Cu dragoste, din Iasi (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetelor azi am inotat prin zapada, Magdei i-a placut la nebunie, a ajuns acasa cu pantalonii intepeniti,parca erau niste burlane...Bine, ea nu a ocolit nici un morman, a intrat si pana la brau cand a avut unde...

Azi e ziua nepotului si finutului meu, Alexandru, baietelul surorii mele. Acum am venit de la ei, unde am papat tort si alte bunatati, ne-am veselit, copiii si cainele s-au harjonit printre noi si nu in ultimul rand am vazut o caseta cu Alex la serbarea de la gradi de ieri. Gabriela, nepotul meu e la aceeasi gradi cu Matei, asa incat am vazut si eu carnavalul de care ziceai. Am vazut parada costumelor si chiar si pe tine la un moment dat, intr-un colt, pe langa Irina Pacuraru mi se pare si parca l-am zarit si pe Horia Gumeni (el era?)imbracat in magician, sau asa ceva...

In alta ordine de idei, am reusit azi sa iau legatura cu directorul scolii 22, i-am povestit de proiectul de strangere de fonduri pe care vreau sa il initinez in scoli, "Copiii pt copii" - pentru Catia si Sabina - si a fost de acord. E un tip tare de treaba. M-am dus cu inima cat un purice si am iesit de la el saltand intr-un picior...
Weekendul asta pregatesc niste afise si saptamana viitoare poate demaram...Va tin la curent...

Am vazut si eu listuta iesencelor, e foarte frumusica...la mine s-a strecurat o greseluta, apar pe 1 ianuarie in loc de 1 februarie...dau o cui schimba acolo...

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Va salutam mamici din Iasi!
Eu sunt Roxana(5 noiembrie 1980)iar fetita mea are 1 an si jum.(31.08.2004)si o cheama Flaviana,si suntem tare dornice sa va cunoastem mai bine.
Sincera sa fiu eu n-am intrat pana acum pe "Prieteni dintotdeauna..."pt ca n-am stiut ca aici gasesc gasca din Iasi...si am aflat de la Andreea ,mama Stefanutei cu care ne jucam noi destul de des la sfarsit de saptamana,si care deja face parte din "familia"de aici...
Ne-am bucura daca ne-ati primi si am colabora cu voi..
Va dorim o primavara frumoasa si numai bine!

Roxana si Flaviana(31.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Ca de obicei, vin si eu la spartul targului; pentru lista: Carmen (6 iulie 1974) cu Iustin (5.06.2004) si bebe 2 (DPN 27.09.2006)

Si vreau sa va mai rog ceva. Intrebam acum ceva timp de un ecograf bun. Avea nevoie prietena mea. Ei, acum am nevoie si eu, so, daca ma puteti ajuta cu nr. de tel al dr. ce are cabinetul in Podu Ros' (i-am uitat numele).
Multumesc!

Week. placut!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fetelor: azi si maine dau bauturica, papica, muzica si dans... Implinim un anisor de la cununia civila!!!
Va astept!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Bun venit, Roxana!!!

Si nu uitati ca inca mai este Targul la Palat si la Sala Polivalenta... Cica e 10.000 intrarea...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Fetelor: azi si maine dau bauturica, papica, muzica si dans... Implinim un anisor de la cununia civila!!!

LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 9 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Bun venit in gasca noilor fete

Mephala: Dr. Iliev -> tel. 0232/237761 Stiu ca tb. sa suni dupa ora 15 - imagini pe o discketa(o aduci tu). Cabinetul este intre Carmen Stil si farmacie, chiar are perete comun cu farmacia.

Un sfarsit de saptamana placut pt. mamici, strumfici si tuturor celor dragi voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Darria, multumesc, am notat.

Ralnied, 'La multi ani fericiti!'

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Rusine,rusine,rusine !Pt mine ...evident!Pt ca intru asa de rar pe la voi!Adevarul e ca am inceput serviciul si am f mult de lucru si mor de ciuda ca nu va mai pot vizita asa de des!Pt ca inainte ,chiar daca scriam mai rar va citeam zilnic!
Deci,in alta ordine de idei...nu ne uitati si pe noi : Luminita( 01 aprilie 1968) ; Dragos-Mihai (31 martie 1992) ; Daria-Ioana(28 ianuarie 2004).
Va pupacesc pe toate si macar cu gandul sunt mereu alaturi de voi si sper ca poate intr-o zi ne vom cunoaste si personal...pt ca la mine la servici le-am facut capul toaca la toti cu prietenele mele virtuale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Carmen, La multi ani ! cu sanatate si impliniri alaturi de toti ai tai

Raluca, multi ani inainte , fericiti si multe realizari

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput