Cu dragoste, din Iasi (25)
Raspunsuri - Pagina 6
adda spune:
Am reusit sa intru si eu pe forum abia acum si va transmit cate un gand bun si un martisor virtual (aveti de ales intre si ) pentru fiecare in parte.
Sa aveti o primavara frumoasa, cu multe bucurii, sanatate si implinire sufleteasca (si materiala ... daca vreti)
Darria spune:
Multumesc frumos Nora pt. urari La fel iti doresc sa ai strumfeii si pe cei dragi sanatosi
La sfarsitul lunii mai o sa facem cunostinta cu strumfi, mai e un pic pana atunci
Cum ati petrecut ziua de azi? Profitati de ultima ninsoare ca sa iesiti cu strumfii la joaca?
herra spune:
LA MULTI ANI PENTRU RARES AL OANEI!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
herra spune:
dar listuta asta ramane mereu pe prima pagina, ca m-as apuca sa o colorez putin, poate pun si link-uri catre poze - daca vrem sa "cunoastem" mai repede pe cineva - cum am vazut la alte subiecte...
cam asa ceva, daca va place (nu stiu ce smile sa pun pentru fetitele mai mari (poate aveti vreo idee):
CLUBUL IESENCELOR:
aime (ghiocel) 11.04.1969 si Vladimir Andrei 15.11.2004
amironeanu (Andrea) si 10.06.1976 si Stefania - 13.08.2004
carmenp (carmen) 15.08.1969, Ionut 7.10.2000 si Ilinca 11.08.2004
gabiarama (gabi) 25.11.1975, Mihnea 3.01.2004 si Tudor 20.09.2005
GabrielaG (gabriela) 07.09.19??, Octavian Mihai 17.04.1998 si Matei Alexandru 04.09.2002
herra (cristina) 3.10.1973 si Vlad 23.09.2004
kisstherain999 (loredana) 28.09.1978
Nora (dana), 4.10.1968 - Andreea 1.04.1994 si Rares 19.08.2004
GabrielaG spune:
La multi ani Rares!!! Sa cresti, mare, frumos si parintii sa fie mandri de tine.
REctific, deci...sunt nascuta pe 9 iulie...09.07.1968...cred ca eram turmentata dimineata cand am scris.
Carmen, este o gradinita, apartine de o fundatie sau e fundatie la baza...am un lapsus la numele ei acum. primesc si copii ortodocsi, sigur ca da si am inteles ca au doar program de 4 ore...8-12. Am o cunostinta care are baietelul acolo...ar trebui mers din timp pentru a-l inscrie pentru la toamna. Am inteles ca sunt totusi sustinuti din afara sau au fost ajutati la inceput. Mi-am amintit , se numeste Bethania.
Pupici si o primavara frumoasa din nou.
Maine am la gradi la Matei carnaval, nu mai vrea sa fie leu, vrea sa fie catel...i-am gasit un costum nostim cu masca (de fapt diadema care latra daca apesi pe masuc) si e tare mandru de ea.
Va povestesc maine spre seara cum a fost.
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Hop si o bunicutza pe aici:
Cristina 07.01.1968 si
Mihnea Bogdan 24.09.2001 si
Rares Stefan 20.06.2005
Nushulica,Oanabandol,Gabiarama,Lorex Bine ati venit !
Oana sa-ti traiasca Rares,sa fie sanatos,cuminte si norocos!/
O zi frumoasa si senina!
Cristina,Rares 8 luni si Mihnea 4 ani si 5 luni
carmenp spune:
cristina, e foarte bine zic io ceea ce-ai facut, da` uite ca am vazut lista tirziu si intre timp o editasem pe cea veche.... cum facem ca sa mearga treaba snur?daca vrei, da pm si discutam acolo, adevaru e ca nu am timp de colorat si nici rabdare... da, lista va ramine pr prima pagina, cea care va deschide capitol nou va da reply/quote si apoi copy/paste. rugaminte: nu editati mesaje din urma cu datele voastre personale, ptr ca reiau mereu de la ultimul subiect postat.
[quote]Originally posted by herra
dar listuta asta ramane mereu pe prima pagina, ca m-as apuca sa o colorez putin, poate pun si link-uri catre poze - daca vrem sa "cunoastem" mai repede pe cineva - cum am vazut la alte subiecte...
cam asa ceva, daca va place (nu stiu ce smile sa pun pentru fetitele mai mari (poate aveti vreo idee):
editez: cristina, acum lista e completa cu datele de pina acum, numai ca mai trebuie coafata de tine pe ici si colo
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Mamici, am aflat ceva nou si treuie sa va intreb. Ati auzit de vreo gradinita catolica prin Nicolina? Ati auzit ceva despre ea? Aveti ceva date? Primesc si copii ortodoxi? Stiti vreo adresa?
Va multumesc.
Carmen eu stiu o gradinita catolica in spatele magazinului Mocheta din Nicolina. Magazinul e la rondul vechi CUG (pe partea dreapta cum mergi spre Fortus.
Si mai este o astfel da gradi in Bucium.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Danna_36 spune:
Va urez si eu, cu ceva intarziere e drept, o primavara frumoasa, vesela si plina de bucurii...
Carmen, multumim pentru poze si spor la vizitat gradinite
Iata si datele mele:
Danna_36, (Dana), 1 februarie 1969, si fetitele: Magda Elena - 9 mai '99 si Maria Ruxandra - 27 iunie '04. Sotzu' nu va intereseaza?
photos