Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Amabella si eu aveam inainte aceeasi constiinta incarcata cand lipseam de la munca. Nu numai ca ma gandeam sa suplinesc absentele de la serviciu cu munca acasa, dar chiar si la spital. Am fost internata de 2 ori (o data in noiembrie si o data la inceputul lui feb) si suna telefonul la mine in rezerva ca la nebuni (am avut noroc ca am mai fost doar cu 1 sau 2 fete in camera si au fost de treaba si au suportat). Si pentru ce . Ii doare undeva pe toti. Si cu cat ti se va apropia sorocul, cu atat ii va durea mai tare . Nu are rost sa iti mai dau amanunte vizvi de ce s-a intamplat la mine. Cert e ca acum sunt in medical si intentionez sa o tin tot asa pana nasc. Mi-a fost cam greu la inceput cu statul acasa, eu fiind o fire destul de activa, dar am inceput sa ma obisnuiesc. Sfatul meu: incearca sa te relaxezi si sa te linistesti si sa te gandesti ca ii trebuie putina liniste si bb-ului tau. Nu merita !!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna burticutze si La multi ani de Martisor! Sper sa avem parte de o primavara superba, de mult soare, veselie si multa iubire! Va trimit si multe
Nata, in legatura cu piscina - cea la care merg eu e f civilizata si curata si sper sa nu am probleme. Nu prea sunt masuri preventive. Apa de piscina are oricum mult clor si tot felul de dezinfectanti. Dar nu iti ofera garantie 100%.. Eu am remarcat o secretie mai abundenta si desi dr mi-a spus ca e normal in sarcina poate si mersul la piscina a influentat. Oricum nu cred ca o sa ma opresc pt ca imi face bine si mie si lui bebe, iar dr mi-a spus sa merg linistita.

Va pup ca tocmai ne-a venit mancarea comandata la birou si mor de foame.

Ancutez - azi avem 16 saptamani

Mergi la inceput

Bulinutza tu nu poti sa iti iei medical daca nu te simti bine?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

amabella, eu zic sa lasi constiinta deoparte si sa te gandesti la bb;
cat am stat in medical n-am simtit pic de vinovatie, bb e mai important decat munca in plus pe care ar face-o colegii, unde mai pui ca ca ii mai ajut si eu cu cate ceva, iar munca mea n-a facut-o nimeni;
asa ca... aveti grija de bb si lasati munca, macar in concediu!
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia habar nu am cand merg la urmatoarea echo morfo presupun ca dupa 20 saptamani...oricum il astept pe dr ca pe painea calda sa vina si sa vb cu el luni...
nu ma simt prea bine ma doare capul, oasele, iar sunt umflata la fata, maini, picioare...dar incerc sa nu ma mai gandesc...
letitzia esti o scumpa dar nu pot sa-miiau concediu si nici de acasa nu am cum sa lucrez :(...asa ca...aici stau pe plantatie...
va pup fetele

bulinuta 17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

letitzia, si pe mine ma bate gandul sa nu ma mai intorc la serviciu pana prin martie viitor. adica pana nasc plus cateva luni dupa. ma omoara constiinta inca, am zis ca macar sa termin ce am lasat neterminat si nu va face nimeni in locul meu. incerc mereu sa ma linistesc cu gandul ca bebitzul meu e cel mai important si ca alte colege, in locul meu, ar fi facut la fel. dar nu stiu nici cu concediu asta cum o sa fac, ca pana in iulie se cam depasesc 90 de zile. am auzit eu ceva ca gravidele ar avea 120 de zile, dar nu stiu in ce conditii. voi stiti ceva despre asta?

m-am mai gandit si sa imi iau tot concediul de odihna la care am dreptul pe anul asta, si asa mi-as rezolva problemele, ca am un concediu foaaaarte mare. dar ma intreb daca sefii vor vrea sa mi-l dea, in conditiile in care jumatate din an stau in concediu de maternitate si de ingrijire a copilului. nu stiu daca nu cumva se da proportional cu perioada lucrata (unde concediul medical, din cate stiu, se considera perioada lucrata, dar nu si cel de maternitate de 126 de zile si nici cel de ingrijire de bebe). voi stiti ceva in legatura cu asta?

amabella 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Norocuta merci pentru lamuriri si uite iti trimit si eu niste zambilute si ghiocei si

Map ce frumos ai scris tu draga, ce mai poeta nu alta

Cosmmyr felicitari pentru TT, vai daca stiam ca s-a dus Huacin draguta sa ia TT azi o rugam frumos sa il ia si pe al meu ca e gata tot azi .
Am sunat acolo si mi-a zis "tanti" Nineta ca e gata si e bun atat altceva niste valori ceva nu mi-a zis decat "ca atat, e bun" ce o fi insemnand asta bun, bun, in limite sau altceva?

Emilia 17+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emilia, daca ti-a spus bun, atunci stai fara grija, bravo!
anasia 17+

Mergi la inceput

Amabella eu astazi merg la dr. meu pentru prelungire si iti spun exact ce se poate face. Pe 20 am fost la control si mi-a prelungit concediul pana la sfarsitul luinii (adica pana ieri), urmand ca azi sa merg cu o adeverinta de la serviciu cu nr. total de zile de medical sa vedem ce se poate face. Si eu am emotii ptr. ca sunt f. hotarata sa nu ma mai intorc la munca pana nasc si sper sa imi dea maximul de zile pe care poate el sa mi-l dea. Iti dau raspuns exact deseara.
Bulinutza mai ales daca nu te simti bine nu vad de ce nu ti-ar da macar medicul de familie un medical. Mult mai usor tii lucrurile sub control daca stai intinsa in pat. Ai grija!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

amabella din pacate concediul de odihna se da in functie de zilele lucrate intr-un an...depinde si de sefi totusi...daca vor ti-l pot da pe tot.
emilia bravo! felicitari pentru TT. stai linistita daca ti-a zis ca e bine inseamna ca e bine
letitzia tu esti o draguta ca-mi porti de grija si ptr asta: dar din pacate nu pot pleca ptr ca trebuie sa termin 2 proiecte foarte importante pana plec in prenatal care de fapt cred ca va fi concediu de odihna...ptr ca eu as vrea sa iua tot prenatal si postnatal dupa nastere ca sa fie bani mai multi ...caci am inteles ca este 85%...la ce calcule ne duce guvernul nostru scump si drag
ma rog sa nu ne intristam...

va pup

bulinuta 17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput