Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Mai burtici, cum sa fac sa-mi pun si eu niste poze in albumul burticilor de iulie august? Am intrat pe link-ul cu albumul si nu am gasit nici o opiune de add nimic. Lamuriti-ma si pe mine pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Pentru cele preocupate de kg in plus!!! Iata formula: In mod normal, in I trimestru ar trebui sa luati cam 1-2 kg si apoi cu cite 1.5-2 kg in fiecare luna in trimestrul II si III. Greutatea totala pe perioada sarcinii ar trebui sa fie intre 12,5 - 15 kg. In sarcina trecuta am pus kg ca la carte pina in luna 6-7, mai apoi am luat mai mult decit trebuie (in total aveam 16-17 kg.)

Ancutex, am incercat sa vad ce optiuni sunt la "album foto", si noi, care avem deja album avem doar optiunea de "editeaza albumul". Parca imi aduc aminte ca era optiunea: pune poze in album. Anul trecut erau probleme cu albumul. Dar poate mai bine incerci sa pui poze pe www.webshots.com

Va pupacesc si va doresc noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata mamici. Eu de acum va voi scrie mai rar. Am o colega noua, pe care trebuie sa o instruiesc. Asa ca nu prea mai am timp la dispozitie. Ma apropii cu pasi repezi de concediul de maternitate. Nu mai am rabdare.
Voiam sa ii multumesc celei care a spus de dressurile San Pellegrino. Imi cer scuze ca nu retin numele. Sunt super. Costa doar 80.000 bucata. Eu mi-am luat marimea XL. Va pupacesc pe toate si pentru cele care mergeti la munca va doresc o zi usoara.

Mergi la inceput

Ioana din cate stiu eu numai cele 42 zile postnatal. Daca ai rabdare sa cauti la subiectul de randul trecut undeva pe la pagina 8 am postat eu toata legea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by mamanati

A.cicel, am vazut pozele. Imi dau seama ca a fost vesel. Frumoasa e mireasa! (Frumos si mirele) Fericiti sa dea Domnul sa fiti!
Sa va mai zic ceva. Am vazut ca Ioana81 a postat un mesaj la bebelusi 0-4 ani. Dar la noi nu mai intra, e suparata pe noi?

B.N.

Gresit sincer , eu nu sunt suparata pe nimeni, doamne fereste. Sunt cat se poate de fericita, si de bine, nici o noutate decat ca bebe mai da din picioare din cand in cand, dar nu tot timpul. Va citesc destul de des avand in vedere ca nu mai am asa de mult timp-mult de lucru!

Andreea felicitari pentru nunta am vazut si eu pozele acum de dimineata, intradevar cum zic fetele esti tare supla. Unde este burtica? CASA DE PIATRA!

Ioana 18+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata burtici si bine v-am regasit. Ieri n-am apucat nici sa deschid calculatorul.
Va urez si eu LA MULTI ANI cu intarziere pt 1 Martie, sa aveti o primavara minunata si sa fiti vesele!
Noi astazi facem 19 saptamani fix. Contractii mai apar, dar mai rar si mai ales daca fac efort sau stau mult in picioare.
Eu merg la eco morfologica pe 13 martie la Medlife.
valentina, felicitari pentru BAIETEL, sa cresca mare si sanatos la mami in burtica. Stiam eu ca o sa-ti placa de dr Chitescu chiar daca e mai aspra, vorbeste la obiect. Spune-mi si mie te-ai dus tu cu CD sau ti-a dat ea? I-ai spus de la inceput ca vrei inregistrarea?
irinuca, asa de mult seamana descrirea ta cu situatia noastra. Bine, eu stau acasa dar mai ales seara e identica ...mai ales faza cu masa dupa ce doarme baiatul, film 10 minute....
a.cicel, am vazut si eu pozele. Sunteti asa frumosi amandoi si va sta foarte bine impreuna. Tu ai fost o mireasa superba si banuiesc ca si nunta cu totul a iesit foarte bine.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 19+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!nu stiu cum se face, dar in fiecare dimineata constat ca ati fost foarte harnice seara, nu-mi vine sa cred ca se incheie inca un capitol;
galushca, ai fost tare!!!
cristina, nici eu nu am colostru inca, sunt foarte curioasa daca apare acum sau dupa;
bulinuta, ar fi bine sa-i sugerezi sefului ca mai ai nevoie de un om, care sa lucreze pt tine, iar tu sa te eliberezi cat mai mult de sarcini; oricum va mai trebui un om dupa ce pleci in concediu;
sabana, cand intri in concediu?(n-am mai retinut in cate sapt esti);
fetelor, vreau sa va intreb: inainte eu dormeam pe burta, am renuntat, dorm mai mult pe o parte, dar mi-e frica ca ma intorc putin mai mult, din obisnuinta si o apas pe bb,oare pateste ceva?
pupici
anasia 17+

Mergi la inceput

Anasia eu sunt in 21 de saptamani. Intru in concediu cam pe la 1 mai. Daca totul e ok. Daca nu poate si mai devreme. Sa vedem. In functie de ecografia de saptamana viitoare.

Sabina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cristina_Ioana sunt obligatorii doar cele 42 de zile de postnatal (care se considera perioada de lauzie). Daca vrei poti sa stai la munca pana in ultima clipa (deci sa nu iti iei prenatal deloc). Practic legea prevede 126 de zile de concediu de maternitate impartite la 2: 63 pentru prenatal si 63 pentru postnatal; zilele de prenatal si postnatal se pot compensa intre ele CU CONDITIA CA perioada de postnatal sa nu fie mai mica de 42 de zile; intr-un cuvant legea impune doar perioada minima de postnatal nu si prenatalul.De aceea nici barbatii care ar dori (sa presupunem) sa intre in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani nu au dreptul sa faca acest lucru decat dupa aceasta perioada de 42 de zile care se considera perioada de lauzie, de refacere a organismului femeii dupa nastere (Vezi ce m-am documentat? )
In ceea ce priveste colostrul sa stii ca nici mie nu imi curge deloc iar eu am 22 de saptamani si 2 zile; chiar ma gandeam sa intreb si eu despre asta, ma bucur ca ai facut-o tu, ca mi-a mai luat o piatra de pe inima .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Fetelor,
Mi-a venit inima la loc( dupa 2 nopti nedormite, cu griji) mi-a venit rezultatul de la triplul test facut la Geneticlab si este negativ!!!.Rezultatele au fost :
Risc varsta : 1/679
Risc triplu test : 1/5171(risc standard 1/385)
Risc tub neutral defect : 1/10000 ( risc standard 1/1000)
Risc trisomie 18 : 1/3302 ( risc standard 1/1500)

Deci ne-a venit inima la loc!!1
Puiul meu a vrut sa-mi faca un cadou de martisor si si-a facut simtita prezenta in burtica aseara ... Deci am primit un cadou neasteptat de martisor!!!

Va pupam.

Lili17 saptamani si Andreea Diana (15.04.2002)

Mergi la inceput