Mamici de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
norocuta spune:
huacin felicitari pt BB baietel!
Aaaa.... si inca ceva: aniversare frumoasa pentru cei 8 ani de casatorie, multi ani fericiti in formula largita (cu noul BB)si.... adaug scuze ca n-am apucat nici sa-ti multumesc pt urarile tale si nici sa iti dau mesajul de ieri.
norocuta spune:
Anunt de 1 Martie
: "dau la schimb o portie imensa de soare pentru un buchetel de zambile, pleeeeaaasseeee". Aici azi creed ca sunt 24C, dar eu sunt intr-o nostalgie de zile mari dupa mirosul acela innebunitor de ghiocei , zambile sau viorele....immmm....mai ceva ca Ferdinand, taurasul din desene....
map spune:
norocuta ti-as trimite cu toata inima un buchet de zambile daca as putea, chiar si fara schimb de soare![]()

. Iti trimit un buchet virtual macar. Eu vineri am mers si mi-am luat de la o florarie doua zambile in pamant. Si pentru ca le-am indestulat cu apa au inflorit foarte repede. Acum, cum deschid usa acasa, ma intampina mirosul zambilelor, toata casa este scaldata in mireasma lor. Iti inteleg nostalgia, si eu trec prin aceleasi momente.
Gandeste-te ca martisorul si zambila de anul acesta sunt in bebele care creste acum in burtica ta, nu cred ca poate exista o floricica mai frumoasa nu?
15+
Monica
SimonaU spune:
Casa de piatra a.cicel
. Asa graviduta, da! Ce bine ar fi sa arat la fel de supla ca tine peste 2 luni cand o sa fiu si eu nasa!
Habar nu am ce rochie sa imi fac si cand sa mi-o fac avand in vedere ca voi avea 27 de saptamani atunci. Fetelor, voi ce parere aveti despre asta?
18 + si
Rares (07.12.2001)
bulinuta27 spune:
uf mai norocuta daca as putea ti-as trimite toate zambilele mele caci am biroul plin...am niste colegii
...dar nu pot
asa ca ia uite ce primesti:

e mai ok acum? simti deja mirosul? 
pup fetele
bulinuta 17+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Mali_ spune:
La multi ani de 1 Martie!
Pentru a.cicel casa de piatra, sa aveti o viata ca in povesti, plina de bucurii alaturi de cei dragi!
Mishi, tot asa arata si rezultatul meu de la TT, dar cand m-am dus cu el la doctorita mea mi-a spus ca mai trebuie corelat cu ecografia si am completat impreuna un alt formular in care a trecut varsta, dimensiunile pliului nucal din ecografie, varsta mea, daca am avut antecedente de trisomie in familie si alte cateva informatii. Azi trebuie sa ma duc sa imi iau rezultatul, dar nu stiu daca ajung.
In legatura cu uterul in forma de inima, si mie mi-a spus doctorul la prima ecografie de sarcina ca uterul meu este in forma de inima (subseptat), dar a spus ca asta nu o sa imi afecteze in nici un fel sarcina, pentru ca BB are destul loc unde sa se dezvolte.
Am si eu o intrebare, voi la ce varsta faceti ecografia morfologica, pentru ca mie mi-a spus doctorita sa ma duc la 22 saptamani, dar vad ca unele fete au facut deja de la 20 saptamani.
Mali
20+
anasia spune:
norocuta, iti trimit si eu niste frezii + zambile
bulinuta, cum te mai simti?cand mergi la urmatoarea eco morfo?
anasia 17+ 
irinuca spune:
Ce zi frumoasa e azi in Bucuresti!!!
Ce soare si ce miros...la mine pe birou...am primit zambilici, frezii, ghiocei si un trandafir.Si martisoare..multe...ma simt ca in scoala generala cand aduceau toti baietii!La firma unde lucrez sunt cam 70 de baieti si 5 fete.N-au adus toti baietii dar...s-a adunat o gramajoara dragutza.
Fetitza mea scumpa se misca intr-una si cred ca si ea e fericita ca mami.Sunt usor necajita ca nu pot sta azi acasa cu Radu sa iesim afara, sa facem om de zapada, sa ne plimbam cu saniutza dar...ne jucam noi diseara.Azi(ca n-am apucat ieri) facem niste martisoare pt. bunicutze(conturul mainilor pe hartie cu tempera, lipim si pictam boabe de fasole....)Sper sa ma tina puterile si energa de acum sa nu ma paraseasca pana diseara.
Eu sunt cam la pamant de oboseala caci programul meu zilnic suna cam asa : dimineata sculat la 7.30 (o ora de boier zic eu....cand oi avea 2 copii nu mai pup eu sa dorm mai tarziu de 6)imbracat, spalat rapid, ora 8-sculat Raducu, imbracat,echipat si plecat la gradinitza sau bunici.Ora 9-17 serviciu.Ora 17- luat Raduc de unde l-am lasat, facut cumparaturi,mers la plimbare (parc sau daca ploua in Mall sau unde ma mai taie capul) ajuns acasa,facut mancare (ciorba, felul 2,poate si o prajiturica...).In momentul asta ma apuca nervii ca Radu trage de mine sa ne jucam impreuna si eu nu pot ca trebuie sa gatesc!.Apoi vine masa de seara si spalatul si culcatul raduclui intra in sarcina sotului.Dupa ce adoarme Radu, mancam si noi si in momentul asta constat ca odata ce m-am asezat nu prea ma mai pot ridica din cauza durerilor de diverse organe (oase, burta,cap...).Sotul strange masa si ne pregatim sa ne uitam la un film(din calculator).Primele 10 minute sunt foarte atractive dar....din pacate...de fiecare data mi se taie filmul si adorm invariabil.In jurul orei 12 ma scoala Mircea sa ma trimita in pat si....gata ziua...
Aseara am facut mancare pt. 2 zile asa ca azi am liber si ma pot juca cu puiul meu....
va las ca m-am lungit cam mult...
Pup!
Irinuca 21+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
sanziana spune:
Mamanati iar am fost cascata si am scris uter bicorn in loc de UTER UNICORN.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
Amabella spune:
of, mai fetelor! voi va plangeti ca sunteti la serviciu, iar eu sunt acasa si ma plang ca, desi sunt in concediu medical, mi-am luat de lucru acasa, ca un angajat model al patriei ce sunt! ce sa zic, sa fiu la serviciu ar fi si mai rau, dar si acasa e muuuuult de lucru! (vreau sa zic tot pentru la serviciu). si mie mi s-a luat de serviciu de nu mai pot! dar urla constiinta in mine. ma gandesc la bietii colegi care sufera acolo si daca eu nu ma mai duc, vor face ei si munca mea! nu pot sa ma impac cu sentimentul asta de constiinciozitate care distruge linistea lui bb!
aveti si voi sentimente din astea de vinovatie daca nu va duceti la serviciu?