Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
gabiarama spune:
Cum de dorm copiii vostri atit de mult ? Tudor doarme intre 10 -40 min . O singura data a prestat 2 ore ,dar cu o pauza de tzitzi de 5 min ![]()
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
gabiarama spune:
Aaaa , am uitat sa precizez ca doarme putin ,dar des ... cite 5 reprize pe zi .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
LiaMia spune:
salutare,
am fost la masurat: 7700 g si 69 cm, pc 43.5!
merci dani_flor si irina pt sfaturile cu gelatina!
anya felicitari pt cei doi dintisori!
La multi ani puiutilor sarbatoriti astazi! Sa creasca mari si frumosi!
florin e inca marait cu mancarea de regim. sper sa se termine curand faza asta cu diareea. mai face acum 2 kk pe zi: unul placinta dimineata si unul mai molicel dupa amiaza. se pare ca asa e ok ca dr a zis ca vine maine sa-i faca vaccinul.
toate bune tuturor,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
Ioana75 spune:
Marlena, m-ai facut sa ma uit pe borcanash: scrie ca are 10,5 grame de carne (borcanash de 125 g). Nu stiu cit inseamna asta in lingurite, probabil 2. Nu mi se pare multa carne. Restul e orez si legume. Deci tu ai citit ca trebuie sa dam cite 2-3 lingurite de carne de 3 ori pe saptamina?
irina, speram sa aiba gust bun jucariile
.
gabi, n-am rabdare sa numar atitea lingurite. In prima zi cind ii dau un aliment ii dau doar 2 lingurite. Pina acum nu a reactionat rau la nimic (exceptie fiind chiar prima zi de diversificare, cind a plins pe seara
). Dar de atunci (sint 3 saptamini jumatate) nu a mai avut nimic.
Miruna doarme fix de 3 ori pe zi, intre 45 min si o ora jumatate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
godzila spune:
Anya felicitari pentru dintisori. Tu chiar vb. serios? Face kk la 8 zile? si nu te sperii?
Vai ce mi-au placut aparatele alea de gatit. CLAR imi iau si eu ca sa nu ma chinui la diversificare. Multumesc fetelor ca ne impartasisti si noua rezultatele cautarilor voastre. Nici nu stiam ca exista gatitor cu aburi
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
Sa ma laud si eu. Iulia rade in hohote. Acum nu mai e o iluzie. Am incercat de mai multe ori sa o fac sa rada si am reusit de fiecare data.
Vera &

POZE
mysweetest spune:
Da Ioana asa am citit "2-3 lingurite de carne de 3 ori pe saptamina"..e ok atunci ..ma gandeam ca e numai carnita in borcanas
.
Cica nu e bine sa le dam prea multe proteine fiindca vor avea tendinta de a deveni obezi la maturitate...nu stiu cat e de adevarat.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Gabiarama kupilul meu are zile cand doarme cate 4-5 ore pe zi si altele in care doarme doar cate o ora (cumulat).
Astazi a dormit in 2 reprize..una de o ora si a doua de 2 ore si jumatate.
Noaptea se trezeste doar de 2 ori in ultimul timp..pe la 2-3 si pe la 6-7 dimineata...pot sa zic ca sambata s-a trezit la 7.30 si eram zombi fiindca eu ma culcasem pe la 23.30 nu la 20.30 ca el.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Anya,felicitari pentru dintisori!!!!
Vio,super pozele cu Andrei si cele de la nunta!!Si noi am inceput de curand cu suculetul de mar dar se pare ca nu prea-i place,asa ca mai incerc.Cat despre pusul in fundulet si Bianca se tot ridica,nu mai sta culcata,o mai tin cate un pic ca nu ma mai inteleg cu ea.
Irina si Vera,foarte frumosi copilasii!!
Copilul meu iar n-a mancat cat trebuie,in ultimile 4 zile a mancat cate 550-600 pe zi
.Nu stiu ce se intampla cu ea,rade la biberon,sufla in tetina..are chef de joaca mai mult.
Ieri am bagat sucul de morcov,se pare ca nici asta nu prea-i place,se stramba la el..cred ca o sa cam avem probleme cu diversificarea.
Ma tot gandeam ce o fi cu Kidd ca n-am mai vazut-o pe aici?!
godzila spune:
Irina zici ca ti-e frica sa-i introduci ceapa? Da ia zi tie iti place in mancare?
Maddy poate e doar o perioada nu te speria ca o sa-si revina.
Vera &

POZE