Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Crista, sanatate multa Clarei
.
Codruta
.
LiaMia, iau cereale simple fara lapte si le bag in lactana. Pun cam 10-15 grame la 150 ml lapte. Dar se poate pune mai mult ca sa iasa ca un piure.
marinela, bafta la doctor! Nu te mai speria
.
Am acum o colectie impresionanta de borcanase goale
. Vine miercuri soacra, si daca nu plecam in olanda (vad ca astia n-au mai dat nici un semn de viatza, hmmm - i-a intrebat sotul daca ne dau mashina, si poate s-or fi speriat, or fi crezut ca mergem acolo sa muncim pe nasturi
) o sa fac cu ea o oala de piure de fructe si una de piure de legume si le pun in borcanashe la congelator
. Cred ca o sa fac la fel si cu sucul de morcov cu mar. Are ceva daca fac suc si-l pun la congelator? Ma gindeam sa-l pun in pungi din alea de facut gheata, si sa rup citeva cuburi in fiecare zi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
jadi spune:
Buna seara fetelor, vad ca aveti o groaza de treaba cu diversificare, ma gandesc cu groaza cand o trebui sa ii las bonei scris ce si cum dar se va descurca ea.
In rest copilul meu se descurca din ce in ce mai bine singurel adica fara masa adica eu asa ca sunt destul de calma pe la servici. Iar eu din ce in ce mai obosita si abia este luni dar dau vina pe raceala asta care ma tot tine.
Cam atat!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
cristell spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei : Mario,Eva Elena,Mihai Cristian,Alexandru,Radu Cristian si Ana Maria!
Gabi Multa sanatate puiutilor tai si Dumnezeu sa-l ierte!
Anya felicitari pt. dintisori!Ce bine ar fi sa iasa la toti asa fara durere.
Stefania de doua nopti doarme mai bine.Se trezeste numai o data.Ziua in schimb a fost tare maraita si a plans mult.Nu am mai patit asa de cand era faza cu colicii.Nici in brate nu se linistea.Nu stiam ce sa mai fac cu ea.Plange cu mana in gurita ,cred ca se chinuie sa iasa cel de-al doilea ditisor.Of sa iasa odata ca sa nu mai o chinuie atata.Azi noi nu am iesit afara ca a fost urat.Aici a nins si a batut vantul si nu m-am riscat.
Ma duc ca plange.
nicole74 spune:
Buna seara!
Eu sunt franta, am fost la cursuri pentru examen.
Ioana am fost la Sensi azi dupa borcanele Hipp si am citit iar pe ele si iar am vazut zahar si gluten
. Cand ma uit mai bine vad ca scrie "nu contin" zahar si gluten, eu citeam doar zahar si gluten
!
Asa ca i-am luat de piersici si caise. I-am luat si piept de pui sa-i fac eu maine. Am vazut si spanac cu cartofi si m-am gandit sa-i fac si din asta. Dar pe rand, deocamdata doar carnita. Apoi brocoli.
Si eu stiam ca la inceput trebuie sa-i dai doar 2 - 3 zile pe saptamana carne, dar nu stiu pana cand. La galbenus stiu clar ca e pana la 1 an.
Codruta storcator asa am si eu. Cu ce speli sita? Eu o spal cu periuta de dinti.
Anya felicitari pentru dintisori!
Pitu multa sanatate!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
codruta_grg spune:
Nicole si eu as vrea sa pun in supica putin ulei de masline. Am inteles ca il punem la sfarsit, mai dam un colocot si gata.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
b_irina_c spune:
Ioana, LiaMia o sa intreb maine.
Si cred ca pun maine si ceapa in supa. Vera mie imi placea ceapa gatita in toate felurile, dar si cruda. Sper sa-i placa si lui. Ca de exemplu mie imi place supa lui si fara lamaie, dar se pare ca el nu o prea agreaza...
Ma duc la culcare...
la toata lumea.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
simodina spune:
Crista sanatate paianjenului frumos
Gabisanatate puiutzilor.
Fetelor eu uleiul de masline l-am pus la sfarsit in supa fierbinte dar fara sa-l dau in fiert. Si mai pun 1-2 masuri de orez instant ca sa o mai lege. Sare nu pun ca sunt anti. Iar pureul de legume nu mi l-a mancat pana nu i-am pus un sfert de linguritza de smantana. Il manca si cu putina sare dar vreau sa o evit.
Nicoleeu sita de la storcator o spal cu o periutza de tetine.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
BiuMil spune:
buna buna...in sfarsit avem robot... interesante alea mici, speciale pt copii, dar noi am preferat sa luam unul pe care sa il folosim si noi.
Ioana, si alte fete cu covorase, de unde ati luat? eu am vazut la Unirea mai demult da acu nu mai gasesc...tot, ioana...cat spuneai ca a costat mobila Mirunei? 15 mil? si ce contine, adica corpuri suspendate, dulap, comoda? atelierul l-ai gasit la Prosper? merci
Tonnia, ma bucur ca functioneaza...sa o tina tot asa!
Acum noi avem alta "problema" se intoarce noaptea in somn, dar el ar vrea doar pe o parte, insa nu ii reuseste si se intoarce de tot pe spate...motiv de plansete si de trezit mami si tati ca sa il aduca la pozitia pe care o vroia el!!! in rest bebe e cumintel, razaretz,cu chef de joaca ... kk si noi la 2-3 zile, cu aspect pastos, un pic verzui si cu un mirooooooos!!!
ah uitam sa intreb..voi cum dati Ca lactic? eu l-am pisat si am pus in bibe, dar daca nu papa bibe tot, adio doza de Ca....si i-am dat si cu linguritza, da face o moacaaaa...azi a fost a zecea zi, a cedat psihic si mi l-a scuipat pe tot in ochi!!!
pupik
Bianca si bb Milan
simodina spune:
Mifloricico, tzestoasa e de la Happy baby. E unul pe Dacia si altul langa mine, la Diham.
Irinasi eu am inceput sa-i pun ceapa in supa sa o indulceasca dar putina. Si o si mixez la gramada.Lui Serban ii place.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
anya spune:
Daca am vazut ca problema zilei e diversificarea, am sunat pediatra si am intrebat-o de alimente. Asta ca sa fiu sigura ca mai tin minte de la primul BB.
Pana la 4 luni introduse fructele: mar;piersica;banana;citrice - intai suc apoi piure, legumele: morcov;albitura;telina;ceapa;ardei;rosie;dovlecel;cartof;fasole verde - intai supa apoi piure (cu adaos de ulei sau unt; lapte praf sau branzica de vaci din lapte praf).
Carnita dupa 5 luni; iaurt dupa 6 -spre 7 luni; spanacul dupa 6.
Cat despre noi, saptamana viitoare facem 5 luni si avem cam 5-6 mese pe zi:
7.00 - lapte titi+bibe
9.30-10 - piure de fructe naturale sau borcanel - la lingurita
13-14 - supa cu legume pasate si lapte praf -la biberon
17(uneori) -lapte la bibe
19.30 - cereale cu lapte -la lingurita
22.30 - lapte titi+bibe+1 masura cereale
A zis d-na doctor ca ar fi trebuit sa -i dau deja piure-ul de legume in loc de supa si sa incep sa-i pun si branzica de vaci, dar ce facem daca n-avem nici 2 sapt. de cand am terminat antibioticul.
AAA si felicitari "primilor dintisori"! Ma uit cu invidie la pozele voastre si ma gandesc ca daca puiul meu va semana cu fratele lui, vom avea primul dintisor pe la 9 luni!![]()
Mi-a placut cum arata vasul de gatit la aburi de la Domo. Cine l-a folosit? Cum se utilizeaza si mai ales: sunt gustoase "aburitele"? Ca m-ar tenta pt toata familia.