Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata burticilor, am aparut si eu sa va urez o zi cat se poate de buna.

Eu pic de somn desi afara este soare dar ceva cam frigut. Nu as fi avut nici un chef sa ma ridic azi din pat. Dar am zis sa inving lenea si sa fac si ceva treaba ca altfel poate o sa am un bebelas lenes ca mamica lui

Spor la tot ce vreti voi si incercati sa va faceti ziua cat mai placuta, mai incet cu munca: stiti voi zicala cu pauzele lungi si dese ...

tuturor.

16 fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetele. Nu stiu cum e la voi da la mine bebica creste de la o zi la alta. Ieri dimineata burta era mititica si chiar ma enerva ca nu mai creste, iar in dimineata asta mi sa parut mult mai mare si rotunjita si parca si bebea a miscat un pic.

Bulinutza ia linistita paracetamol. Eu am dureri de cap frecvente le aveam si inainte de sarcina dar acum nu mai sunt asa de intense si cedeaza mai usor la pastilutze iar cateodata trec si singure (lucru care inainte nu se intampla). L-am intrebat pe Dr. T ce sa iau pentru ca pe mine durerea de cap ma termina, suport orice alta durere dar nu de cap, si mi-a spus sa iau NUROFEN sau Paracetamol ca sunt ok si nu il afecteaza pe bebe care acum e deja format, doar ca nu tre sa luam mai mult de o pastilutza pe zi.

Mamanati din cate stiu eu albumul cu mamici il tinea Pumpkin, adika eu i-am trimis ei pe yahoo poza si apoi ea a adaugato pe site (cred ca trebuie o parola - poate o stie A. Cicel).

O zi buna burtici. Ma apuc de treaba.

Iulia 16+

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabana, eu cam tot atunci vreau sa intru in concediu, dar mai intai in cel de odihna si pe urma de maternitate, sper ca o sa mi-l dea pe cel de odihna intreg;mai am doua luni, numar zilele ca soldatii in armata in ordine descrescatoare; vreau sa merg la tara, la aer curat si la liniste;]
ca tot se vorbeste despre sani, am observat pe aureole ca se iau ca niste cojite,ca si cum s-ar curata, este normal?
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lili, felicitari pentru test!
map, am sa urmez sfatul tau referitor la pauze...
iulenca, si eu verific burtica, taticul, care o vede la sfarsit de saptamana, intreaba mereu la telefon daca a mai crescut, normal creste fata tatii!si sunt atat de mandra cu burtica mea!!
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Letitzia si Anasia, bine ca nu sunt singura careia nu ii picura, hihi
Sabana, pai ia-o usor cu fata cea noua, nu te extenua...si mai baga-ne si pe noi in seama cand ti se face dor...
Letitzia, saru'mana, m-am lamurit cu postnatalul...ideea este ca eu am cartea de munca la firma sotului, dar nu prea ma duc pe acolo, deci le iau de forma pe toate, si de-asta eram curioasa ce e obligatoriu si ce nu...

Fetele iubitele, voi ce analize v-ati facut in trim II?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

map, bulinuta27, anasia, emiliapop va multumesc din suflet pentru zambile, fie ele si virtuale m-ati facut sa mai uit de off-ul meu.
Poate o vi sa para ciudat, dar de cand m-am mutat in Cairo multe lucruri in viata mea s-au schimbat in bine (e o alta lume, o alta cultura, sunt din familia la care visam), dar de suferit cel mai tare am suferit de dorul de "VERDE". Eu sunt o mare iubitoare de munte, pe vremea cand traiam in Ro, Marea Neagra ma lasa rece...ma plictiseam in doua zile, pe cand la munte as fi trait o viata.
In Bucuresti oftam tot timpul dupa weekend sa pot evada in vreun parc (daca nu se putea munte, parintii mei locuiesc langa Valenii de Munte-PH) "sa vad veeeerde...copaci, floricele, etc". Aici locuind in apartament mi-am umplut aproape toate balcoanele (patru) cu ghivece din Carrfour, dar plantele le-am luat dintr-o expozitie de flori si nu au rezistat peste vara, ca sa nu mai zic ca praful "le-a sugrumat" de-a binelea. A trebuit sa renunt la ele (acum zac prafuite intr-un singur balcon) si am numai cinci ghivece cu niste specii mai rezistente la conditii mele, plus cateva carciumarese din seminte de la mama din gradina...care si alea arata anemice rau de tot din cauza prafului, cred, si a uscaciunii aerului.
Singura mea consolare este cand mergem la "garsoniera de vacanta" (dace se poate numi asa), care e in Sinai, pe malul Marii Rosii si arata ca o ministatiune cu o gradina superba si tot timpul intretinuta de cei de acolo (cf contractului).

Cristina ioana nici mie nu-mi curge nimic la ~20 sapt. Daca e Ok sau nu ....habar nu am...dar eu visez sa-mi alaptez natural BB cat pot de mult.

ancutex eu am simtit prima data miscarile BB-ului la 18 sapt. si nici parca nu eram sigura ca "el este".
Medicul mi-a zis ca abia in luna V se va face simtit si...asteptam ...asteptam... E drept miscarile sunt la inceput usoare, dar devin zilnice si mai ales seara (la mine, nu stiu cum e la celelalte fete, ca am inteles ca e diferit de la o persona la alta)...
E minunat ....mi-e dor "sa-l simt" din nou ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Norocuta, te cred ca ti-e greu fara floricele si verde...si parintii mei sunt din zona alor tai, din Sinaia mai exact si acolo avem o gradina imensa care e frumu rau rau rau plina de flori
Si eu am suferit de-asta cand am venit in Buc si mi-am umplut apt cu ghivece,care spre norocul meu se simt ok, le merge bine...
Dar cred ca si la voi la Sinai e frumu, daca zici ca intretine cineva gradina...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

norocuta pai cam asta-i viata, ne ofera ceva, ne priveaza de altceva. La mine este verde cat cuprinde vara, muntele este la 60 de km...nu pot sa spun ca ma plang de asta, Doamne fereste sunt fericita pentru asta. Da aici nu prea este soare sa poti merge asa mult pe munte. Sunt vara saptamani intregi cand nu se mai opreste poaia. Anul acesta a fost foarte mult soare pana acum in comparatie cu anii anteriori. Si oricum mi se spune ca inainte de-a veni eu aici ploua si mai mult, nu-mi pot imagina cat de mult ca si asa mie una mi se pare exagerat Sa avem noi parte de sanatate ca ne descuram si cu mai putine plante si cu mai putin soare.

pupicei

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Salutare fetele!

Cu scuzele de rigoare pt intarziere va urez si eu o primavara cat mai frumoasa plina de soare si bucurii si bebei sanatosi si nastere cat mai usoara!
Eu ieri am fost la medic in sf. Mi-a dat sa am eu grija de caietul meu de maternitate asa se face aici si tre sal iau cu mine oriunde merg la medic sau moasa. Analizele la sange mi-au iesit toate f bine. Si am ascultat ieri si inima lui bebe are 155 de batai pe minut. Se auzea asa frumos. Se auzea si cum innoata pe acolo.
Si am discutat si despre problema mea si dupa ce s-a consultata si cu restul echipei de medici de acolo mi-a facut o programare la 30 de sapt cand vom discuta din nou subiectul si daca ei zic ca da facem cezariana. Sper sa facem ca sincer ma gandesc cu groaza la ce dureri si in ce hal ma rup daca ma lasa sa nasc natural, ca la mine pielea se rupe si singura dapai la nastere.
Cam atata despre mine, ma simt mai bine acu dupa ce am vb cu doctorul si astept 21 martie pt eco morfologic.
Va pup pe toate!

------------------------
16+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Cristina_Ioana deja m-ai facut sa visez la Sinaia (imi e vaforit de pe toata Valea Prahovei), cat despre Sinai, asa avem prevazut in contractul casei-se plateste o suma anuala pt intretinere.
Chiar a fost o data o faza in care am gasit gradina "cam "palida" si l-am si alarmat pe al meu sot sa ii sune sa le spuna celor de la head office. Ne-au explicat ca ei au udat ca de obicei, dar au avut ceva probleme cu apa si nu stiu ce a fost in aer ca totusi a fost afectata. Acum si-a revenit...nu stau eu bine cu timpul, dar sper ca intr-o zic sa fac un albumel sa il postez aici.
BB se misca de zor, nu stiu daca se bucura si el ca si mine ca intalnesc pe DC asa fete dragute ca voi.
Mapsunt de acord cu tine: viata are de toate, si bune si rele, sanatosi sa fim!
Sa vezi cat de caraghioasa am fost cand am mers prima data aici la Mare: eram cu ochii pe cer dupa nori si comentam "ca sper sa nu avem parte de ploaie in cele patru zile cat stam acolo". Si mie imi vine acum sa rad afland ca acolo nu ploua decat f rar (si o data la patru ani), slava Domnului ca in Cairo am parte de min 5-6 ploi/an ...macar sa mai spele blocurile...
Sambata merg si la 4Deco si am niste emotii...sper sa fie totul Ok ca eu sunt o burticutza cam batrana...Doamne ajuta!

Mergi la inceput