Cu dragoste, din Iasi (25)
Raspunsuri - Pagina 5
oanabandol spune:
fetelor poate ma descalta si pe mine cineva....cum imi colorez scrisul si cum il maresc? ca am incercat toate variantele si ioc.
ps :multumim de urari....si voua sa va creasca puiutii mari si sanatosi iar noi sa fim sanatoase sa ii vedem OAMENI.
pupici,
oana
ralnied1 spune:
La multi ani, puiutului Rares!
Sa creasca mare, frumos, destept si sa fie ascultator!
Iar cu scrisul, iti zic eu repede: scrii textul, apoi il selectezi si vezi ca deasupra spatiului in care scrii tu mesajul, ai mai multe optiuni... B pt scris ingrosat, ai culori, Size este marimea si alegi varianta dorita... Nu stiu daca m-ai inteles... Dar am mancat cioco (regimul meu!!!!!!!) si habar nu mai am ce vorbesc...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
La multi ani! strumfului Rares, sa cresti sanatos si sa o asculti pe mami
Oana: inainte de a trimite mesajul poti sa-l vizualizezi(ai vizualizare si vezi cum arata mesajul tau) si sa-l modifici dupa bunul plac.
oanabandol spune:
gata fetelor m-am descaltat.eram eu gasca...voiam sa-mi apara mesajul colorat chiar in fereastra.mai bine mai tarziu....decat deloc.
multam fain pt tot.
pupici,
oana
Nora__ spune:
Oana, La multi ani! lui Rares,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Darria,nu te bagi si tu la lista?Si poate ne vedem cu toatele cat de curand.Apropo de nume...daca aveam fata si a doua oara,ii puneam numele Daria.
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
ionika spune:
Primavara frumoasa si din partea noastra si multumesc pentru raspunsuri!
Ionika(Ioana)-05.08.1976 si Andrei (14.09.2004)
Am vazut azi in ziar ca cei de la Electrica vor sa schimbe toata reteaua in Dacia si Pacurari. Asa ca... pregatiti-va pentru transee!
LA MULTI ANI RARES!
Ioana&Andrei
Darria spune:
Nora: nu ma bag la listuta, deocamdata, asa singura(fara strumf) nu are nici un farmec, vreau si eu piticul meu
Numele meu nu este Darria ci Nadia(este trecut si la profil) - la inscriere pe dc acesta era ocupat si am folosit altceva.
Apropo de nume: strumful nostru se va numi Andreia sau Andrei(nu stim inca ce este ca nu a binevoit sa ne arate pana acum) - vad ca fetita ta se numeste Andreea.
Acum sa nu va suparati pe mine dar asa sunt eu: cu mai multe cuiburi de pasarele si fiecare pasarica are rolul ei Dupa ce o sa apara piticul(mai e un pic) vin si eu in listuta, chiar daca pot fi trecute de pe acum fete care nu au inca strumfei.
Nora__ spune:
Darria...ma refeream strict la nick...l-ai pus pt ca ti-a placut,ca si mie de altfel.
Nu se supara nimeni,ca doar nu e obligatoriu sa se puna cineva la listuta.Adevarul ca listuta a aparut pt a ne organiza pt cuconada,deci fara strumfi.Dar am facut lista completa si cu bebeii din dotare.Dar daca nu vrei,nu-i nici o problema.Cand vei dori,vei veni cu noi.Tu sa fii sanatoasa si bebeul la fel,sa ai sarcina si nastere usoara.Apropo...cand trebuie sa nasti?
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval