Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

multumesc, bulinuta, map; stie toata lumea ca sunt; nu muncesc peste masura, ma streseaza gandul ca trebuie sa vin la birou, cand poate mi-e somn sau vreau sa stau in pat, nu-mi mai sta gandul la serviciu, as renunta la el de tot, dar mai am un pic...am unele zile mai rele ca cea de azi, dar imi revin cat vorbesc cu voi;
dandana, multa bafta joi, ai sa vezi ca totul e bine, n-ai de ce sa-ti faci griji;
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

la giulesti cu dr albu, dar probele se duc la genetic lab ca ei sunt singurii .... , ma rog!

ma mir de rezultat in 5 zile! toate sursele indica o analiza cu durata lunga, chiar si cele din strainatate, poate i-au facut doar o verificare mai scurta, am vazut pe siteul geneticlab ca exista ceva mai scurt dar nu e complet

noroc ca internarea e doar de cateva ore, ca tare urat imi e, dar de platit platesc zi intreaga , uf!

dandana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Poate am inteles eu gresit, cine stie. Stiu ca oricum nu e de multa vreme acolo, dar fac ei si interpretarea, nu duc la Genetic Lab. Stiu cat costa la Giulesti, o caruta de bani . Succes inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Kehleyr,iti multumesc mult pt harta.Este foarte utila!

COSMINA 20 SAPT si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Multam' fetelor care au postat aici despre experientele lor cu BB-ii, care e treaba cu alimentatia in timpul alaptarii si despre dormitul in aceeasi camera.
Acum cateva zile cumnata mea imi povestea cum o prietena proaspata mamica a locuit 2-3 luni cu mama si surorile ei si BB nu era sa lasat din brate la cea mai mica strambatura. Acum, la o luna si jumate dupa ce a revenit in casa ei, femeia se da de ceasul mortii ca nu poate sa faca nimic, da' nimic in casa pt ca BB vrea sa stea cum a fost invatat: in bratele cuiva. De curand am vazut un documentar pe ARTE despre cat de important si linistitor pentru BB este sa stea lipit de corpul mamicii. Sunt confuza total . Voi cum ati procedat?
Hannenma bucur ca ne scrii din nou si ca "m-ai lnistit" cu arsurile. M-ai uimit cu nepasarea Dr. tau, dar ma gandesc ca tu ai destule informatiii si experienta de la sarcinile printeselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Am aparut si eu printre voi. Am fost cam ocupata in ultima vreme.
Dandana iti tinem pumnii joi. Sunt sigura ca totul va fi bine.
Bulinutza incearca sa nu te stresezi prea tare si sa tii lucrurile sub control. Totul va fi bine.
Kehleyr ce bine de tine ca pleci la munte. Asa as taia-o si eu, mi-e dor sa respir aer curat. Nu am mai iesit din Bucuresti din octombrie. Numai ca mai am ceva treburi de rezolvat saptamana viitoare, ma duc la eco de 22 de saptamani si apoi la control. Daca totul e ok si eu ma simt la fel de bine ca acum o tai si eu cateva zile undeva ca nu se mai poate.
Cristina_Ioana ai vazut ce repede a trecut timpul? Azi e deja marti si cu siguranta sotul tau s-a si intors.
Ce viscol e afara fetelor. Cred ca fetele din tarile nordice si-au oprit soarele pentru ele si ne-au trimis noua viscolul. Nici nu zici ca maine e 1 martie.
Eu in ultima vreme sunt groaznic de pofticioasa. Sunt ca un sac fara fund. Mananc, mananc, mananc si apoi ma duc la kk si apoi iar o iau de lainceput. E un circuit absolut perfect. Nu stiu cat o sa o mai tin asa, dar sunt de nestavilit. Aseara m-am infipt intr-o punga de alune in coaja. I-am spus sotului sa mi-o ia din fata ca eu nu ma puteam opri. Dupa am dat iama in cioco si apoi mai voiam si pepene, dar mi-a pus interdictie. Mi-a promis ca primesc azi. Acum il astept pe colegul meu de ore bune sa vina cu niste croissante de la Ana. M-au lasat singura aici si cu pofta in cui. Iar mie mi s-au lungit urechile.
Referitor la camera lui bebe noi o construim chiar langa a noastra si in prima faza o vom lasa fara usa iar mai tarziu o sa facem una intre noi si el. Dupa ce o sa creasca mai mare o sa ne gandim la alte variante. Eu am prietene care l-au culcat pe bebe din prima zi singur. Teoria ar fi ca astfel bebe nu este dependent de tine si are mediul lui, iar tu nu ajungi sclava lui. La fel si cu programul pentru alaptat. Unele il alaptau cand cerea, iar altele aveau ore fixe.
Eu de cand am luat calciu multumesc lui Dumnezeu nu mai am dureri mari de bruta, poate asa un mic disconfort, in nici un caz ce a fost. Am luat calciu o pastila pe saptamana si mi-a facut super bine. La No-spa am devebit imuna, iar daca chiar e nevoie am scobutil supozitoare in casa. Le cam urasc, dar le tin acolo la trusa de prim ajutor.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by allexa

Dragi burtici!
Am si eu o intrebare...la constipatie se poate sau nu folosi supozitorul cu glicerina? Noi avem 19 saptamani si au inceput primele semne de constipatie...De la sarcina anterioara stiu ce rau a fost daca nu le-am luat in seama...
Multumesc anticipat!

Bine ai venit! Vezi ca ai mesajele moderate (pana faci 10 postari) si de asta e posibil ca fetele sa iti raspunda mai greu.

De supozitor nu stiu, dar uite aici:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67365" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67365

un subiect foarte bun despre combaterea constipatiei in sarcina.

Kehleyr 21 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Allexa bine ai venit. Si eu am avut probleme cu constipatia. Am luat redigest. E un produs natural 100% si nu dauneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa spune:

Multumesc mult pentru raspuns,articolul a fost deosebit de interesant..Totusi...supozitorul cu glicerina pentru mine e sfant..si daca as sti ca-l pot folosi si acum...ar fi nemaipomenit.In legatura cu "mesajele moderate"..habar nu am,a fost al doilea mesaj pe care l-am dat, intradevar.La urmatoarea vizita la medic nu mai uit sa-l intreb si am sa va spun si voua.O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare! Sa speram ca totusi Baba Dochia isi va lepada rapid cojoacele si va ramane doar soarele si floricelele. Si atunci sa vedeti ce de burticutze prin parcuri
Kehleyr distractie placuta la munte si sa ne aduci si noua niste aer curat. Si eu abia astept sa fac o astfel de iesire, dar o sa fie mai incolo ca acum nu pot.
Anasia sa stii ca si mie imi este lene cateodata sa mai merg la piscina, dar sunt ambitioasa asa ca inving lenea. Eu lucrez de la 9 la 6 de luni pana vineri si ca sa nu-l agit si sa-l stresez pe bebe mi-am propus sa nu mai stau peste program si sa iau lucrurile mai usor. Asa ca dupa ora 6, direct de la munca, imi iau iubitzelul si mergem sa inotam. Sper sa-i placa si lui cand o sa fie mai maricel. Oricum intentionez sa-l /s-o dau sa invete cat mai multe sporturi ca sa creasca un copil sanatos si voios.
Eu nu am noutati, vineri merg la echo pt TT (o sa am 16 saptamani) si abia astept sa vad cat a mai crescut bebele. Poate ne confirma si de putza
Referitor la cheful nu ne lipseste, dar eu am niste secretii cam abundente si cred ca am facut vreo micoza, candida ceva. Am intrebat dr mi-a spus ca e normal in sarcina si sa nu-mi fac probleme. Data viitoare o sa fac si o analiza a secretiei. Voi ati avut probleme cu asa ceva? Ce ati luat?

Ancutex 15+

Mergi la inceput