Mamici de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Emiliapaop,si eu am vorbit azi cu tanti Nineta si mi-a zis ca testul e bun,iar apoi Huacin mi-a zis ca scrie RISC MININ sau ceva de genul asta si NEGATIV.In seara asta mi-l pune pe mail si o sa stiu sa iti dau mai multe informatii.Dar daca ti-au zis de acolo ca este bun atunci eu zic sa stai linistita

COSMINA 21 SAPT si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara scumpelor,
Mali, mersi de lamiriri cu uter subseptat, chiar nu stiam ca asa se numeste. Sper si eu sa fie totul OK.
Ancutex, pentru lamuriri. Ma gindeam ca daca folosesti un tampon inainte de a intra in apa te protejeaza, dar oare e voie?
Bulinito, tebatem toate pe rind daca nu-ti iei medical. Sunt sigura ca seful n-o sa-ti puna monument in fata intreprinderii unde lucrezi pentru sacrificiile care le faci. Ai nevoie de liniste, iar proiectele mai asteapta.
Cristina, felicitari pentru bebe sanatos, dar cel mai important e, dupa cum ai zis, ca puta e la locul ei. Nu e nici o problema ca nu ai inca colostru. Nu intotdeauna apare in sarcina, si asta DELOC nu inseamna ca nu vei avea mult lapte dupa ce se naste bebe.
Va pup pe toate, si astept sa mai scriti.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Letitzia iubita, am tras si eu cu okiu'la ce ii povesteai Amabellei despre concediu si vroiam sa te intreb : cele 84 de zile prenatal sunt obligatorii sau numai cele 42 postnatal?...sarumanusitzele anticipat pt raspuns
Ma bucur ca ai grija de tine si ai mers pe varianta medical, asa cum e si normal...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Mamanati, m-am linistit cu colostrul...mi-a trecut mie prin cap azi ca parca Mada_mxm zicea ca e fericita ca ii picura si mie nimic domn'le...

Fetelor, io am citit pe net si prin carti ca prin perioada asta a sarcinii cica bb ar auzi si distinge vocii pe care le aude des, cum ar fi mami sau tati...io vb cu bebe tot timpul ca o moara stricata si nu stiu daca e doar autosugestia sau nu, dar de multe ori incepe sa miste cand ii vorbesc si ma rog de el sa imi dea un sut...

Fetele care sunteti la bb2, cam de cand ati inceput voi sa luati proportii la prima sarcina? In ultimele luni cate kg se pot lua asa de bun simt? Io am pus 5kg pana in sapt 21 si mi-as dori sa mai pot pune doar vreo 5-6, nu mai mult...sunt nebuna, aberez? hai, dati cu rosii...

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

bulinuta si au am mai luat paracetamol, doctorul a zis ca da pot sa iau la nevoie. Chiar si doctorita homeopata a zis ca merge.
Amabela nu te mai gandi la serviciu, se descurca ei, tu si bebe sa fiti bine, asta e important.
Cristina_ioana eu iau materna care are si fier si remediile mele homeopate - dar nu au fier in ele, in rest nimic.

Felicitari celor care au aflat ce va fi fetita sau baietel.

Mitza 18

Mergi la inceput

Muuh, si io iau Materna, inseamna ca are fier indeajuns, nu?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina_ioana sper ca da. Vladareanu a zis ca astea sunt de ajuns - adica e tot ce trebuie sa iau dpdv al lui. Deci probabil ca da...Vezi ce mai zic si celelalte fete. Eu oricum nu o sa mai iau altceva daca nu imi recomanda.

Mitza 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Da, si eu am aceeasi intrebare ca si Cristina_Ioana pentru fetele la al doilea BB: e realist sa sper sa nu mai pun mai mult de 6 kg dupa sapt 21? Am pus deja 6,5 si poate nu ma lasa nenea dr sa nasc in apa daca pun prea multe

Despre colostru, la mine e mai funny. Cu ocazia lu niste , mi-a zis tati ca "yummy, dulce" :) Am presupus ca e ceva pe acolo, dar inca nu si-a facut aparitia prea tare hihihi

Galushca 17 sapt +

Mergi la inceput

Muuh, si mie mi-a zis Vladareanu cand am fost atunci la eco ca e ok si de-ajuns Materna, deci avem 2 opinii ok, zic eu...

Galushca, ai fost mortalaaaaaaaaaa!!!!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna burticuze. Imi face asa de bine sa citesc mesajele voastre. Sunteti mortale .
A facut careva dintre voi TT la Medicover? Acolo e dr meu si acolo urmeaza sa mi-l fac la sfarsitul saptamanii. Imi puteti spune unde este cabinetul dr T? As vrea sa-mi fac o programare la el, sa confrunt toate analizele si cu altcineva, ca sa fiu eu sigura ca e totul ok. Sunt multumita de dr mea, dar inca o opinie nu are ce sa strice.
Bulinutza, te inteleg cum e cu serviciul si proiectele . Si eu am destule pe cap si mai urmeaza, iar prenatalul va fi de fapt concediul de odihna pe anul asta. O sa-l iau integral. Probabil ca voi sta acasa cam cu o luna inainte d etermen, daca totul e bine. Totusi, daca o sa fiu prea obosita o sa cer un scurt medical, sau imi iau de odihna. Si alta chestie ce iti sugerez si tie - o sa-mi iau program scurt de 6 ore, care se plateste ca si cum ai lucra integral. Nu vreau sa ma simt stresata si obosita si sa-i fac rau lui bebe. Este prea important si merita toata atentia.
Eu abia astept sa simt prima miscare a lui . Am 16 sapt si inca nik. Oi fi eu mai nesimtitoare?
va pup acum ca merg sa fac o si apoi la somnic .

Ancutex 16

Mergi la inceput