Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetelor

Happy Martisor si multi ghiocei din partea mea si a lu fiimea. Sa aveti o primavara frumoasa

Sanziana stai linistita cu TT, sa nu crezi ca la Genetic lab dau numai rezultate proaste. Eu mi l-am facut saptamana trecuta si a iesit foarte bine, nici nu aveam indoieli ca ar iesi rau. Asa ca stai linistita si asteapta rezultatul ca o sa fie bine. Oricum dupa cum ti-au zis si fetele si dupa cum scrie si pe foaia de la laborator rezultatul este dat de o interpretare statistica si nu are valoare de diagnostic.

Legat de secs aseara am avut o surpriza de la sotu, eu de cand am cam rarito cu greturile si raul mi-a mai revenit si cheful de secs. De prestat am mai prestat dar mai rarutz. Aseara vorbeam eu cu sotul si ii spuneam ca am abordat subiectul asta pe forum si ca parca as avea chef. Ce credeti ca imi zice el? Ca lui ii e cam frica ca daca ii face rau lui bebe ? I-am explicat ca nu e nici o problema ca bebe e bine mersi nu avem treaba cu el da tot sa aratat reticent la ideea de secs. Asa ca tre sa-l iau prin invaluire adika sa nu vb prea mult ci sa trec la fapte si atunci nu cred ca mai comenteaza. Sa vedem daca merge. Hi Hi

va pup si trec la treaba desi nu am chef deloc da daca ma apuc acum o termin repwede si scap.

Iulia 16 + mamica de bebica

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna dimineata si !
A.Cicel ai fost f. frumoasa! Nici macar nu ti se vede burtica (cate sapt ai?). Oricum, ai avut curaj si nu ti-a fost frica sa dansezi pe masa

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

in ciuda zapezii de afara va urez o zi cat mai frumoasa de martisor si o primavara plina de caldura si lumina. Si sper ca primavara adevarata sa vina cat mai curand!

Pupicei la toate

a.cicel ai fost miresica cam frumusica, faine poze. Acum urmatoarea tura de dans urmeaza la botez.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna dimineata burtici si bebici! LA MULTI ANI SA NE TRAIM!

a.cicel frumoasa foc!!!! Si mirele! Pereche reusita!!!!!

iulenca eu zic sa lasi conversatia, cred ca doar ii da idei... faptele sunt mai ... convingatoare! Al meu e mai practic, daca eu nu zic nu, inseamna ca nu e nici o problema... Iar eu nu zic! Abia asteapta luna a cincea, data trecuta era aproape de epuizare prin a cincea si a sasea! Dar nu nu a zis niciodata...

Valentina 18+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burticutelor! La multi ani de 1 martie!abia mai pot sa va urmaresc;
map, bulinuta eu la 17 am taiat-o acasa, nu mai stau deloc peste program;ieri am adormit de pe la 19.40 pana azi dimineata, e adevarat cu mici intreruperi;
sanziana, nu-ti face griji, si eu am facut TT la geneticlab si mi-a iesit f bine;
o sa radeti de mine, dar am o pofta de secs, o sa trec la actiune cand vine sotul
huacin, tare faza cu catelul!
a. cicel, ce nunta frumoasa, mirii nu mai zic!sa aveti o viata asa cum va doriti!
pupici
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Salut, burtici, va urez o primavara frumoasa si primit de la mine un buchet urias de ghicei !
Am facut si eu TT si iesit bine, adica risc scazut. Am factu si 3D la Iosup, BB este f. bine, putin mai mare decat varsta lui reala si...este baietel, mi-a dat si poza cu putulica DPN este inte 17-21.07 !!!!!! deci care mai sunteti in aceeasi perioada, ne tinem de mana !problema este la mine, cica la arterele uterine am niste valori mai crescute pe care tb. neaparat sa le prezint medicului ginecolog !
De 3 zile eu am niste dureri de cap cumplite, ca la gripa cand nu poti misca nici ochii si ametesc si daca merg cu masina. Mi-am factu ieri un sir lung de analize si acum astept rezultatul. Acum sunt in medical si abia ma misc prin casa. La o eco a iesit ca am pietre la fiere, mici, dar nu stiu exact ce implicatii au pt. sarcina.
M-am programat pe 9 martie la dr. Filipescu Alex de la Elias. Va rog, ati auzit de el, ce stiti, stiu doar ca lucreaza cu Vladareanu, seful de cilinica. Daca stiti ceva, spuneti-mi si mie, va roooog
a.cicel,miresica frmumusica, casa de piatra, in zadar m-am uitat sa vad burtica la rochie, era ascunsa bine...cand iti mai revii, fa si la mine modificarile cu BB baietel
Va pupa pe toate
Aysha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

La multi ani, un 1 MARTIE calduros, plin de flori si martisoare va doresc

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Buna dimineata la pranz!
Azi sunt super fericitaaaaaaaaa.Am sunat pt rezultatul de la TT si a iesit BINE.URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
DE jumat de ora dansez prin casa! Ce 1 martie superrrrrrrr!
A.cicel,am vazut pozele si ce pot sa zic..SUPERBBBBBBBB! Sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata si tot ce va doriti.
Vreau sa multumesc in mod deosebit lui HUACINcare s-a oferit sa mearga la Emilia Irza sa imi ia rezultatul de la TT.
Esti o dulceeeeeeeeeee.
Multumim mult!!!!!!!!!!!
Astazi nimic nu ne poate strica bucuria.
Sunt fericitaaaaaaaaaaaaa!
Pupici!!!!!!!!

COSMINA 21 SAPT si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Neata la burticute!
1 Martie fericit multe floricele pentru toate burticutele
a.cicel casa de piatra numai iubire sa va deie Domnul!
anasia esti o fericita ca poti sa pleci mai devreme de la servici...eu aseara am plecat la 7 jumate si am ajuns foarte tarziu acasa obosita si fara nici un chef de nimic :(
va pup si o zi superba

bulinuta 17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

emiliapop sunt normale la gravidutze schimbari la nivelul pielii si se datoreaza hormonilor de sarcina (sunt modificari temporare cunoscute sub denumirea de "chloasma gravidica). Pentru liniste poti merge la un medic dermatolog sau daca ai vizita curand la medicul tau, de asemenea te poate lamuri mai bine.

Mergi la inceput