Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Inca o buba: nu-mi gasesc costum de baie. Si-a cumparat cineva costum de baie pentru gravide din tara noastra? Aveau niste indivizi pe net, dar cica cea mai mare masura era 42, exclus sa incap in asa ceva.
Am inteles ca sunt si la TinaR, in Buc. Mai stie cineva ceva? Sarumana :)

Galushca 21 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Cristina Ioana- pe unde au ai tai casa la Sinaia? Te intreb pt. ca si tata are o vila acolo (fosta a bunicilor, nationalizata si recuperata dupa 10 ani de proces),pe Furnica, si mergem destul de des.Poate ne intalnim acolo.

Anasia- parca tu intrebai de cojite pe sani....E posibil sa secreti si tu cateva picaturi de colostru (fara sa stii de ele) si acestea sa fie uscate si sa-ti apara sub forma de cojitze.Si eu patesc la fel...
Eu am 21 de saptamani si inca nu am "lactatie"vizibila si abundenta.E drept ca eu am avut lapte de la prima sarcina (chiar daca Radu nu a mai vrut sa suga de la 6 luni)pana acum cateva luni asa ca eu sunt derutata ca nu stiu carei sarcini se datoreaza scurgerile mele.

Irinuca 21+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Galushca, cum sunt costumele de baie speciale pt gravide?
Eu am un costum intreg O'Neal de vreo 2 ani, in care incap inca, mai putin la tzatze, care dau pe-afara, dar se vede bine, sunt incantata

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Iete cam asa arata costumul (imi place tare ala galben cu un fel de fustita): www.eva.ro/moda/articol55-2.html" target="_blank">http://www.eva.ro/moda/articol55-2.html

Galushca 21 sapt +

Mergi la inceput

Irinuca, e misto zona Furnica si Sinaia in general, mie imi place mult in toate anotimpurile, imi incarc bateriile acolo...
Noi avem casa in centru, pe Aosta, vis-a-vis de posta...acum de cand sunt gravi, mergem mai rar...ar fi mistoc sa ne vedem p-acolo...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Galushca, mistoace costumele, dar ma apuca deprimarea cand le vad pe fetele alea ce bine arata...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

irinuca, multam', m-ai luminat, o sa fiu atenta de acum incolo;
galuscha, ce costume...da ce tipe!!!
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetelor, am intrat si eu sa va salut
Eu am fost luni la spital sa refac triplu test si chimista de la laborator mi-a spus ca analizele de la primul sunt normale si ca nu are o parere prea grozava despre softul care calculeaza riscul. Acum astept rezultatul la asta nou.
Si daca tot am fost la spital m-au si internat, ca aveam de o saptamana contractii destul de nasoale, si atunci i-am spus si doctoritei. Abia azi am venit acasa. Asta este. L-am vazut si pe bebe, are 200g si m-am linistit un pic, Mi-era frica nu cumva contractiile sa-mi deschida colul. Dar din fericire e bine.
Va pup pe toate

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Fetelor si pe mine ma intereseaza tema cu costumele de baie. Am si eu unul cu totul si asa cum zice si Cristina_Ioana eu nici nu-mi puneam problema ca ala nu ar fi de gravide. Adevarul este ca nu am incercat sa-l port dar cum nu am crescut foarte mult pana acum nici nu mi-am gandit ca nu-mi mai vine. Da chiar mi-o mai veni bine?!

Unde ati vazut voi costume de baie de gravide, stiti vre-un site ceva? Eu pe la magazine am fost si cate ceva haine de gravide am vazut si probat dar nu-mi aduc aminte sa fii vazut acolo costume de baie speciale..o sa ma uit mai atenta data viitoare!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele!!!
azi am venit tarziu la serv ca iar mi-a fost rau de dimineata! ...si aseara am avut niste contractiii...toate merg ca naiba...ma rog acum sunt mai bine si promit ca fix la 5 juma' sa plec acasa sa ma odihnesc...dupa ce trec pe la titan caci maine tai motul finutului si am uitat sa-i iau gecuta de primavara...
letitzia esti o scumpica si tu mamanati la fel asa ca va trimit un buchetel mare de floricele si multi pupici
muuh multumesc de raspuns
Ancutex si eu tot asa mi-am propus sa-mi iau concediul pe anul asta in luna dupa 1 iulie si sa stau cuminte acasa ultima luna, asta daca lucrurile merg ok, si pe urma sa iau tot postnatalul si prenatalul dupa ce vine bb...sa vedem ce iese...
mai fetelor mai face sau a facut cineva Pregnyl? din cate stiu eu da...rugamintea sau intrebarea mea este: voi ati platit sau vi s-a dat gratis de la med de fam?
ptr ca am gasit un site: http://www.digital-x.ro/medicamente/lista.php
unde scrie ca este gratuit pe lista 2 B parca ptr gravide iar eu la inceput de tot cand am intrebat dr de fam ea s-a uitat doar pe primele 3 liste si acum imi vine s-o daca nu s-a uitat bine ptr ca stiti cat costa si eu il fac de la inceputul sarcinii 1/4 zile...

va pup pe toate

PS: cat va invidiez irinuca si cristina-ioana ca aveti casuta voastra la munte...

bulinuta 17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput