, sunteti minunate! M-am uitat la voi cu tot dragul!

Va pup!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ama_kaly eu deja am solicitat user name-ul si parola....ca am fost si eu la intalnire si am inteles ca acolo au fost puse pozele
eu sunt de la mamici de iulie-august dar am fost la intalnire si zic eu ca merit ...insist insist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Dragelor,

Bun regasit dupa o suta de ani. Am fost prinsa ca de obicei. Dar v-am citit pana la ultimul rand.

Multumesc mult Ama pentru parola si user. Am vazut pozele de la intalneala. Super tare. Cred ca i-ati socat pe toti sa vada 12 la un loc. V-ati distrat pe cinste.

Va pup pe toate...

zax 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna fetelor! Faina intalnirea voastra si faine si burticile, toate aratati bine, fara exagerare, deci ma bucur ca v-am vazut si in poze, nu doar sub forma scrisa pe net. Eu sunt f incantata de o perna pt gravide pt somn pe care mi-a luat-o aseara de la un magazin TCM si cu caec m-am odihnit mai bine azi-noapte, dar mai ales de un carucior pt Ilinca din ala cu 3 roti pe care o sa ma duc sa mi-l cumpar azi tot de acolo dupa ce ies de la birou. E super meserias si costa numai 2 mil, deci raportat la preturile de la alte firme, e f bine, si e firma babyroll, daca azuit cineva de ea sa zica ce si cum, am inteles ca e olandeza. Mai au si alte lucruri pt bb si gravi la magazinele astea, va sfatuiesc sa le vedeti, merita.
si cu streptococul nu va mai stresati, eu am si nu am luat nici un tratament pt el si nu voi lua decat la nastere, iar pana acum au mers toate lucrurile din sarcina perfect, sa dea Domnul sa fie asa pana la final. O prietena a mea si l-a gasit in luna a opta si tot la nastere i s-au administrat antibiotice si ei si fetitei, iar acum la aproape doua luni de la nastere amandaoua sunt super bine.
ralucis 25+ si ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Luana o sa-ti trimit nr. meu de tel pe PM. de maine intru in prenatal dar mai raman cu meditatiile acasa asa ca vb si stabilim o intalnire.
Alda, am vazut ca esti la acelasi dr. ca si mine. Ai idee daca fetitele tale sunt gemene identice? Si unde mergi tu la consultatii, la spital sau la el la cabinet?
Vreau sa stiu de ce bebele meu misca asa de rar? E puturos sau e prea gras?

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna fetelor
Ama multumesc pt user si parola. ati fost extraordinare. mi-ar fi placut si mie o pizza.
dar cel mai important lucru este ca am vazut-o pe Katja.
vreau sa va intreb daca bb ai vostri misca continuu. cind mai sta, ia o pozitie de sta burtica strimba. si cu somnul stam cam prost. si cu durerea de spate. si cu... Dar Katja este o fetita super draguta. cine o intilneste sa-i dea un din partea mea.

S-auzim de bine.

adi si ela 27+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Wow...avem si gemenutze...ce bine...

Ralucis,de la care TCM zici ca ai luat perna ,ca tare mi-ar fi si mie buna una...

Adela...scuze...am uitat ca tu esti o burtik mai micutza.

Pe mine ma chinuie rau picioarele....cand ma asez in pat pur si simplu zici ca nu ma mai asculta...zvacneste fiecare cum are chef.

viviana 28w3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu sunt multumita de toate pozele , ba chiar ma bucur ca cineva a avut inspiratia sa puna si pozele de la intalnirea din ianuarie...pacat ca nu sunt si cu titlu.
Eu am trimis pozele facute de mine tuturor fetelor care au fost la intalnire si le-am trecut la semnatura ca si sunt publice. Daca nu va place cehstia asta cu "publicul" sa ma anuntati si eu le sterg de la semnatura.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput