Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
codruta_grg spune:
Doruletz, am inteles. ma gandeam ca la caldura se strica lamele. Dar daca la babycook se poate face fierbinte, intradevar e super de bine si rapid. Am gasit aici, unde se poate comanda pe internet: http://www.baby-supplies.co.uk/catalog/advanced_search_result.php?keywords=Beaba+Blender
Despre sare - mie dr. mi-a zis sa ii pun f, putina sare deoarece sarea in sine contine ceva ce celelalte alimente nu cintin si are nevoie si de sare.
Nicole, cat ulei ii pui la supica? cam cat o moneda?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
simodina spune:
Alina, Anyamerci pentru raspuns. Problema nu e ca nu-i place ca daca-i pun 2 masuri de orez instant si ulei de masline imi bea cam 140 ml. Dar daca ii dau piure se satura si nu mai vrea si supa decat foarte rar. Iar eu ma intrebam daca e musai totusi sa le pape pe amandoua?!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
Anyasi eu vreau la Baby expo. Ar fi dragutz daca am mai face o intalneala intre mamici. In ceea ce priveste intalneala cu bebelusii, daca e dupa 20 martie poate o facem in we?!
Si ma mai gandeam ca ar trebui sa punem si noi de-o intalneala in Herastrau, de exemplu, sau la padure undeva cu toate mamicile care pot si cu bebei sau chiar cu tatici daca vor. Dar asta tot asa, cand se face cald. Dar ar fi dragutz, nu credeti?
anya spune:
Simodina, nu e nevoie. Daca mananca piure-ul care e "muiat" oricum cu supa - e OK. Mai tarziu, cand va invata sa inghita "bucatele" vei pasa din ce in ce mai putin, pana va manca "ciorbita" si atunci va avea si zeama si legume.
simodina spune:
Anya, merci.
Codrutzaeu ii pun juma' de linguritza cam la 150 ml supa. Si parca voi aveati probleme cu kk. Daca mai este cazul poti sa incerci cu smantana in piure-ul de legume, cam o linguritza rasa la 200 gr. Eu am o prietena a carei fetitza ajunsese sa faca kk cu sange de tare ce era si asa a sfatuit-o Dr Culcer. Din acel moment fata face kk zilnic si cu o consistentza normala. Tre' sa aiba peste 6 luni. Fetitza ei mancase exclusiv san pan' la 5 luni juma cand a inceput diversificarea.
b_irina_c spune:
'neata!
Raportam... Am venit de la Calapod cu urmatoarele date: 8.700Kg (550 luate luna asta), 71 cm si o circumferinta de 45.2cm. In grafice suntem peste medie la toate. Oarecuum slabut pt inaltimea lui
.
Referitor la mancare... Specific ca toate astea dupa 6 luni. A zis ca e voie si biscuiti cu gluten ca e mare baiatul
. Carne pot sa-i dau zilnic pana la 2 linguri (eu socata intreb "2 linguri totalul pe saptamana
?", "2 linguri pe zi"), dar nu cred ca-i voi da asa mult odata. Carne de pui, pasare, curcan, manzat, vita si ficat de pui (date treptat pana vedem eventuale reactii). In zile in care nu vrem carne putem da galbenus (oul fiert 10 min din mom cand clocoteste apa), la inceput un sfert, apoi crestem treptat pana ajungem la 1 galbenus intreg. (Ioana, cred ca te-am lamurit cu carnea
). Iaurt din comert, sa fie natural. De indulcit daca vrem cu glucoza (1 lingurita la 100 ml), aviz LiaMia.
Ne-a mai zis sa-i dam Fe si vitamina C, Ca nu ca e destul din branza calcica (facuta din bebelac pe care l-a laudat. E facut tot de cei care fac Milumil si Nan? ea asa a zis...).
Ce de sarbatoriti azi... 

LA MULTI ANI tuturor! Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi, cuminti si ascultatori!!!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Vladut inca doarme imbracat
(de la 9.30... acum e 10.50...)
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Diana30 spune:
"La multi ani !",urare speciala pentru cei ce implinesc 6 luni:Luca,Simon,Mara,Robert,Ioana,Florin,Bianca.Ce de tort mancam azi!
"La multi ani! si pentru restul bebeilor care-s mai mici:Vlad,Jessica,Radu,Andrei,Sara,Ege,Gabita,Matei,Razvan
Diana30 spune:
Codruta,,crezi ca s-ar livra si-n Romania chestia respectiva?Oare cam cat ar fi taxele?
nicole74 spune:
Multumim pentru felicitari! Chiar daca nu e 31 tot facem si noi 6 luni
!
Codruta, da cam cat o moneda de acum.
Irina felicitari pentru bebe Vladut.
Deci mai sunt si alte fete care-i dau vitamina C. Si mie mi-a zis doctora sa-i dau, dar mi-a fost frica ca nu mai auzisem. Cum o dati? 1/zi, timp de...?
Nicole&Ioana Alexandra
poze