Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va zic ca facem TAI-TAI . Nu-i gresala ca o duc la geam si face tai-tai de fiecare data.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, fetele!
Am trimis ceva frumos pe adresa comuna. Mie mi-a placut. Poate a mai fost, nu stiu.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Codruta,Zyrtecul este un altialergic si unii il recomanda si in dermatita atopica.
"Vitamina C NATURAL" sunt picaturi de la farmacie,eu ma impac foarte bine cu ele si Bianca s-a obisnuit cu gustul
Am vazut Moulinexul tau si cred c-o sa-mi iau si eu,plus ca putem sa-l folosim si noi.

Locca,eu ii dau doar cu trixera..asa bubute pe corp nu mai are,in schimb i-au aparut unele pe fata si cred ca o mananca.Of,ma enerveaza bubele astea...Tu de care dero folosesti?Eu am tot spalat cu dermalin si acum ma gandeam sa-l schimb,dar mi-e cam frica sa nu faca alte bibite.Am vazut in Cora ceva dero pentru bebe,o fi bun pentru noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumesc, Irina!
Acum Fabiano ´canta´ un cantecel....numai de el inteles...iar mie mi se umple sufletul de bucurie cand il vad din nou vesel.
Ma duc la smotru, va pup,

CArmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Fetele.. care aveti o pila la "Doamne-Doamne" ?
Nu puneti o vorba buna sa ne mai ierte de zapada si viscol? Sa scoatem si noi pitpalacii pe afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Maddy, eu acum ii spal rufele cu detergentul de bebei de la amway. Si le clatesc de 2 ori la sfatul dr.

Fetelor, ziceti-mi si mie va rog de unde ati luat infanrixul hexa, alte farmacii decat sensiblu si helpnet. Pliiiiz.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetele mele dragi,

In primul rind sa felicitam sarbatoritii ca tare muuuulti sunt astazi si un mare de la noi.

LA MULTI ANI!! pentru bebelusii care fac lunitza astazi!!!

Luca-Ioan, Simon Andrei, Mara Karina, Robert Daniel, Ioana Alexandra, Florin Alexandru, Bianca Ioana, Vlad Cristian, Jessica Priscilla, Radu (RalucaCostiurin), Andrei (mary ilie), Sara Maria, Arzu-Ege, Gabita, Matei-Alexandru si Razvan.

Sa fiti sanatosi, papaciosi, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Carmi, braaaavooo pentru Fabiano!!! Offf, chiar m-am gindit ieri toata ziua la voi! Iti urez si tie sanatate multa! .

Micuta Anya, te felicitam pentru dintisori, iti doresc tie si mamicutzei tale sa iti iasa toti dintisorii asa silentios.
Noi taman veniram de la vaccin. Mai fetelor, stiti ce a urlat Maria ??? Dar culmea e ca a inceput sa urle cind am pus-o pe masa la desfasat si s-a uitat in sus si a vazut aparatul ala de facut caldura. Si nu a mai oprit-o nika . Urla mai incet cind o luam in brate, dar numai vag mai incet ... In fine, a trecut, a adormit instantaneu cind o imbracam. Si inca mai doarme. Partea buna: am scapaaaaaat pina la 1 an .

Avem si noi 7380 grame si 64,5 cm. A strimbat din nas dr. la greutate, ca e un picut prea mult, dar a vazut ca asa a fost de la inceput si ca nu a luat f mult in greutate lunar, altfel cred ca o punea pe Mariutza la regim

Sa va zic cu diversificarea, ii promisesem Anyei20. Am intrebat ca sa aflu nika . Cica daca vreau pot sa ii inlocuiesc o masa de lapte cu supa de legume, dar numai daca vreau, ca altfel pot sa mai astept o luna. Nu mi-a zis cu ce legume fac supa ...
Asa ca o sa ma orientez si eu de ici de colo... Chiar milupa are pe site diversificarea. (de fapt si la ei spune ca cel devreme dupa saptamina 16 poti incepe, detaliile ramin la latitudinea ta ). Dar in continuare imi ramine intrebarea: Sa ne diversificam au ba ?????
Hai ca v-am facutara capu' calendar.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Irina pentru dimensiunile lui bb !
Si noi avem 71cm si pc de 45cm (tot zicea tat-su ca e cam capos) dar avem peste 9 kg..o sa aflu curand exact.

Am citit toate mesajele in legatura cu carnita ..o sa incerc sa ii dau cate 1-2 lingurite zilnic.

Anya din pacate nu avem pile d-astea dar nu cred ca va mai tine mult vremea asta.

Codruta felicitari pentru tai-tai!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani voinicilor care implinesc jumatate de anisor: Luca Ioan, Simon Andrei, Maria Karina, Robert Daniel, Ioana Alexandra, Florin Alexandru si Bianca Ioana (sper ca n-am omis pe nimeni). E o intreaga gasca de sarbatoriti. Sa fie sanatosi si cumintei!

Felicitari si celorlalti sarbatoriti care mai adauga o lunita: Vlad Cristian, Jessica Priscilla, Radu, Andrei, Matei Alexandru, Arzu Ege, Gabita, Razvan.
Am o mentiune speciala pentru cea mai buna prietena a Anyei, Sara Maria, raza de soare care ne lumineaza sufletele cu zambetul ei minunat.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput