Aspirante peste 30 ani - cap.5

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by miki-miki
Apropo fetele care sunt valorile normale pt spermograma? Cati ml, cati spermatozoizi s.a. Al meu cred ca e speriat de borcan. Crede ca tb sa-l umple pe tot.

da.
si al meu... cind a vazut ditamai bidonu'.... i-au cazut ochii pe jos
Si ma intreba, nedumerit, daca trebuie sa il umple pina saptamina viitoare, cind mergem la analize!

PS: l-am convins prin invaluire, rugindu-l sa faca spermograma ca sa vad cit imi cresc (cresc, nu scad...) sansele datorita lui. Si, saracu', s-a dus sa isi faca spermograma ca sa ma imbarbateze pe mine....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Elise poate pana saptamana viitoare cand umple bidonul iasa mai buna spermograma.
Sunteti mortale!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Vad ca va cam trimiteti sotii la urolog. Si eu m-am gandit de multe ori ca nu e corect, eu merg si ma tot urc pe masa aia, iar el nu face nimic. Al meu nici macar la urolog nu a fost.

pentru toate fetele

poze

Mergi la inceput

crinuta, zi merci ca n-a fost... problemele tale, oricat ar fi de groaznice, palesc in fata faptului ca EL, Maria SA, a parcurs cu piciorusele proprii drumu' pan' la cabinet si si-a desfashat pretiosul funduletz!!!

Ca doar altceva nu le face urologu'.

Asa ca n-ai pierdut nimic.
Daca poti sa nu-l duci la dr, NU-L DUCE!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Elise zuzica rau mai esti ...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Tabitha

miki: eu stiu ca la o spermograma cant. normala este de 2-6 ml, asa ca nu trebuie sa umple tot borcanul. Dar daca are de unde, noi nu ne suparam

Tabitha !! Numai atat? Pai 2 ml cate picaturi sunt? 3 sau 4 picaturi. Ma uit la borcan (pt ca l-am luat acasa) si are gradatii pana la 45 ml. Cred ca borcanul asta e pt cai !!!. Sa vezi ce se sperie cand o sa-l vada. Am citit mai demult undeva ca nu e bine sa aiba cantitate f mare de sperma.Poate sa aiba f putini spematozoizi.
Fetelor sotiorii vostri cam cati ml au pus in borcan? Ca sa stiu cum se incadreaza al meu.
Oricum borcanul il asteapta pt cand se va intoarce acasa ( pe la sf saptamanii) el pune produsul ( adica picaturile) si eu fug la laborator cu ele in max 30 min. Dar mai am o pb. Scrie ca tb sa aiba max 5 zile de abstinenta si eu cum il prind vreau sa duc borcanul pt ca am programare la dr in curand. Are ceva dc are mai mult de 5 zile de abstinenta? Sunt clociti? Morti? Hibernati?
Va pe toate.
miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Buna sa va fie inima, dragele mele. Nu am mai scris de mult, v-am citit printre picaturi. La subiectul cu fumatul nici nu mai indraznesc sa intru, mi-e jena...
Am tras o portie buna de ras cu voi, de EL nu mai zic nimic, sunt facuti toti de aceeasi mama...sa nu cumva sa se sifoneze. Mie mi-a trebuit un an sa il conving, cu frumosul mai intai, sa se duca sa faca spermograma. Adica sa se duca cu recipientul steril pana la lab. Si numai cand am facut o criza de nervi fortata, bine-nteles, a avut urmari. E drept, a meritat sa astept un an, dar pana nu m-a scos din papuci nu s-a miscat...
Si noi am fost complexati de "borcan", ne-am lamentat ca suntem stresat etc... asa ca... toti sunt pe aceeasi lungime de unda...
Oooooooo, pai daca i-as zice acuma de urolog probabil ca s-ar gandi sa se duca prin 2010!!
Da noi tot ii iubim si sunt ai nostri asa cum sunt ei, dragutii...

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

eh...

Noi inainte sa "mergem" la urolog am citit cite ceva despre cauzele azoospermiei... si am descoperit subiectu' "varicocelul".

Scria, negru pe alb, pe un site, citez:

"Aceasta afectiune este in general diagnosticata la examenul fizic. Adesea, se vor dilata cand pacientul se apleaca (manevra Valsalva), deoarece fluxul sangvin se va indrepta spre testicul."

Imediat il vad pe barbatu-meu luminindu-se la fatza:
Pai daca se vede cu okiu' liber, ce sa mai caute la doctor?

De ce sa nu-l vedem noi?
El se apleaca, eu ma uit dupa varicocei (orice or fi aia) , si daca vad vreunu' aia e!
Ma duc la farmacie si cumpar tratamentu'!!
Si am rezolvat problema!

Ca doar stiu ca el e un om ocupat?!

A trebuit sa ii tin o adevarata prelegere ca sa renunte la a-mi arata mie, in mod inutil, outzele - cunostintele mele in domeniul se limiteaza la faptul ca ele exista si sint 2.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelorrrrrrrrrrrr nu conteaza cantitatea!!!!
ci conteaza calitatea!!!!!
lasati oamneiii in paace!!!!! nu trebe sa umple borcanele..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

BAI SINTETI MORTALE !
am crezut ca mor de ris, nu ma mai puteam stapini.
ELISE, iti trimit o plasa d-aia pt fluturi pt ca sa prinzi varicoceii in ea? hihihihi, hohoho, hihihi, bai mortale nu alta.
si borcanu.... i-am cetit lu sotu, ca el zice ca-i normal(doar zice) si s-a albit si al meu- mamaaaa, 45 ml, da ce bre, tu zici ca io sint armasar?
ca al meu, inainte de a se face engeneer a fost veterenar si stie baiatu(si de varicocel de alfel), nu poci sa-l pacalesc usurel.
TREBE SA ADUCI PROBE la toate alea, la ce trebe , cit, cum, cind, nu merge cu frumuselu...
ma beton, n-am ris asa de mult timp.
broscutele mele fac nani cam mult. elise ti-ai luat ?
fetele va pup pe toate, indiferent cum a fost ziua de azi acum ma simt excelent. multam fain fetele.
V-ATI PUS DORINTE DE 1-8 MARTIE ? sau aveti surprize ?

Mergi la inceput