Cu dragoste, din Iasi (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

carmen, acu` citii, scuze... deci ambele gradinite apartin de fundatia Bethania, de fapt este o singura gradinita, din ce stiu eu, dar se intra cu pile si relatiii foarte mari, fara de care nu ai nici o sansa, sau cel putin asa era acu 4 ani, dar din auzite stiu ca inca e destul de vinata gradinita cu pricina. ce mai stiu eu e ca nu e catolica ci baptista. cineva a avut acolo copilul si-a avut surpriza intr-o zi sa-l gaseasca cintind aleluia desi initial ar fi asigurat-o ca nu fac religie in gradinita, drept pentru care anul urmator si-a retras copilul de acolo. daca vrei, eu azi trec pe acolo si pot lua un nr de telefon...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Eu n-am prea scris pe aici, nici la intalneli n-am fost,dar va citesc in fiecare zi,asa ca indraznesc sa ma inscriu pe lista, nu stiu daca ma primiti:

Ingrid (11.06.1975) si Cosmin Cristian (03.07.1997)

------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Carmen ,intr-adevar exista o gradinita in CUG ,dar e baptista nu catolica (doi verisori de-ai mei au mers acolo si sunt ortodoxi ).Si mai e una si in Bucium (acolo merge baietelul unei prietene ) , dar despre asta nu stiu prea multe date .Cind aflu iti spun .Tin minte ca vazusem niste poze de la o serbare si erau si niste maicute pe acolo (sau cine stie cum le-o fi zicind ).

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen...eu am mai auzit si de Euroed...sper ca am retinut corect...sunt putini copii in grupa si fac si engleza ca lumea.O cunostinta a avut ambii copii acolo si au fost f multumiti.dar nu stiu pe unde e.Dar totusi nu cred ca e departe de podu ros.

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele!

Despre gradinita din Nicolina si eu stiu ca e baptista, a avut un coleg baietelul si erau ortodoxi, program de la 8-12...erau multumiti...cea din Bucium e catolica, e adevarat ca se intra cu pile, stiu baietelul unei foste colege de faculatate, catolici, f bine "invatat" acolo, dar cu accnte religioase catolice, evident.
Na, acum, sa va zic ce stiu eu, in Nicolina, undeva pe langa Agricola, nu stiu exact, poate la fosta gradinita de stat (ma interesez daca vreti) este o gradi particulara, primesc de la 2 ani copii, si se ocupa f bien de ei, cam 50 eur pe luna...am o colega de serv care are fata acolo de la 2 ani si acum are 6 ani. Trebuie mers din timp, ptr ca grupele sunt cu copii putini...si noi vrem sa ne orientam catre asta...dar noi mai avem...
Daca aflu mai multe, va spun...

Cristina f draguta lista...mey, si m-ati facut si cap de lista

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

buna fetelor,
poate ma puteti ajuta si pe mine...
caut un job de cosmeticiana si make up artist.daca stiti ceva, ati vazut ceva, pleaseeeeeeee spuneti-mi si mie.e urgenta mare.
in alta ordine de idei si eu am auzit numai lucruri bune de gradinita de la euro ed.sediul lor e la rapa galbena, putin mai jos de restaurantul grecesc(am un lapsus acum)
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Eu n-am prea scris pe aici, nici la intalneli n-am fost,dar va citesc in fiecare zi,asa ca indraznesc sa ma inscriu pe lista, nu stiu daca ma primiti:

Ingrid (11.06.1975) si Cosmin Cristian (03.07.1997)

------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

sigur ca te primim! sa fim cat mai multe ;

numai ca lista o sa o mai gadil mai pe seara!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 7 zile!!!

Mergi la inceput

Carmen uite ce am aflat despre gradinita din Bucium:e catolica ,nu are si scoala,dar vor sa faca ,deocamdata nu aproba inspectoratul.Se ajunge prin pile,dar trebuie sa te inscrii cu 1-2 ani inainte.Primesc doar copii mai mari de 4 ani si costa 2 mil pe luna , daca vrei si engleza inca 500 mii ,iar italiana e gratuit

Poze

Mergi la inceput

Si despre gradinita din Cug, dar cu atentionarea ca info sunt oferite de un copil de cls a 7 :primeste copii de orice religie , acolo nu te invata nimic despre religia lor, au educatoare dragute care au rabdare multa ,nu costa nimic, doar fondul clasei,iar programul e doar pina la ora 1 , vineri pina la 12 .Se face engleza.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Din cate vorbisem acum doua saptamani cu o cunostinta care are baiatul la gradi din CUG, contributia parintilor se majorase la 1 mil pe luna.(cam cu 60% mai mare fata de ce fusese pana atunci). Se numeste sponsorizare cred...sau poate altfel. Intr-adevar am inteles ca se intra destul de greu acolo.
Carmen mai ia in calcul si gradinita de la universitate...nu stiu cati copii au in grupa, dar ma pot interesa daca vrei. Azi am ajuns pe la FEG si Kinderland, maine am in vizor Funny English din Alexandru si ce mai gasesc pe acolo prin zona.
Rosa, bine ai venit printre voi, te urmaream la un moment dat pentru ca baietelul tau era mai apropiat de varsta cu Octavian al meu.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput