Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 5

Ioana75 spune:
meme, da, patratele de izopren am si eu.
daniela, patratelele le pun pe o patura, ca sa am iluzia ca-i tine mai cald.
Cred ca din cauza puiului si a fierului, fata mea s-a scremut azi o ora; tot la 15 min producea asa o chestie taricica, de dimensiunea unei jumatati de ficat de pui. Dupa ce am schimbat 3 pampersi m-am plictisit, si am aplicat metoda: am tinut fata cu picioarele in sus, si am apasat incetisor cu ele pe burtica. Imediat a produs toata cantitatea de kk.
Pentru cine mai da fier - cum s-a modificat scaunul copilului?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

alinam spune:
ce mishto e babycook !
Ioana fierul constipa, eu nici cand eram gravida nu l-am luat decat vreo 2-3 zile dupa care m-am linistit. Asa am patit si eu cu bb, face kk tare si mai inkis la culoare, bebu meu dupa 2 zile de constipatie a fakut ca Mirunika ta, adika doi carnatei mici si tari, eu m-am grabit sa ii skimb pampersul da am avut o surpriza ....bb s-a desfundat de a fakut si pe salteluta de skimbat o gramada si pe pantalonii mei de sus pana jos si jos pe parket o baliguta exact cum face vaca pe asfalt , am si poze cu baleguta.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

mary ilie spune:
tocmai am citit de AndreeaC, este incredibil
a papat si Andrei si acum doarme, l-am scos un pic si pe afara, desi cam tuseste, mergem maine la dr. nu pare racit, nu face febra, i-am dat niste nurofen preventiv.
am mai facut si noi progrese la mancatul cu lingurita, avem si scaunel pentru servit masa, o sa pun poze. ii place mult supica si nu vrea deloc sa pape branzica aia din bebelac, asa ca am renuntat la ea.
Andrei sta in 4 labe, dar inca nu se deplaseaza, nu stie sa-si mute mainile.
LA MULTI ANI tuturor celor care sarbatoresc azi inca o lunita!!!
LA MULTI ANI si celor care au facut deja 6 luni!!!!!! FELICITARI!!!!
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

mysweetest spune:
Si eu am cam tras chiulul zilele astea .
Alinam cu baleguta!
Eu nu ii dau fier lui bb(intradevar constipa) insa al meu s econtipa de la orez si nu ii dau decat f rar..face masline ca la oaie in pampers .
Fug sa prepar de papa.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Diana30 spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor de ieri si de azi,urare speciala(putin intarziata)pentru Vladut,care-i baiat mare deja,umbla dupa fete.
Dorulet,super "oala" minune,cred ca ar avea succes si o afacere cu produsul asta aici,eu as lua-o cu doau maini.Ca mi se pare aiurea sa tot fierb neste "ierburi" zilnic,cica cel putin o ora,iar apoi sa le si mixez,iar la sfarsit sa iasa o lingura de mancare.Nici nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca groaza.

Hildegard spune:
buna ziua la voi,
noi suntem bine in continuare .....cuminti de zici ca nu am copil in casa.
doruletz,
Ce mi-a placut acel aparat de stors ! La noi d eunde...nu este asa ceva!! pe loc l-as cumpara.
la copil nu ii mai nici un fel de suc, papam numai titi.
Stefi se joaca si doarme linistit. imi doarme de la ora 11-12 pana la 5.30 dimineata. sa vedem cat ne tine
mary, mergeti la medic sa vedeti ce e cu coltisorul acela! tinem pumnii sa fie de bine!
felicitari pentru "tai-tai" si "brrr". Si Stefi scoate tot felul de sunete ciudate oaaa....glooo
meme, sa-ti termini curatenia si sa va fie de bine carnatii
Dana, nu mai ezita si-ti cumpara babycook-ul!
Daniela, asa este, virusul se distruge prin fierbere. Asa ca putem linistiiti sa consumam carne de pui. Spor la smotru!!
Ioana si eu imi cumpar patratele acelea pentru pus pe jos. Sunt super...
Codruta, sa stapanesti cu bine aparatul de stros. Dar imi place mai mul cel a lui doruletz
alina, esti haioasa cu baliguta"
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Anya20 spune:
La multi ani puiutilor sarbatoriti astazi! Sa creasca mari si frumosi!
Am observat cu mandrie ca Anya este fericita posesoare a 2 dintisori. Spre rusinea mea nu sunt chiar sigura cand au aparut, ca n-am mai controlat-o de ceva timp, insa ii trec si eu cu data de astazi . O felicit insa ca nu si-a manifestat nici o parere in legatura cu cele 2 aparitii (febra, maraiala, nesomn etc) si o rog ca si de acum inainte sa se mentina la fel de "rezervata"
. Ce-i drept ca de balute nu a dus lipsa cam de multa vreme, dar credeam ca pur si simplu asa e ea
.
Nu la fel de draguta este in legatura cu "problema kk". Asta pt ca face cam la 8 zile (pana aici e ok), insa intr-o cantitate uriasa si cu un "parfum" greu de imaginat. Adica sacrificam un rand de hainute, masuta de infasat, parchetul etc. Daca il mai prindem si "live" cum i s-a intamplat Alinei cu Vladut, comentariile sunt de prisos...
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Hildegard spune:
Anya,
felicitari pentru dintisori. A fost foarte cuminte Anya ca nu a marait. Au iesit si gata...
La noi balute din plin....il sterg mai tot timpul pe gura mai ales cad se joaca. Bagam in gurita toate jucarille.
kk la 8 zile, cum se poate asta? Ma mir...
La noi kk e de 3-4 ori/zi.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Anya20 spune:
kk dupa laptele de san poate fi f. variat. De la cateva pe zi la 1/saptamana. In functie de fiecare bb. Iata ca d-rei mele ii plac extremele .
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

gabiarama spune:
Ioana , in perioada in care ii dadeam fier lui Tudor facea kk la 2-3 zile , avea o culoare spre verzui si un miros de metal coclit
Veronica , da doamne sa fie si in continuare la fel de cuminte Stefan .
Anya ,felicitari pt dintisori .Ce bine ar fi sa ii iasa si ceilalti la fel de usor !
Alina
Codruta sa folositi din plin noul storcator !
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze