Mamici de mai-iunie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
doroti_5 spune:
Buna burticuti!!!
Mai da ce frumoase fete avem noi pe aici!!
Multumesc AMA de parola.Uite parerea mea este urmatoarea sa facem publice albumurile care credem noi de cuvinta ca poate sa le vada fiecare(din afara comuniunii mamici de mai-iunie) si altele privete care sa le vedem numai noi.Oricum pina acum cind le afisam noi asa le putea vedea oricine ne citea.Deci eu sunt si pentru albume publice(de ce sa nu ne vada si altii cit suntem noi de frumoase).
Bun venit gicutza si patisor.Ce bine ca mai apar baietei!!
Gicutza tie dupa UM pe data de 15.09.2005 iti ese DPN 22.06.2006, de ce tu ai pus 15.06.2006?
Inaioana eu o sa-mi scot o poza cu Katja si o sa ma uit toata ziua la ea, sa aiba si fetita mea cirlionti..
O zi buna.
doroti_5
29+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
magghyc spune:
bey,
tare mandre burtici aveti
sa va traiasca!
Am ramas cu gura cascata, acuma ce sa va mai laud ca toata lumea cred ca v-a spus ce mandre sunteti!!!
Alia,
Da-l in ma-sa de streptococ, de ce te stresezi tu atata???
Daca nu gasesti vreo pastila zi ca poate te ajutam noi si le trimitem...Oricum, vroiam sa iti zic ca una din pacientele lui doctor T nu si-a facut streptococul (ori el a uitat sa ii spuna , ori ea nu a inteles) anyway, conform legii lui Murfy il avea (streptococul), a aflat dupa nastere. Ea il are, dar bb nu, culmea, deci a scapat de probleme...Acuma stiu ca daca nu scapi de el, la nastere iti pun un atibiotic in perfuzie si cam asta e tot.
Bine ca stii de lighioana si poti lua masuri, hai ca
pe el de strepto!!!!
Io inca nu l-am primit de facut, astept controlul de 28 de s , dupa care imi iau si io fundul si morcovul din el si ma duc la analize....
Asta apropo de Steluta, parca, tu intrebai mama ce analize se fac la doctor T dupa 24 de s? Io iti zic pe 8 martie ca atunci am control. Chiar daca doctor T nu e, are 2 rezidenti prin tara care pot fi sunati. De principiu poti incerca sa il suni si pe el, s-ar putea sa mai fie in RO - ieri era. La dureri de burta in general doctor T zice sa iei No-spa, sau daca se ingroasa gluma, gynipral. Cum si pe mine ma cam chinuie o durere , si cum Iosup mi-a zis sa stau cuminte sa nu se supere colu', o sterg in pat.
Da mai intru mai incolo, poate se mai strang poze!
Ama, sar',mana de mesaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magg
cu Nichita 26s+
adelapop spune:
carminaaaa pe mine sa ma scoti cu poza aia de care spuneam ca e miscata....de daca tot astepti parerile noastre.....
oricum pozele facute de tine vor fi crima pentru fetele noastre.
prevad o noua vizita de burtici la libanez ![]()
![]()
![]()
quote:
Originally posted by carminabulina
Eu inca astept niste confirmari de la fete daca sunt de acord sa le punem (pe ele pozele) la vedere.
Haideti fetelor nu va lasati asteptate!
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
nastad spune:
Buna dragelor!
Am venit de la ecografie si suntem foarte fericitzi!
Eu am luat 4 kg in 7 sapt, asta e cam nasol dar de azi sunt la un pic de regim.Asa ca m-am uitat in fuga pe pozele voastre (cele cu mancare), ca sa nu mi se mai trezeasca vreo pofta.
Mi-a mai dat niste ovule ca iar au venit ciupercile in vizita.
BB e foarte bine si e LUCIAN AUGUSTIN.

toate fetele!
Doina
21+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
adelapop spune:
sunt de acord cu cristina - katja este o superbitate de fetitza....ce mai ....mortala
pe mine m-a cucerit si terminat in acelasi timp.
si voi fetelor nu stiti ca eu vorbeam cu ea si i-am zis ca o mananc si ea a zis asa rar "fugi cu tot" ha ha ha haha hahahaaaaaa
m-a spart...adica o mananc cu fulgi cu tot![]()
![]()
![]()
quote:
Originally posted by cristina1702
inaioana fetita ta e superba!!!!!!!!!!!!!
incerc sa-mi imaginez ce frumusete de baietel o sa ai...
i-am povestit sotului meu de voi ... o familie reusita...
26octombrie spune:
uff, ce bine e sa poti sta pe forum.. eu sunt disperata, e sfarsit de luna si n-am timp nici sa ma duc la baie (iar cu salopeta....)
Alia, cred ca ai dreptate... da de ce, asta inseamna ca de-abia ieri am intrat in saptamana 29, adica am 28 si o zi! nu-i cinstit, eu ma simteam mai departe pe drumul asta!!
Carmina, dadada, sigur ca vreau ghidul. Intr-adevar, eu ma abonasem. Pai propune o intalnire si voi fi incantata. eventual da-mi un Pm cu telefonul si te sun cand ma eliberez nitel, ce spui?
Patricia, welcome!!
Papadie, Ama mi-a citit gandurile, pai acum am si motive sa nu mai fac nimic in casa... Te voi cita in fata sotului meu!
Mai aveam o gramada de raspunsuri, da le-am uitat pe parcurs. uff, greu la deal cu neuronii mici...
Inaioana, da si la mine lista cu telefoanele, pliiiiz..
gata, pauza s-a terminat, capul la fund!
intru mai incolo sa vad si eu albumul, abia astept. voi incerca sa pun si cele cateva poze nemiscate din aparatul meu, e bine asa?
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
adelapop spune:
pai si eu???
fiind de la mamici de iulie-august primesc parola???
ca doar am fost la intalnire si merit ![]()
quote:
Originally posted by cristina1702
GATA!!!!!!!!!!! eu am pus 25 de poze de la intalnirea din 25 februarie! sper sa va placa...
pa
o seara buna
adelapop spune:
pai eu am zis deja - inca din capitolul trecut ca as citi
dar dupa ce il citeste luana
quote:
Originally posted by carminabulina
Felicitari Ama, eu l-am primit, din pacate nu mi se deschide pagina pe yahoo. Pna voi reusi o sa pun aici pozele facute de mine la PicoloMondo, asca ca cine era curios sa vada are cale libera acum.
In alta ordine de idei, vrea cineva sa citeasca "ghidul simpatic de sarcina"?[poze carmina
intalnire burticihttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
adelapop spune:
eu sunt nicoleta
de la mamici de iulie-august
iar andreea e amiss_zip
quote:
Originally posted by ama_kaly
Inca ceva: la pozele pe care le puneti, scrieti nickul de pe forum sa stim despre cine e vorba ca asa ne stim intre noi. Nu de alta dar am vazut Nicoleta,Andreea acolo si sincer nu stiu despre cine e vorba ca eu va stiu dupa nick!Multumesc!
io31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby
Bebe
papadie spune:
Bei fetele sunteti niste grafide mult prea bestiale, frateeeeeee!!!
Frumoase de frumoase! 

[
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Multumesc!
Seby