Aspirante peste 30 ani - cap.5

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Asa, scumpa... plangi, descarca-te... doar suntem femei... dar oricum suntem mai rezistente, mult mai puternice decat EI! Mai ai putin de tot!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

acu' sint rea, da' daca era el in locu' meu, nu mai pupam nici in 100 de ani copii... al meu nu s-ar taia nici la un degetutz, nici daca il alergi cu arcanu'....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

da ce ati mai vorbit, am crezut ca nu vad bine.
sa traiasca noul capitol.
vaz ca toata lumea este pe aici- SALUTARE FETELE!
io am treaba, nu mai termin odata.
si sotu bintuie pe aici sa ...cica gata ...eeeeee. suna calumea nu?
da degeaba, io nu si nu.....ca tot nu-i nici o afacere.
hai va pup pina miine
la toate in avans.
IO AM FOST PRIMA !

Mergi la inceput

io nu v-am spus ca de nervi l-am amenintat p'al meu ca il duc la control la urolog, pt prostata?
hihihi, ce misto, ce daca este razbunare.
asa numai pt fiori si respiri mai bine .
ELISE - ia exemplu, nu mai fi suparatica, io te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon,din cate stiu eu dc iese IGG pozitiv esti infectata. Nu este ca la CMV sau la TOXO. Cu clamidia te poti infecta de 1000 de ori de aceea face si partenerul tratament in ac timp pt ca dc nu face o poti lua de la el din nou. Si mie mi-a iesit si in col. Este slab pozitiva, dar eu cred ca este in faza de "hibernare" pt ca mai mult ca sigur ovarul meu este inflamat din cauza ei si ma doare la inceputul actului sexual. Am citit ca ca ar fi urmarile infectiei cu clamidia. Celelate efecte cu usturime la urinare si scurgeri mirositoare nu sunt prezente la mine. Mi-a iesit Papa test I si toate celelalte analize de secretie super frumoase. Numai nenorocita asta de chlamidia a iesit si in col. Cred ca maine am sa sun pt tratament sa vad dc poate sa mi-l spuna prin telefon sau sa-mi trimita reteta prin fax pt ca nu vreau sa mai aman. Acum cand stiu de prezenta ei parca durerile sunt mai accentuate. Sunt f speriata de clamidia asta. Am citit ca trompele se pot infunda dc nu este trata la timp si cum la mine cred ca este de ani buni mai mult ca sigur am trompele infundate. Ma asteapa HSG-ul si instalatiile care am auzit ca sunt f dureroase.
Va pe toatesi sa auzim de bine.
miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Iulia,

eu chiar l-am trimis!
Si chiar a fost la urolog!

Spre stupoarea mea, care pregatisem si psihologu' unde sa-l repar dupa experienta asta, a revenit fresh si bine merci.

Mult mai tirziu am gasit explicaia: nenea doctoru', probabil om cu experientza, i-a laudat... oarece organe... ca "uite ce frumos arata".

El s-o fi referit ca arata frumos dpdv medical, adica sanatos, da' al meu a luat-o drept compliment.
A fost incintat de el mult timp.
Eu eram disperata ca nu i-a gasit , el jubila ca are c... "frumoase"!

Elise

Mergi la inceput

SINT GATA!
nu mai am nici o arma impotriva lu asta. culmea e ca a si cetit ce ai scris si....aaaaa...daaaaa. asta vrei tu sa....
io arat bine sa stiii....(asta zice el manechinu meu), da io nu ca trebe sa te duci...
el , numa duc fata, esti dusa....nu am motive!!!!???n-are saracu deocamdata ca sarcina fuse da se duse , offf!!!
da ce io am sa ma aia de mii de ori la diversi doctori(chestia cu masa de gineco ma omoara).
DE CE NE-A FACUT DUMNEZEU DIFERITI?
mai bine la fel, ca asa cica numa noi sintem vinovate de ce patesc ei.
da am ris calumea sa stii, ma duc la culcare zgiltiita de ris.
BRAVO,ELISE! esti tare mama io tot te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor am insomnie!
Elise cum l-ai convins sa se duca? Spune-mi si mie ca pe al meu nu am reusit sa-l duc sa-si faca nici analizele de secretie. Bine ca i-au iesit cele din sange bune si nu a fost nevoie sa le mai faca din secretie. Spermograma nu si-a facut-o nici pana acum. Cu pb asta ma lupt eu acum!
Apropo fetele care sunt valorile normale pt spermograma? Cati ml, cati spermatozoizi s.a. Al meu cred ca e speriat de borcan. Crede ca tb sa-l umple pe tot. Trimiteti-ma si pe mine undeva unde sa vad val astea ca poate ca asa il fac sa se duca sa-si faca analiza.
Va pe toate si pe maine seara pt ca acum plec sa fac si eu nani. ( ma scol la 6:30)
miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

miki: eu stiu ca la o spermograma cant. normala este de 2-6 ml, asa ca nu trebuie sa umple tot borcanul. Dar daca are de unde, noi nu ne suparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bebelushelor ce mai faceti?
Am vazut ca va "terorizatii" jumatatile.Saracii!
Eu va rog sa ii iubiti ca si asa sunt fragili....

Liana imi pare rau ca nu te-am anuntat dar eu doar am trecut prin Craiova.Daca mai ajung prin zona ne imtalnim cu mare placere.Oricum mai vreau sa merg la Herculane cand se face mai cald cu Razvan.Asa ca facem cumva sa ne intalnim.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput