Cu dragoste, din Iasi (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI ,RARES!!!
O PRIMAVARA MINUNATA,TUTUROR!!!
Carmen,in septembrie am facut si eu un tur al gradinitelor..cel mai mult mi-a placut cea de linga mine,gradinita nr 3 ,linga biserica Sf Nicolae,unde intentionez sa-l si inscriu pe Alex din septembrie(poate-i facem colegi de grupa!!).Mi-a placut ca e f curat ,mobilierul nou..au si grupa step by step...eu inca nu-s hotarita ..sa-l dau la normala sau la step.Tot imi spun ca ma duc sa-l inscriu ...dar as vrea sa vada si sotul sa-si faca o parere(desi e una din gradinitele unde a prestat si el,dar pt ca dupa masa el o zbughea acasa,ca doar traversa strada..l-au mutat parintii undeva mai departe),acum eu sper sa nu am aceleasi pb.Daca o vei vizita chiar sint curioasa ce parere o sa ai.
Ma aliniez si eu la raport:acvi(Gabriela),14.08.1973,una bucata baietel Alexandru (03.04.2003)..si una bucata bb la purtator DNP 14.08.2006.
CUM STATI CU BABELE?A mea e in fiecare an pe 7.Alex si-a ales pe 9.
Gabi si Alex..deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by lorex

doresc tuturor iesencelor (si nu numai) o primavara frumoasa si bogata ca zapada de afara!

si noi iti uram bun venit pe DC si in clubul nostru!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 7 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen, daca vrei, maine sa mergem la gradi, be my guest. Tu cand ai timp? Eu dimineata la prim aora sper saajung pe la somaj si dupa aceea pana la ora 12 vreau sa ajung in Alexandru. Ma intereseaza in mod special Funny English. Daca vrei mergem si la Euroed, ca si acolo ar trebui sa duc afis. Astept un raspuns. Adriana o are pe Catalina acolo si iti poate da mai multe detalii.
Am uitat sa va povestesc de carnavalul lui Matei de astazi...a fost super, au fost si de la tvr...am inteles ca duminica la ora 17 pe tvr 2, care de fapt este tvr iasi, vor fi selectii in cadrul emisiunii "Lumea lui Piticot". Copiii au fost niste scumpi si costumele foarte frumoase. S-au emotionat ei, caci trebuiau sa mearga de la un capat la altul al salii, dar pe ansamblu a fost foarte frumos. Am vazut multi pirati, zorro, bat man, printese, caini dalmatieni, scufite rosii, albe ca zapada...etc. Matei a avut un costum de caine, si daca apesi pe vf nasucului, face ham, ham (e o masca cu sunete). Oricum toti au fost foarte nostimi...
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc tuturor pentru primire, o sa incerc sa fiu mai activa pe aici pe viitor.Si fiindca am uitat la primul mesaj,va urez acum o primavara plina de soare.

------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Rosa sinensis,bine ai revenit printre noi si speram sa te avem alaturi cit mai des !

Se pare ca iarna abia acum vine!Poate reusesc si eu sa merg la sanie in wk-end!
Adi69,pe unde esti ?Te trec lipsa la apel.

Pupici si o zi frumoasa !

Cristina,Rares 8 luni si Mihnea 4 ani si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Nici eu nu sunt cu bebe, nu stiu nici daca voi putea veni la intalneala, da' daca mai este loc pe listuta sa ma treceti si pe mine, nu ma supar...
ralnied1 (Raluca-Elena)-24.05.1980
Mai trebuie ceva???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

contu` si banca

quote:
Originally posted by ralnied1

Nici eu nu sunt cu bebe, nu stiu nici daca voi putea veni la intalneala, da' daca mai este loc pe listuta sa ma treceti si pe mine, nu ma supar...
ralnied1 (Raluca-Elena)-24.05.1980
Mai trebuie ceva???

E si maine o zi!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, azi e baba mea. Daca dimineata a nins de a rupt pamantul, acum e soare si cald. Ce sa inteleg? Cum va fi anula cest pt mine? Bineinteles ca o sa iau in considerare numai ce e frumos si pozitiv.
Pupici si un WK-end placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetelor!
Vreau si eu pe listuta!
alipiticot(Paula) 29.06.1973 si Raisa Stefana 11.02.2005 si bb la purtator inca fara nume cu dpn 27.09.2006
in rest,raisa e racita iar a patra oara iarna acesta,cam mult pt mine,mi e frica sa nu fie ceva la plamanii ei avand in vedere ca sotul are astm...oricum incerc sa o scot la capat fara antibiotice,am reusit de 2 ori poate merge si acum....dar saraca nu mananca,tuseste....etc.
va pup si o zi buna!

Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

mai, cand voi afla si eu banca si contul, promit sa va anunt si pe voi.
Deocamdata nu mi-au fost aduse nici mie la cunostinta... Eu inca mai sper intr-o "matusa Tamara" si pentru mine, undeva, candva...

Stati asa, da' contul in care minunata firma ne varsa minusculele salarii, aceleasi de aproape 2 ani incoace... o fi bun??? Ca am mai strans acolo ceva de-a lungul timpului (pt nunta!)...

E si maine o zi!

Mergi la inceput