Mamici de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
mamanati spune:
quote:
Originally posted by huacin
Fetelor, eu asteptam si asteptam sa scrieti! Dar, aeriana cum sunt, nu am realizat ca a aparut pagina 5!
mamanati saru'mana de urari! Asemenea! Uite, uitasem, ai dreptate cu mirosul de lapte: oare cum s-o intampla? Si Alex facea la fel. In plus, colicii se calmau usor cand il tineam culcat cu burtica pe burta mea, partial de la caldura, partial se linistea el pur si simplu. De multe ori adormeam cu el asa... Dar, in cel mai rau caz, aluneca in pat, ceea ce nu s-a intamplat niciodata. O singura data mi s-a intamplat sa scap catelul din brate, adormisem cu el la veterinar in hol; era in poala... Va dati seama ca si eu si cainele ne-am speriat crunt, iar veterinarul, care era pe hol, radea sa moara, nu alta.
Valentina17+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
HUACIN, hai ca m-ai facut sa rid.

B.N.
mamanati spune:
Mishi, ce mai conteaza care e diferenta intre, cum se spune, stampila primariei si coada vacii. Important e ca TT e bine, si ca bebe e sanatos. Dar n-am inteles, te felicit cu baietelu' sau o las pe mai tirziu?
Asa, asa lasati fetele pentru mine
.
P.S. Mai e cineva pe aici? Ca nu mai am chef de somn.
huacin spune:
eu sunt, mamanati! Povestind de copil mi-am amintit cum am scapat catelu'. Cat m-am speriat atunci! Acum rad si eu, iti dai seama!
Valentina
17+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
hannen spune:
Norocutza,pai ce numai tu sa tragi chiulul?![]()
Stii,cred ca dr. asta tocmai de aia nu se agita.A vazut ca am doo bucatzi si-a zis ca-s sanatoasa tun
deci nu mai am nevoie de analize.
Parerea mea cu bratele e ...NU.Nu brate pt. ca sigur creeaza dependenta(in cazul meu personal)![]()
La prima am tras-o tare.Am nascut-o si n-am mai lasat-o jos ,mai ales ca in prima luna omul mi-a angajat o femeie care imi facea curat ,piatza si gatea.Deci eu aveam ocupatie![]()
Apoi sa te tzii urlete.numai in brate vroia.
La a doua ,sa fi vrut si n-as fi putut.Japonezii zic ca sa-l tii in brate pe cel mare nu pe bb,ca bb oricum nu stie ,papa si doarme dar pe cel mare cica il afecteaza sa te vada mereu cu bb in brate.
Eu mereu zic ca nu le iau in brate dar nici sa le las sa plinga n-am inima.Asa ca am incercat sa balanses,nici prea-prea nici foarte-foarte![]()
La al treilea cred ca nu o sa stiu pe unde sa-i mai urc![]()
Si mai cred ca alaptatul,perioada cit sta la sin in zi si noaptea este suficienta sa-si satisfaca nevoia de mami,unde mai pui ca la noi si asta a creat dependenta.Amindoua au dormit numai cu tzitza in gura,cum o scapau cum urlau ca din gura de sarpe.
Ma asteapta zile grele![]()
-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)
sanziana spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Sanziana,![]()
credeam ca ai ceva cu mine ca sunt de peste Prut.
![]()
Doamne fereste Mamanati, cum sa am ceva cu tine?
Uite de la mine pt tine ca sa treaca supararea

Eram obosita cand scriam mesajul si mi-am dat seama mai tarziu. Ne-a terminat drumul la Buc si inapoi, foarte obositor.
Si acum cum am fost diagnosticata cu uter bicorn: eu am un dr. care imi urmareste sarcina si care are ecograf. La un moment dat am vrut sa mai aflu si parearea altui dr (ca sa verifica ce imi spune dr. mea) si abia atunci am aflat de problema mea. Nu mi-a venit sa cred si m-am dus si la un al treilea dr. care mi-a zis acelasi lucru cu cel de al doilea.
Deci dr. meu nu a observat problema uterului la ecograf....
Nu imi ramane decat sa sper ca totul o sa fie bine.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
mamanati spune:
Neata, burtici,
V-ati trezit? Am ajuns la birou..., cu bine! Ca e atita zapada afara nici nu-mi vine sa cred ca e 1 Martie. DAr pentru toate burticutile:FELICITARI!!! 
Sanziana, cind ma gindesc mai bine, uter bicorn ar fi chiar forma unei inimi, nu? Dar mie la eco nu mi-au spus nimic.
Fetelor, hai ca va mai intreb odata. Vreau sa merg la bazin. Dar imi este frica sa nu contaminez vre-o micoza, cava. Ce metode de precautie folositi voi. Ancutex, parca tu spuneai ca mergi la bazin.
Va trimit pupici de trezire,
Nata 16+
a.cicel spune:
Neatza burticutze
Am pus cateva poze, dar nu prea multe ca inca nu le am pe toate, si nici nu sunt prelucrate. Dar promit sa mai pun.
15+
POZE
mamanati spune:
A.cicel, am vazut pozele. Imi dau seama ca a fost vesel.
Frumoasa e mireasa! (Frumos si mirele
) Fericiti sa dea Domnul sa fiti!
Sa va mai zic ceva. Am vazut ca Ioana81 a postat un mesaj la bebelusi 0-4 ani. Dar la noi nu mai intra, e suparata pe noi?
B.N.
assa spune:
Neatza fetele!
Ce vreme de 1 Martie
...mai scapasem si noi de frig , dar acum iar...
Scuze ca ma adresez la general , dar eu sunt tot pe fuga , deci nu vrea sa onit pe cineva
Referitor la uter bicorn-mai fetelor eu ani de zile am plans pentru chestia asta: prima data , din cauza unei constipati cronice si a colonului care modificase nu stiu ce pe acolo, prin presiune , toti imi spuneau ca nici gand de bebe: ba ca e mic, ba ca e bicorn --si eu jale si altceva nimic. Buuunnnn....trec anii si alta: uterul nu e bicorn cum stiam eu, este infantil
, adica nedezvoltat si ca in mod cert asta creeaza probleme.
Nu va spun prin ce am trecut. Dar am invatat o lectie : natura isis urmeaza cursul indiferent de un echograf sau altul, indif. de o parere sau alta . Si uite-ma acum: nici vorba de uter bicorn/infantil. Asa ca nu va speriati, va rog eu!
In rest si bebele meu e foarte vioi seara, asa cum ati spus si voi. Ieri am avut sedinta, si nu prea aveam eu chef de ea....asa ca nici bebe , si comunicam amandoi
:' el lovea , eu il mangaiam si sincer habar nu am despre ce era vorba in sedinta aia
(eram ocupata
)
Am vazut ca vorbeati de tinutul in brate: stiu si eu de la nepotei ca bebeii sunt cam smecherasi si ar sta in brate toata ziua, dar acum s-au inventat o groaza de alte chestii care sa ne ajute. De exemplu, un bouncer cu vibratii- ili tine pana la 8-9 kg. Si mai este un lucru, dar de 2 zile ma chinui sa-mi amintesc cum ii zice (deh, amnezii de gravida!)--asa ca help cu denumirea: e o chestie ca un leagan, are scaunel , curele de siguranata si merge pe baterii sau manual ---il leagana pe bebe non-stop
, asta in cazul daca ne lasa inima sa-l lasam acolo toata ziua . Eu cred ca e super bun, mai ales ca-l poti instala oriunde in casa, iar tu poti sa-ti faci treaba si bebe e prezent. Deci intrebare:cum se numeste. Si am mai vazut ceva, care m-a pus pe ganduri si trebuie sa o iau, feeding pillow 9 nu stiu unde se poate gasi/cumpara asa ceva in Romania)
A. Cicel frumusica miresica ai fost. Ma tot "chiorasc" sa-ti vad burtica , dar e bine ascunsa de rochie
.
Va pupicesc si ne "citim" mai tarziu
assa spune:
scuzeeeeeee pentru greseli, cuvinte 'incrucisate'
, dar asa e cand faci 1001 lucruri in acelasi timp.....
Assa