Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

a.cicel,CASA DE PIATRA,O CASNICIE FERICITA SI UN COPIL MINUNAT!!!
angelli,felicitari pt baietel!!!
Sinziana,sfatul meu e sa stai linistita sa nu-i faci rau bb-ului.Eu am fost diagnosticata cu uter bicorn apoi cu uter septat(aveam uterul impartit in doua si tot asa spuneau medicii ca ar fi o minune sa am copii),m-am operat de 2 ori si cu toate astea la eco dr mi-a zis ca septul s-a regenerat,si ca ar fi o minune sa ramin insarcinata.Am ramas insarcinata cu baietelul ,cu toata metoda de contraceptie folosita,s-a mirat dr ,am avut grija de mine mai mult ca la o sarcina obisnuita ,dar am avut o sarcina absolut normala,mi-a spus ca voi naste mai devreme..si am nascut la 2 zile dupa DNP ,normal,usor.Acum ne-am dorit al doilea copil,s-a lasat un pic mai mult asteptat dar am reusit,fara tratamente si pina acum totul decurge normal.Ti-am povestit toate astea ca sa vezi ca dr nu detin intotdeauna raspunsurile la toate.Sint sigura ca daca vei fi linistita si increzatoare ,te vei numara si tu intre "exceptiile care confirma regula",asa ca multa sanatate tie si bb-linului si nu -ti mai rau singura(eu la inceputul primei sarcini cautam pe net informatii despre uter septat si ma gasea sotul plingind de ce citeam acolo,pina cind am renuntat ..si apoi totul a fost Ok,m-am putut bucura de perioada minunata cit am fost cu burtica).
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
Intr-adevar sunt foarte obosita ca am dansat toata noaptea. Am avut o formatie nebuna care nu s-a oprit din cantat deloc, nici macar cand manca lumea. Nebuni de legat, nu alta. dar a fost foarte frumos. Revin cu mai multe detalii si poze mai tarziu.
Am incercat sa citesc tot ce ati scris si sa fac modificarile pe listuta. Va rog sa imi spuneti daca mi-a scapat ceva, ca sa modific.
Va pup pe toate si va multumesc pentru urari.

15+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici!
am venit azi cu 1001 nervi de la med de familie; m-am dus si eu ca omul sa-mi ia tensiunea si sa-mi faca niste analize de sumar pt ca ma dor rinichii si....dupa ce am stat in picioare(de a inceput sa ma doara burtica)vreo 20 de min in aglomeratie (n-a intrat si n-a iesit nimeni de la dr)am plecat cum am venit, dar nici ca ma mai duc la ea;plus ca mi-au revenit azi dimineata greturile si niste arsuri de imi vine sa ma intind pe jos;mi-este tare somn, voi cum stati?
pupici
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

dresuri pentru gravide gasiti la magazinul rococo de pe calea victoriei.
stiu ca mai este un magazin rococo in statia tramvaiului 21 la sf gheorghe (de langa mag cocor)
costau 350.000 si erau reglabili.

la voi cat de des misca bebe?
ca noi am facut 19 saptamani si nu simtim bebele in fiecare zi.

in weekend am fost la intalnirea cu gravidutele ce nasc in mai - iunie si a fost foart dragutz.
abia astept sa va cunosc si pe voi.
pe ce data a ramas stabilita intalnirea mamicilor de iulie august???

19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata la burticute!
astazi sunt un pic ami binisor in sensul ca aseara cand am ajuns acasa nu mai eram asa umflata (adica nu atat de rau ca pana acum) ceea ce dupa mine e semn bun...
Bestutza primul sumar de urina a iesit ok dar nici nu ma umflasem vreodata pana atunci.
Ancutex nu m-am decis la ce piscina...o sa incerc si la 23 august caci e foarte aprope de mine...si sa vad bani/calitate in sensul de curatenie ca mi-e cam frica sa nu iau ceva...oricum saptamana asta trebuie sa ma hotarasc caci vine dr maeu saptamana viitoare si trebuie sa-i "raportez" ca merg la piscina si fac miscare
she wolf
a.cicel felicitari si asteptam pozici...trece-ma si pe mine pls pe lista cu intalneala
mamanati sa deie Domnul sa ne vedem bbi cu bine toate

pupici la burtici

bulinuta 17+
Angelli felicitari ptr baietelllll

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamanati cum dormi cu bebe in pat?
nu ti-e frica sa nu te culci pe bebe, cand te intorci?
19

quote:
Originally posted by mamanati

Buna fetelor,

Ce liniste a fost in weekend. Si iarasi e luni, offf...
Sanziana, vreau sa-ti spun ca am o problema asemanatoare cu a ta. In sarcina trecuta la ecografie, de fiecare data data imi spuneau ca bebe e mai mic cu 2 sapt. Ei, abia la nastere medicul, dupa ce mi-a rupt apele, a ramas foarte surprinsa ca am uterul in forma de inimioara, si a spus ca de aia bebe se dezvolta mai lent. Si adevarat fetita noastra nu a fost foarte mare, avea 3.070 kg, dar nu am nascut-o prematur, ci la 41 sapt. si tot nasterea a fost indusa. A fost o fetita perfect sanatoasa si superba... un adevarat ingeras... Asa ca parerea mea e sa nu-ti faci griji. Acum, la eco iar mi-au spus ca bebe e cu 2 sapt, mai mic si nu ma strezez deloc. Asa suntem noi cu uter mai deosebit, ce sa facem? Nu e ceva des intilnit, daca ai intrebari, scrie-mi un PM.
Cristina_Ioana, nu prea cred ca o sa-l poti lasa pe bebe de nou nascut sa doarma in alta camera. As crede despre oricine, numai nu tu! Si am mai citit ca bebe de mic nu trebuie sa fie privat de caldura si mirosul tau de laptic noaptea. Fiind linga tine el se simte in siguranta. Si o sa-ti fie si mai usor sa-l alaptezi. Fetita noastra a dormit cu noi tot timpul (adica cu mine). Si pe bebele asta daca va fi totul OK tot cu mine o sa-l culc, cel putin pina la 6-8 luni.
Bulinuto, iti tin pumnii sa fie totul bine cu tine si bebele tau.
map, cunosc o mamica care avea citeva miome, si medicul i-a recomandat nasterea naturala; la nastere au iesit si miomele.
Angelli, felicitari pentru nazdravan!
Hai ca v-am pupat pe toate, noi mergem la somnic.
Nati si bubulin 16+

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata mamicutelor,

uff, la mine parca a inceput sarcina de la capat asa am inceput iar cu stari de greata si voma. Si aseara si azi dimineata aceeasi poveste . Macar azi plec asaca repede ca-i carnaval pe aici. Cum nu-s pasionata de carnavalul lor profit ca ne-a spus seful sa pleca acasa la ora 12 si merg sa ma plimb in parc ca macar este soare afara, dar cam frigusor.

a.cicel felicitari inca o data si sa ai parte de cat mai multe bucurii!

sa a veti o zi cat mai linistita!

15+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sanziana, Map, am vazut ca si voi aveti fibrom. Si mie la eco morfologica mi s-a descoperit un fibrom de 5,5 cm, de care eu nu stiam nimic pana atunci. Dr. mi-a spus ca a crescut in timpul sarcinii si o sa mai creasca. (probabil ca era f. mic inainte si de aceea nu s-a vazut la alte ecografii). Fibroamele astea in general cresc f. mult in sarcina. Al meu este subseros (lipit de peretele uterului, dar in exterior). Probabil ca acest firbom este cauza contractiilor mele (pe care le am de vreo luna zilnic). Eu la inceput am fost f.speriata, dar sper ca pana in final sa fie bine si sa reusesc sa duc sarcina cit mai aproape de termen.
Ieri am fost la medic, care mi-a prescris gynipral pentru contractii. Sper sa dea rezultate, pentru ca no-spa-ul pe mine nu ma ajuta deloc.
Cristina, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

angelli felicitari pentru baietel.
bulinuta sunt sigura ca totul va fi bine .De asemenea daca te odihnesti si nu mai esti atat de stresata va fi mult mai bine decat sa te agiti tot timpul si sa te gandesti ce se poate intampla.Ai incredere in doctorul tau care din cate stiu e unul din cei mai buni si vei vedea ca totul va fi perfect pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa spune:

Dragi burtici!
Am si eu o intrebare...la constipatie se poate sau nu folosi supozitorul cu glicerina? Noi avem 19 saptamani si au inceput primele semne de constipatie...De la sarcina anterioara stiu ce rau a fost daca nu le-am luat in seama...
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput