Mamici de mai-iunie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
Diana79 spune:
Ama am primit mesajul merci.
Am vazut si pozele, acum pe la 11 si ceva noaptea. Fetelor ce de mancare. Vreau si eu............Se vede ca v-ati simtzit bine. Im pare rau ca nu putem ajunge si noi.
Multumesc tuturor celor care au laudat hainele la fata mea. Sunt tare mandra de ele.
O sa fac si eu o fotografie cu burtica, sa vedetzi ce a crescut![]()
Pupici si pe maine.
Diana 25+ cu Nicole Evelyn
dolcebaby spune:
Fetelor frumoase poze !
Toate sunteti frumoase DAR cea mai frumoasa dintre voi a fost o domnisoara mica si creata KATJA ...
dolcebaby
florypop spune:
Neatza fetele!
Ama, multumesc frumos pentru user si parola.Diseara am sa devorez pozele de la intalnire.
Patisor- bun venit printre noi.
Azi noapte m-am trezit de vreo doua ori parca ma durea burtica dar am constat ca dormeam pe aceeasi parte de circa doua ore si eram intepenita. Deja nu imi mai gasesc locul, nu mai pot dormi si chiar nu am burtica mare. Ce ma fac mai incolo?
Ieri ne-am luat stetoscop sa ascultam inimioara lui bebe. Dupa chinuri de vreo 2 ore am reusit sa aud ceva in fundal.....
Nu mai zic ca avem si aparat de luat tensiunea (nu electronic) si ne-am amuzat teribil de prostia care zace in noi....:))
Pupici la burtici,
Flory
23+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Steluta spune:
Buna burtici,
Multumesc Ama pentru user si parola. Le-am vazut pe fete la intalnire. Mama, mama, ce de bunatati ati mai avut pe masa!!
Am si eu o intrebare/nelamurire: de duminica bebelina este tare activa in burtica. Este normal?? Pana acum mai misca ea, mai ales seara, dar zilelea astea parca a fost prea agitata.
Si ma mai ingrijoreaza ca de ieri simt intepaturi (atunci cand sunt in pozitia de sezand) in zona ovarelor. A mai avut cineva astfel de simptome?? Dr. este plecat din tara, asa ca nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijoreze aceste simptome, sau sa imi fac o programare la Iosup pentru o ecografie, sa ma linistesc.
Si pentru pacientele dr. T, voua ce analize v-a dat sa faceti dupa 24 saptamani de sarcina??
Steluta
23s+
inaioana spune:
Am pus in albumul nostru privat pozele facute de Alia. Sunt foarte frumoase dar rezolutia e putin cam mica. Cine vrea sa opereze stresaturi sa o faca acolo singurica.
Eu zic ca atunci cand toata lumea va fi multumita de ce se gaseste in albumul ala , sa il facem public.
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
VoichiV spune:
Carmina, Amiss, , puteti pune toate pozele
VoichiV
27+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
vivighe spune:
Am vazut si eu pozele pe care le-a pus carmina la semnatura...Suntetzi toate foarte dragutze si avetzi niste burtici... adevarate.Cred ca toti bebeii o sa fie niste grasuni.
Adela...tu unde il ti pe bebe ca sta cam ascuns...
Stelutza...eu am tot timpul junghiuri si intzepaturi in zona ovarelor...dar n-as stii sa-ti spun de la ce sunt.Uneori trec cu no-spa,alteori nu.La eco nu se vede nimik dubios...probabil sunt ligamentele alea care se intind,sau cine stie...
viviana
28w3d
Si bv spune:
Ama, as vrea si eu sa vad pozele cu fetele de la intalnire, chiar daca nu mai am burtica... ![]()
Album poze
cristina1702 spune:
am venit de dimineata (adica acum...pt ca sunt tare somnoroasa...) si am citit in fuga ce ati mai scris...sunt pierduta...nu mai inteleg nimic...
am gresit ca am pus pozele de la intalnire acolo,ama?
cum imi repar greseala? am inteles si chestia cu numele si o sa traduc acum fiecare nume...ca sa va lamuresc...astept instructiuni in rest pt ca eu m-am zapacit de tot...
deci
andreea - amiss_zip
nicoleta - adelapop
luana - 26 octombrie
voichita - voichiv
ina - inaioana
carmina - carminabulina
alia - cypocs
lyly - lyly809