Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmi spune:
Buna dimineata si la multi ani bebelusilor, sarbatoriti ai zilei !
Ieri am fost suparata rau, mi-a facut Fabiano niste crize de tuse cu sufocare si plans in acelasi timp, de nu mai stiam ce sa-i fac.
Seara am fost la dr. si ne-a dat sa-i facem aerosoli, am inchiriat aparatul de la farmacie si vreau sa va spun ca a facut minuni, azi nici nu mai pare racit. O sa continuam cu aerosolii, nu credeam sa fie atat de buni. Partea mai proasta e ca am luat si eu raceala, au scapar el si tati si m-am pricopsit eu....cadou de ziua mea, care e maine. Da bine ca e bebe sanatos, asta conteaza.
Va pup, ma duc sa citesc din urma...
Carmi racita cobza si bb insanatosit.
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
b_irina_c spune:
Nicole voi puteti alege in ce zi sarbatoriti in lunile care nu au 31
. Mie mi-a zis asa cu vitamina C: vitamina C natural 5 picaturi pe zi (asta cica ar fi flacon cu picurator), daca nu gasesc sa iau fiole de 5 ml de la Sicovit, dar sa-i dau 2.5 ml odata ca e f. concentrata. Si Fe tot 5 pic pe zi. Sa le dau (de exemplu) dimineata si vigantolul seara (nu se dau in acelasi timp). Si toate astea pana la 9 luni.
Carmi sanatate multa zambaretului, sa fie ultima data cand auzim de muci, tuse sau alte asemenea. Si LA MULTI ANI fericiti cu multe, multe impliniri alaturi de cei dragi (ma grabesc cu urarile ca de maine nu stiu cumva fi de la servici)
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!

Ioana,mersi de sfat,eu ii dau cereale de orez decat seara si vad ca atunci mananca mai bine,o sa incerc sa-i dau si in timpul zilei,sa vedem..oricum alea miros frumos si schimba gustul laptelui, probabil de asta si mananca mai bine.Super ideia cu congelatul!
Nicole,eu ii dau vitamina c natural 3 pic pe zi cam de 2 luni.Se da pe toata perioada rece.
Fata mea se trezeste pe la ora 3 noaptea de vreo 3 zile si se foieste..isi tot freaca capul de cearceaf pana se trezeste, si-i ia o ora sa adoarma din nou.E posibil s-o manace fata de la bibite...
Fetele cu DA voi cat timp ati dat Zyrtec??
Carmi spune:
Multumesc, Irina
!
Acum Fabiano ´canta´ un cantecel....numai de el inteles...iar mie mi se umple sufletul de bucurie cand il vad din nou vesel.
Ma duc la smotru, va pup,
CArmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
codruta_grg spune:
Ma bucur Carmi ca e mai bine Fabiano. Ingrijeste-te si tu 
M-am hotarat sa ii dau si eu cereale (sa vad daca doarme noaptea mai bine), dar nu stiu cate, de care si daca merg in aceeasi zi cu biscuitele de dimineata. Ca acuma cum ii dau suc, supica, am lapte si ii pot da cu laptele meu seara. Poate ma sfatuiti voi?!!!
Maddy, ce-i ala Zyrtec?
Diana, am facut un calcul si iesie undeva la 25-30 lire transportul (deci cam 90-100 lire) - eu zic asa (parerea mea): pana fac comanda, pana vine, are doar 300 ml, iaca are 1 an Petra si deja nu mai trebuie sa ii mixez legumele, asa ca mai bine iau de la Moulinex stemerul.
Nicole, i-am pus si eu ulei da masline azi si foaie de varza (dar n-am mixat-o langa celelalte legume)
La multi ani bebeilor 

Deja sunt multi de 6 luni la noi in club 

Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Nicole, eu ii dau fiole de vitamina C (de 5 ml) 10 zile, cate o fiola/zi.
maddy ce vitamina C ii dai naturala? de care?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
alinam spune:
neata!
"La multi ani !"pentru cei ce implinesc 6luni: Luca, Simon, Mara, Robert, Ioana, Florin, Bianca
"La multi ani! si pentru :Vlad, Jessica, Radu, Andrei, Sara, Ege, Gabita, Matei, Razvan
Vad ca se diskuta intens despre mancarici , buna treaba, asa mai furam idei, desi al meu azi e prima data cand o sa pape piure de legume , daca o sa pape.
Mai fetelor stiti ca v-am barait o gramada cu jucaria de la Chicco baby gym??? ei da, dupa 2 luni o sa primesc jucaria acasa, eu uitasem de ea , acum sa vedem daca bb o sa se joace cu ea, daca nu o sa mor de oftika ca e 2 mil si mai bine ii luam un robot din ala care face papa singur :)
Carmi ne bucuram ca Fabiano e mai bine, treaba cu aerosolii e testata pe mine, cand eram eu mika, pe la 2 ani faceam in permanenta rosu in gat de se saturase mama, atunci o asistenta i-a zis:10 sedinte de aerosoli cu penicilina, de atunci nu am mai avut probleme in viata mea cu gatul, eu nu stiu ce e aia durere de gat, rosu in gat, samd.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
simonique spune:
Salutare!
Am aparut si eu in peisaj dupa cateva zile de absenta, dar de cand cu vaccinul asta a fost asa agitat si plangacios si nu a prea dormit de am fost zombi. Sa vedem de acum incolo...
Acum vreau sa felicit si eu toti bebicii care au implinit 6 luni si sa le urez un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!
Noi de cand cu supa ne-am mai reglat cu kk...ce bineeee![]()
De sambata incepem si noi cu carnita in supa, sa vedem cum ii merge, apoi dupa o sapt bagam iaurtul la masa de la ora 5. Voi faceti iaurt de casa? Daca da, cum se face?
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
locca spune:
Neata
Maddy, eu nu i-am dat zyrtec, nu stiu cu ce se mananca. Tu i-ai dat cu locoid? ca nu mai tin minte...
Vad ca la noi au trecut bubitele vechi, dar s-a pricopsit cu una noua, pe picior deasupra genunchiului. Eu ii fac in continuare baie in ceai de galbenele si il dau cu trixera dupa. Cand o sa termin tubul de trixera o sa iau atoderm sa vedem daca e mai bine sau nu.
Faza e ca pe Matei nu il mananca, nu se freaca si nu se scarpina, niciodata nu a avut prurit.
Am facut programare la vizionare de 6 luni si la vaccin si aia de la medicover nu mai au hexa pana in aprilie asa ca o sa trebuiasca sa-l gasesc in farmacie. La helpnet e mai scump decat la sensiblu si am avut surpriza sa dau refresh la pagina si sa vad ca a disparut si de la helpnetul de langa mine (la interval de 5 minute), asa ca i-am dat ordin sotului sa nu vina acasa fara
.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Aaaa, mi-am adus aminte de zyrtec de cand eram in state si tot vedeam reclame la produse pt. alergii
...
Cred ca m-a ajuns blestemul ca pe vremea aia ma tot minunam ce naiba au astia atatea produse pt. alergii si le fac si reclama intr-o veselie.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)