Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Imi vine sa ma la cit de greu merge netul .

Tare nasoala e bronsiolita asta .Are Tudor o respiratie atit de shuieratoare si tuseste ca un mosnegut ! Mi-e mila de el cind vad ca se inroseste tot la fata de la atita efort !

Azi am aflat ca a murit tatal tatalui meu , dupa o perioada in care a suferit putin (paralizie ,delir si alte cele ) .Dumnezeu sa il ierte ! Nu am fost deloc apropiata de bunicii din partea tatalui , dar imi pare rau pentru el si pentru tatal meu .

Off , copilul asta nu mai doarme deloc bine .Acum 5 min l-am lasat pe pat ca adormise in brate si acum intinde miinile spre tastatura si trage de cabluri . Cred ca de vina e si medicamentatia

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina, Anya, . La noi e OK, face in pampers, nu m-a "desenat" niciodata. Oricum, sa jucati la loto.

Tocmai ce ne-a vizitat irina, si ne-a adus o bluzita asa frumoasa. A venit fara Vladut, care sta cu bona. Si mi-a povestit ce dragutze sint filmuletzele din adresa comuna, pina la urma trebuie sa-mi fac si eu timp sa la vad.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vero, uita www.chicco.ro/_5luni /hranire_acc_robot_bucat.htm" target="_blank">aici aparat cum si-a luat doruletz. V-am spus si eu de el acum o luna, dar vedeti ca uitati daca nu va intereseaza decat mai tarziu?! . Chestia e ca si la acest aparat trebuie sa astpeti sa se raceasc legumele, ca sa nu se strice lamele de pasat (daca le pui fierbinti)

Se pare ca e reclama.................intrati pe chicco . ro si la hranire, la robot de bucatarie

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tocmai am testat un blender, spuneti-mi si mie e normal sa fie necesar sa pui ceva lichid (apa, supa, lapte) ca sa se omogenizeze bine? Alte aparate omogenizeaza si fara? Codruta, vad ca te pricepi...

Fiecare cu ce-l doare: am trecut pe lactana 2, n-am mai primit cutiile alea.

BiuMil, tu mi-ai spus sa-i scot suzeta cand adoarme? Functioneaza!

Mergi la inceput

gabi, imi pare rau, Dumnezeu sa-l ierte!
Anya, felicitari pentru dintisor.

Miruna a mincat jumatate de borcanel de pui cu orez si legume fara sa fie nevoie sa ii amestec cu fructe (pentru noi e o realizare). Cred ca de miine ii dau mai mult de un borcanas la o masa, pentru ca s-a invatat cu ele si maninca. Chiar daca isi baga mina in fiecare lingurita ca sa duca singura la gura, tot mai ajunge si in stomac ceva-ceva.

Mergi la inceput

Ioana , deja ati ajuns la carne de pui ?

Eu am constatat ca lui Tudor ii place foarte mult iaurtul .Cind beau eu ii pun si lui putin pe limba .Azi i-am dat citeva lingurite bune .Voi le dati iaurt deja la pitici ? Si de la cit timp de la inceperea diversificarii ?

Poze

Mergi la inceput

gabi, eu am urmat o schema de diversificare speciala: la fiecare 3 zile ma introdus un aliment nou. Mie dr mi-a zis sa-i dau iaurt, a zis sa fie cit mai natural, cumparat de la magazin. Miine ii dau carne de curcan. Iar peste alte 3 zile, de vitzel.

Mergi la inceput

Inseamna ca nu i-ai dat treptat cite 2 lgte,apoi 4 , 6 etc ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana nu e cam multa carnita? Eu am citit ca se dau doar 2-3 lingurite la 2-3 zile sau cate o lingurita- doua zilnic(de carnita).

Anya felicitari pentru dintisori!

In legatura cu gripa asta aviara..eu pap carne de pui si nu am avut nika..stiu ca se distruge prin fierbere. Am facut intr-o perioada pauza dar sotul mi-a zis sa mancam ca nu va fi nika..vom muri cu totii si gata .

Kupilul doarme de 2 ore si jumatate ..ma duc sa il trezesc ca altfel cine stie cand se culca la noapte .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya felicitari pt dintisori !

Alina

Marlena in unele zile si Vladut presteaza "maslinute de oaie" .

Diana multumim frunos .

Ioana ma bucur ca v-a placut bluzita. Vladut a prins cate o jucarie in fiecare mana si le gusta pe rand .

Tonnia ca merge treaba cu scos suzeta. La mine nici asta nu tine. Nu comenteaza ca i-o scot din gura (doarme in continuare), dar cam dupa 1-2 h de somn tot plange dupa ea .

Gabi treaba cu 2 lg, 4, etc e mai mult pt observarea reactiilor la noul aliment. Dar din moment ce copilul papa o cantitate destul de mare de mancare solida, un nou aliment se introduce 1-3 zile in cantitati mici, daca nu apar reactii se poate da mai mult. Cel putin asa am inteles eu...
In supa de legume si eu am introdus un ingredient nou odata la 2 zile. Trebuie sa ma mobilizez sa pun si ceapa, nu stiu de ce mi-e teama ca nu o va accepta... Nici eu nu stiu exact cum sa fac cu iaurtul, ca as vrea si eu sa-i dau...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput