Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
Anya20 spune:
Fetelor, aveti copii "cu greutate". Felicitari pt. dimensiuni.
Multa sanatate puilor bolnaviori!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
dani_flor spune:
karmenutza, desi am vazut si citit-o de multe ori, profit mereu de ocazie sa o revad si mereu ma impresioneaza
.
Multa sanatate puiutzilor bolnaviori: Clara si Tudor!
Codrutza, felicitari pentru vorbareatza ![]()
b_irina_c si mysweetest mi se par
dimensiunile bblinilor vostri. Felicitari!
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
Ioana75 spune:
Buna fetelor
! La multi ani tuturor sarbatoritilor: Vlad Cristian, Jessica Priscilla, Radu, Andrei, Sara Maria, Arzu-Ege, Gabita, Matei-Alexandru, Razvan, cu pupici speciali pentru cei care implinesc jumatate de an: Luca-Ioan, Simon Andrei, Mara Karina, Robert Daniel, Ioana Alexandra, Florin Alexandru, Bianca Ioana
!
Nadina, sa traiesti ca ai scos lista cu sarbatoriti, de am putut sa dau si eu copy/paste
.
Bianca, patratelele de izopren le-am luat din selgros, parca 18 lei 10 bucati. Sint faine pentru ca desenele de pe mijloc se desfac, si o sa faca puzzle cind o sa fie un pic mai mare. Mobila Mirunei a fost 15,6 mil, dar daca o faci din culori uzuale iesi mai ieftin. Are dulap, comoda + 3 corpuri de cuburi, unele cu usitze. Azi fac poze si le pun, chiar daca n-am pus desenele pe pereti.
doruletz, drum bun!
nicole, ce bine ia in greutate Ioana, felicitari! Miruna mea se transforma in paoanjen
.
irina, multumesc ca ai intrebat de carne. Eu o sa-i dau in fiecare zi, mai ales daca zice calapod
.
Ruxandra, gasesti hexa la farmaciile dona mai "marginashe".
Am fost la dentist tocmai pe strada valea ialomitei
, bine ca m-a reparat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Codruta felicitari pt "tai-tai"!
Abia astept sa faca si al meu. Cred ca va invata de nevoie sa-mi faca "tai-tai" cand plec eu la servici
.
Anya nici eu nu am pila, dar poate se indura totusi de noi
. 

Marlena multumesc
. Aveam oarecare temeri sa vad cum e dupa luna asta diversificata
. Felicitari si voua! Alexandru e mereu in top
.
Dani
. Si Mariuca e bine cu masuratorile
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Anya, daca gasesti o ´pila´la Doamne-Doamne, cum zicei...trimite-o, te rog, si la mine...ca in curand nu se mai vad masinile parcate de atata zapada...m-am saturat de vremea asta odioasa.
Fabiano m-a surprins, a mancat un borcanas intreg de legume pasate si apoi un bibe de lapte (cred ca a acumulat foame zilele trecute cand a fost bolnavior). Acum doarme si nici macar aspiratorul nu-l face sa deschida okii.
Daniela, Codruta
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
pitu spune:
Buna,fetele si multumiri pentru urari!
Ce ziceti de asa vreme
?
Am paienjenel cu gatutul im piuneze, care nu mananca, inghite muuuulte medicamente si e maraita cand nu doarme (cam multe ore pe zi)
. Macar nu mai are febra, dar mama si fratele meu se simt rau de tot, sper sa nu fie asa si la
.
Cred ca ma duc sa-i iau ceva frumos, ca e bolnavioara, dar, desi fac 5 minute pana la piata Vitan mi-e groaza de ce-i afara.
Daca reusesc va spun ce i-am luat.
Crista mama Clarei (10.09.2005)
LiaMia spune:
salutare, mamici!
in primul rand sa urez si eu LA MULTI ANI! celor care au implinit azi jumatatea de an, ca si florin al meu: luca-ioan, simon-andrei, mara-karina, robert-daniel, ioana-alexandra si bianca-ioana! dar si celor care au implinit lunita: Vlad Cristian, Jessica Priscilla, Radu, Andrei, Sara Maria, Arzu-Ege, Gabita, Matei-Alexandru, Razvan. sa crsteti mari si sa fiti fericiti!
multumiri tuturor celor care ne-au felicitat, pentru gandurile frumoase!
carmi bravo pentru fabiano! ai grija sa te faci si tu bine!
irina, felicitari pentru dimensiunile lui vladut! sunteti mari!multumesc pentru ca ai intrebat de glucoza! vezi ca sicovit nu mai fabrica gluconat de calciu:lipseste de pe piata de cca 2 luni!
simodina, ce smantana ii dai lui bb?
noi azi ne-am sarbatorit cu vaccin in ambele copanele plus 2 picaturi pe gurita. a plans o leaca inainte de vaccinare, cand a vazut-o pe asistenta facand preparativele :) si apoi a adormit 30 minute. i-am administrat preventiv 4 ml panadol si o sa-i mai dau si diseara ca sa nu faca febra.
in rest, mananca cu drag (orez + morcov fiert + mar copt) pasate, tre sa mai tinem regimul strict inca trei zile ca sa nu interfereze cu vaccinul etc. si apoi sa incepem revenirea la alim.normala!
va anunt ca tortul nu e inca gata: am facut blatul dimineata si acum, ca a venit sotzul si-i tine de urat lui florin, ma apuc si de crema. rezultatul il vom vedea :) ... irina sa traiasca, pentru ca urmez reteta ei
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
nicole74 spune:
Ce vreme urata...
Multumim de aprecieri si de raspunsurile cu Vit C. Tocmai i-am dat si eu juma de fiola. I-a placut tare mult, spre deosebire de calciu, pe care-l scuipa.
Ioana, Ioana mea seamana cu tacsu, papacioasa. Noi cand mergem la petreceri (sau mai bine, cand mergeam
) ii dau sa pape de acasa, ca altfel le mananca si castroanele la gazde. Si pana nu ia ultima picatura din farfurie, nu se lasa, indiferent daca mai poate sau nu. Nu stiu unde baga atat, ca nu e gras. Eu am fost tare sclifosita la mancare.
Acum sa va zic ce buna gospodina sunt. Am vrut sa-i dau de ziua ei, pentru prima data pui si cand sa pasez carnita am incercat sa scot ce s-a strans intre palete cu o lingurita de plastica, si am apasat din greseala pe buton. Si am pregatit un amestec de carnita cu lingurita. Asa ca nu i-am mai dat nimik. Uf, e greu cu gatitul asta...
Am o canuta care se foloseste de la 6 luni si scrie ca nu se sterilizeaza la cald. Cum sa o sterilizez? Cu solutie din aia de la Chicco sau e o porcarie?
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Hildegard spune:
Ziua buna,
Noi azi dimeneata am fost un picut maraiti ( i-am dat 2,5 ml de Panadol, l-am simtit si un picut caldut,)cred ca il dor gingiile ca prea multa saliva scuipa afara, mi- a adormit in brate ca altfel nu se putea si a dormit 2 ore dupa care a supt o titi mareeee
.
nu stiu cu programulasta, ne tine 2-3 zile dupa care se modifica el, ba doarme prea mult dimineata, sau dupa-masa.....si se decaleaza tot programul. Copilul daca ar fi flamand sau nu ar fi in regula ceva cu alimentatia nu ar dormi, nu?![]()
LA MULTI ANI TUTROR, CELOR CARE FAC AZI 6 LUNI SI CELORLALTI MAI MICI

eu ma simt cam
. Nu mi-a veit ciclul pe 24...insemna ca ce a fost prin 28 luna trecuta a fost mica menstruatie???(la mine a fost mult de tot, ca un ciclu normal.) Poate ca alaptez, de aceea nu-mi mai vine?
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
locca spune:
Ioana, multumesc! Sunasem si la dona din cartier (si e cam marginas cartierul) dar nu au. O sa mai sun si pe la altele, poate poate.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)