Mamici de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
emiliapop spune:
Angelli felicitari pentru baietel si pentru fetele care au mai aflat seczu!
Dandana iti tin pumnii sa iasa bine analiza.
Si eu astept sa iau maine rezultatul la TT!
Eu am o alunita pe spatele gatului in dreptul lanticului care de vreo saptamana s-a cam marit, asa parca a inflorit si s-a deschis la culoare, e din aia proeminenta adica in afara.
Eu am constat ca sunt destul de calma nu m-am speriat prea rau dar mama a intrat in panica vrea sa ma trimita la dermato si la un doctor la Bucuresti care face creme contra alunitelor.
Eu i-am spus ca nu dau cu nimic si gata,
cine stie din ce face ala alifiile si ii face rau lui bebe. Mai bine nu ii spuneam ca acum numai de asta vorbeste!!!
Eu am ramas singura pana vineri, a plecat sotu'
la Constanta asa ca acum va am doar pe voi.
Vai da ce ninge afara, a venit iarna in forta iar, nici urma de primavara!
Emilia si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
Amabella spune:
a.cicel, in primul rand, iti doresc casa de piatra, multa fericire, intelegere si copii sanatosi, frumosi si destepti!
ai intrebat daca mai e ceva de adugat la listutza... as vrea sa ma treci si pe mine cu toate datele, daca vrei
. data nasterii mele: 07.05.1978, dr. cu care voi naste: herghelegiu, spitalul la care voi naste: polizu/euroclinic (daca nu va mai fi el atunci in polizu).
anasia, si mie mi-e azi somn de nu mai pot! nu mi-a mai fost asa somn de pe la inceputul sarcinii, cand abia imi tineam ochii deschisi toata ziua. am fost de dimineata sa imi fac analizele obisnuite de sange si cand m-am intors acasa (ca sunt in concediu medical), am facut
vreo 2 ore si cand m-am trezit tot imi mai era somn, dar a trebuit sa ma dau jos din pat ca am ceva de facut pt la serviciu
am impresia ca si lui bb ii e somn, ca se misca foarte putin azi.
adelapop, eu am 20 de sapt si 3 zile si de la 16 sapt il simt pe bebitzul meu zilnic. uneori mai des si mai furios (de am zis ca o sa il fac fotbalist
), in alte zile e foarte discret, de nici macar nu sunt sigura ca el a miscat sau am avut eu impresia. dar spre seara il apuca totdeauna
, mai cu viata sau mai lenes.
amabella si bebe sanatos 20+
adelapop spune:
dandana iti tinem pumnii
doamne ajuta!
si noi mergem tot joi la dr iosup sa vedem daa au mai scazut nu stiu ce valori ca am facut un tratament cu pregnyl si magne b6 pentru placenta.
nici eu nu stiu care e problmea cu placenta mea -cert e ca dr mi-a zis ca nu e chiar ok si treb sa facem asta.
19
quote:
Originally posted by dandana
la giulesti cu dr albu, dar probele se duc la genetic lab ca ei sunt singurii .... , ma rog!
ma mir de rezultat in 5 zile! toate sursele indica o analiza cu durata lunga, chiar si cele din strainatate, poate i-au facut doar o verificare mai scurta, am vazut pe siteul geneticlab ca exista ceva mai scurt dar nu e complet
noroc ca internarea e doar de cateva ore, ca tare urat imi e, dar de platit platesc zi intreaga, uf!
dandana19+
letitzia spune:
Ce va invidiez fetelor pentru faptul ca puteti face
. Mie dr. nu mi-a dat voie
asa ca am luni de zile de cand nu am mai avut parte de asa ceva
. Dar nu conteaza, bebelul e mai important!

22 fix
iulenca spune:
Ancutex stai linistita ca secretiile sunt ceva normal atata timp cat sunt doar mai abundente decat de obicei, probleme sunt daca capata un miros urat sau o culoare ciudata si ai mancarimi. Eu mi-am facut analiza secretiilor si e totul k nici vorba de candida sau alte cele.
A Ciceltot nu te-ai trezit sau numeri banii? ca de facut copii nu se mai pune problema deja ati facut

Pupi
Iulia 16 + 
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
anasia spune:
ma uit si eu la burticile care au peste 20 sapt si nu mai am rabdare cand o sa le ajung din urma;
amabella, cred ca e o chestie generala cu somnul, ca la cum e afara, n-as mai iesi de sub plapuma;
numar minutele pana plec acasa;pupici 
anasia 17+ 
geliza spune:
buna fetelor...chiar ce ningeeee...nu mai vreau...
Legat de secs...noi aseara am prestat pentru prima data in ultimele 3 luni...cred ca ultima oara a fost cand am ramas...ce mult e de-atunci, nici nu-mi mai amintesc...dar a fost bine..
...pentru cele care nu aveti probleme sa stiti ca nu este contraindicat
Eliza 
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Amabella spune:
dandana, clinica dr. albu (genetic lab) nu e nicidecum singura care face cariotip fetal. eu mai stiu cel putin 2 laboratoare care fac asta. eu am dus lichidul amniotic, pe care l-am recoltat la polizu si nu mi s-a cerut nici un leu, nici pt internare (am dat doar "atentia" doctorului care mi-a facut recoltarea), la spitalul judetean ilfov, fostul spital titan. a costat 6 milioane si mi-au dat rez in fix 7 zile. este adevarat ca nu a fost acel gen de analiza mai complexa, a fost o analiza facuta dupa metoda FISH, care detecteaza numai anomaliile cromozomiale de tipul trisomie 13, 18, 21 si, evident, sexul fatului. stiu ca ex si analize care ofera mai multe informatii si, probabil, costa si dureaza mai mult, dar pe mine nu ma mai interesa altceva in afara de aceste 3 trisomii, mai ales 21, pt care mi-a iesit risc crescut la triplul test. nu stiu ce anume fac cei de la genetic lab, sunt chiar curioasa si te rog sa ne scrii si noua ce alte informatii ti-au mai oferit in afara de cele 3 trisomii. ceea ce stiu despre acest laborator este ca in foarte multe cazuri dau rezultate proaste la TT, ca sa te duci la amnio la ei, pt ca e mult mai scumpa. am facut si eu unul din cele 3 TT la sanador, iar ei l-au trimis la genetic lab (daca stiam, nu ma mai duceam la ei) si, bine inteles, a iesit prost. nu vreau sa te sperii sau descurajez, dar eu zic sa te mai intersezi despre acest laborator, pt ca mie mi-a spus cineva (nu spui cine, persoana importanta), ca in ultima vreme cei de la genetic lab au dat si la amnio rez proaste, nu in sensul de pozitive pentru down, ci in sensul de neconcludente. adica pe rezultat, in loc sa scrie concret daca fatul prezinta sau nu vreo anomalie cromozomiala, au scris ca rezultatul va fi interpretat in context clinic, adica au lasat omul la fel de nelamurit cum era cand venise. probabil ca nu le-a iesit analiza, asa ca ce era sa zica?
cat despre amnio in sine, pot sa iti spun sa stai absolut linistita (daca poti, ca si mie mi se spusese asta, dar am fost incapabila sa fiu linistita). eu am facut-o fara anestezie si a durut cat o injectie cu polidin. apoi nu am avut nici o problema cu bb, doar ca in ziua aia a fost foarte agitat, dar cred ca din cauza spaimei mele.
iuleanca, eu am discutat cu dr despre a face sau nu
, ca nu am inhibitii de genul asta, si mi-a zis ca atat timp cat colul nu e prea scurt sau nu am alte probleme, pot sa fac. problema mea e ca eu nu prea am chef de asa ceva. parca as fi o pisica pe care am avut-o mai demult, care cand ramanea insarcinata, se simtea "cu sacii in caruta" si nu mai avea nevoie de motani.
cristina_ioana, nu e nici o problema ca nu mi-ai scris inca. astept pana cand o sa ai timp si dispozitie pentru asta. ![]()
fetelor, si inca una din intrebarile mele legate de acest site: si voua va merge foarte prost? ca la mine dureaza o pagina aproape un minut pana se incarca si simt ca ma lasa rabdarea. si asta e singurul care merge asa de incet. daca intru pe alte site-uri nu am problemele astea. am net prin cablu si de regula merge bine.
amabella
20+
anasia spune:
amabella si mie imi merge site-ul prost, se incarca atat de greu ca ma plictisesc asteptand, fata de altele;
anasia 17+ 
bulinuta27 spune:
mi-e groaza de ce-i afara
mie imi place zapada dar acum am vazut ce e pe joss adica gheta - se pare ca primaria isi face treaba iar- si eu trebuie sa plec cu masina pe gheata...ufff
bulinuta 17+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png