Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza harnicutzelor. Ieri toata ziua am citit ce ati scris voi in ultimele 3 zile si nu am mai avut timp si de scris. Felicitari celor care au aflat secsul.

A.Cicel felicitari, ai scapat si de grija asta - ai vazut ca a fost totul bine ?, te asteptam sa ne povestesti. Oricum brava la tine ca te-ai trezit sa deschizi un nou capitol ca noi nu am stiut cum.

Map si eu sunt in aceeasi oala cu tine. Cand ziceam ca am inrat in luna de miere adika fara greturi si rau poc aseara m-a trosnit o durere de cap + greata + varsat tot ce mancasem. Am dat eu cu pastile cu spirt cu dedeochi da nimic. Mai atipeam ma mai trezeam si durerea tot acolo. Dimineata mi-a trecut singura da greatza nop. In drum spre munca in autobuz am simtit ca mor, daca nu venea statia vomam akolo. Da am coborat am luat o gura de aer pana a venit next bus si am reusit sa ajung la munca. Am un pic de treaba dimineatza si dupa aia o tai akasa ca n-are rost sa frec menta pe aici.

Fetelor stiti sigur ca Dr. T e plecat ? Ca eu trebuia sa-l sun sa ii raportez rezultatele de la TT da daca nu e nu il mai sun. Oricum a iesit foarte bine asa ca....

Apropos ca zicea cineva de intalneala, pe cand ? O asteptam pe Pumpkin sau facem una acum si una kand vine ea? Oricum au anuntat astia iar 3 zile de frig asa ca o mai amanam putin. Eu nici nuvreau sa ma intalnesc cu voi ca toate ziceti ca avetzi burta ca se vede bine, la mine acolo un pic da poti la fel de bine sa zici ca m-am mai ingrasat un pic. Vreau si eu sa mai creasca ca sa ma dau mare cu ea si sa imi dea lumae locul in autobuz HiHiHiHi

AAA mi-am adus aminte SECS mai face cineva ca a fost o mica discutie acu cateva capitole si sa stins.

Hai va pup ca am inceput sa aberez. Pa pa

Iulia 16 + mami de fetitza

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by COSMMYR

Am si eu o mare rugaminte la voi.Trebuie sa iau sapt. aceasta rezultatul de la TT de la Emilia Irza iar daca nu vor sa imi trimita pe fax rezultatul as vrea sa il trimit pe sotul meu care s-ar putea sa fie in Bucuresti dar nu stiu bine cum se sjunge pt ca data trecuta am fost cu taxi.El o sa vina de la Gara de Nord si stiu ca merge pana la spital al Colentina si apoi... face stg pe undeva dar nu mai stiu bine.
Va rog ma puteti ajuta?

Cosmina, uite aici harta zonei:
www.hartionline.ro/buc/harta/o11.html" target="_blank">http://www.hartionline.ro/buc/harta/o11.html
De pe Stefan cel Mare, sotzul tau trebuie sa faca stanga pe Lizeanu, care este intersectia cu tramvai de dupa spitalul Colentina. In fata dreapta (dupa intersectie, cum stai la semafor) este un Mega Image. Dupa aceea merge dreptu inainte si bd. Lacul Tei este strada aia care se vede in susul paginii dar nu are numele, dupa ce se termina Maica Domnului. Acolo face dreapta si Emilia Irza este pe dreapta, are semn de spital. Se intra pe la camera de garda, pe o straduta laterala...

Angelli felicitari pentru baietel , mai ales ca era ce v-ati dorit.

Sanziana, . Toate pe capul tau...

Vedeti ca Scopantil-ul supozitoare nu se mai da fara reteta. Sau poate s-o da la farmaciile mai de cartier. Oricum, daca vreti sa fiti sigure cereti reteta de la medic. No-Spa in schimb se da.

Noi maine plecam la munte o saptamana, asa ca ne mai auzim de 8 martie . Pana atunci, aveti grija de voi, nu va stresati, si un inceput de primavara minunat...

Kehleyr 21 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

adela este fain sa mai aud de persoane care au avut sau au mioame si care nu au avut probleme in timpul sarcinii, capat si mai mare incredere ca totul va fi bine, merci mult pentru stirea asta. Eu hotarasem sa fac operatie inainte de-a mai icerca sa fac un bebe la gandul ca toata sarcina are sa-mi fie teama apoi ca ceva rau se va intampla. Constat cu bucurie ca nu chiar nici o teama, sunt neasteptat de linistita si citirea stirilor buna ma face sa-mi pastrez linistea.

cristina-ana la mine se stie de acest miom de vre-o patru ani cred. Si la mine este in peretele uterului fara a avea contact cu cavitatea uterului. La un momendat in investigatiile care s-au facut pentru operatie un medic a spus ca are contact cu cavitatea uterului si ma speriase. Am inteles apoi ca asta era scris numai de ochii lumii sa convinga casa de asigurari sa-mi plateasca operatia.

Puteam opera miomul asta de 10 ori pana acum insa nu s-a pus problema, medicul nu mi-a spus nimic. Eu am sperat sa-l fac sa se retraga cu un tratament naturist dar nu am reusit. A ramas pe loc, nici mai mare nici mai mic.

Medicul meu ginecolog nu stia ce sa ma sfatuiasca, daca sa-l operaz sau nu. Pe de-o parte spunea poate creste mult in timpul sarcinii si poate sa-l afecteze pe bebe, pe de alta parte spunea ca si operatia presupune o cicatrice care iar nu este de trecut cu vederea. Nici dupa pierderea primei sarcini medicul nu s-a pronuntat clar pentru operatie, miomul putea fi o cauza dar nu sigura.

Chestia cu contractiile chiar am sa intreb si eu sa vad daca se pot datora miomului. Eu deocamdata nu am inceput sa am contractii sau poate am dar nu stiu eu ce-s acelea.

Ar fi fain sa mai stim mai multe pe tema asta a mioamelor fibromatoase. Daca mai sunt fete care cunosc astfel de cazuri ar fi fain sa ne mai povesteasca poate ne facem o idee mai ampla. Eu am incercat sa caut pe net dar prea multe nu am gasit. Am o carte cu 300 de intrebari despre sarcina si acolo scrie ca ultimele studii arata ca nu-i neaparat ca mioamele sa creasca asa de tare in timpul sarcinii. Naiba mai stie.

Monica

Mergi la inceput

iuleanca eu acum incerc sa ma tratez cu cola contra greturilor. In alte zile a mers dar ieri in zadar m-am straduit ca nu a mers. Sa vad ce iese azi. Ne trece noua pana la urma, trebuie sa ne incurajam cu faptul ca mai mult de 9 luni oricum nu tine

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

o asteptam si pe pumpkin si pana atunci se face si frumos afara si ne mai cresc si burtiicle
19

quote:
Originally posted by iulenca

Neatza harnicutzelor. Ieri toata ziua am citit ce ati scris voi in ultimele 3 zile si nu am mai avut timp si de scris. Felicitari celor care au aflat secsul.

A.Cicel felicitari, ai scapat si de grija asta - ai vazut ca a fost totul bine ?, te asteptam sa ne povestesti. Oricum brava la tine ca te-ai trezit sa deschizi un nou capitol ca noi nu am stiut cum.

Map si eu sunt in aceeasi oala cu tine. Cand ziceam ca am inrat in luna de miere adika fara greturi si rau poc aseara m-a trosnit o durere de cap + greata + varsat tot ce mancasem. Am dat eu cu pastile cu spirt cu dedeochi da nimic. Mai atipeam ma mai trezeam si durerea tot acolo. Dimineata mi-a trecut singura da greatza nop. In drum spre munca in autobuz am simtit ca mor, daca nu venea statia vomam akolo. Da am coborat am luat o gura de aer pana a venit next bus si am reusit sa ajung la munca. Am un pic de treaba dimineatza si dupa aia o tai akasa ca n-are rost sa frec menta pe aici.

Fetelor stiti sigur ca Dr. T e plecat ? Ca eu trebuia sa-l sun sa ii raportez rezultatele de la TT da daca nu e nu il mai sun. Oricum a iesit foarte bine asa ca....

Apropos ca zicea cineva de intalneala, pe cand ? O asteptam pe Pumpkin sau facem una acum si una kand vine ea? Oricum au anuntat astia iar 3 zile de frig asa ca o mai amanam putin. Eu nici nuvreau sa ma intalnesc cu voi ca toate ziceti ca avetzi burta ca se vede bine, la mine acolo un pic da poti la fel de bine sa zici ca m-am mai ingrasat un pic. Vreau si eu sa mai creasca ca sa ma dau mare cu ea si sa imi dea lumae locul in autobuz HiHiHiHi

AAA mi-am adus aminte SECS mai face cineva ca a fost o mica discutie acu cateva capitole si sa stins.

Hai va pup ca am inceput sa aberez. Pa pa

Iulia 16 + mami de fetitza

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, ma doare burtica mai rau, trec pe no-spa, iar rinichii au inceput iarasi sa-si faca de cap, cred ca si din cauza vremii;
iulenca noi am suspendat activitatile amoroase, de teama, nici pe dr n-am avut curaj sa-l intreb, asa ca...pofta-n cui;si oricum la cum m-am simtit numai de asta nu-mi ardea;bravo pt TT, eu i-am spus ca e negativ si mi-a spus sa stau linistita, nici n-a mai intrebat de valori, ne vedem dupa eco morfo de 20 de sapt.
fetele dr T l-am intrebat daca este plecat in iulie-august si mi-a spus ca nu, prin mai pleaca, asa ca avem dr la nastere, numai sa nu fie o urgenta...
Kehleyr, vreau si eu la munte ca m-am saturat de munca, munca si iar munca
vroiam sa va intreb, cand mai aveti timp , fetelor si de bazin, ca eu lucrez si sambata, iar duminica nu ma ridic din pat de obosita ce sunt?
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

iulenca ai fost mortala cu: "mai face cineva secs?"
m-am tavalit de ras...mai face sa stii dar nu spunem
kehleyr distractie placuta la munte si odihna multa.
anasia nu te mai enerva cu dr de familie...io am renuntat sa mai merg la ea ptr ca e pierdere de timp si mai ales de nervi.
nicole25 multumesc mult ptr sprijin
Fetelor promit sa incerc sa ma "optimizez"...trebuie sa fie bine...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

anasia dar daca tu te simti asa de rau ar trebui sa te protejezi un pic si sa-ti mai iei timp pentru tine si pentru bebele tau. Unde lucrezi tu nu stie lumea ca esti insarcinata?

Eu cred ca merita sa-o lasi mai moale cu munca daca se poate, este spre binele tau si al bebelui.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna burticute!

rau a fost cu site-ul cazut in weekend exact cand aveam si eu nevoie de voi!

sa rezum, ca acum m-am linistit, sau, ma rog, nu mai stau cu ochii in gol

rezultat prost la TT, adica risc crescut! am facut deja programare la amniocenteza, joi. ne usuca de bani, dar macar iti da siguranta, asta daca rezisti nervos cele 14 zile pana la rezultat

asta e!

dandana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Dandana, nu cred ca trebuie sa te sperii. La varsta ta oricum iese risc mare de multe ori. Si, cum ai zis si tu, dupa amniocenteza poti sa stai complet linistita. Am inteles ca interventia nu este dificila, stai in spital numai vreo doua zile si dupa aceea inca un pic de repaos. Eu iti tin pumnii sa fie totul bine.

Cunosc pe cineva care a facut la Sf. Imparati Constantin si Elena si i-au dat rezultatul numai in 5 zile, la tine de ce dureaza atat? Il faci la Giulesti sau unde?

Mergi la inceput