Aspirante peste 30 ani - cap.5
Raspunsuri - Pagina 4

Liana30 spune:
hai sa va zic si voua!!!!
cum stiti"Toate mi se intampla numai mie"!!!!
vorbii cu zozela vreo 2 zile si o convinsai sa mearga la dc macar sa'si faca Bhcg-ul...
fusa fata de acord si ramasa ca azi la ora 15 sa ne intalnim si sa mearga la dc...toate bune si frumose..io abia asteptam sa o cunosc ia la bef..banuiesc
ne vazuram ..ne placuram..si hop la dc..ea tot o dadea..ca ii e putin frica..ca dehhh...ba nu ii e..ba ii e.. ce sa mai crezi..
o chema asistenta si fugii sa'i ia sange..
aaaaaaaaa uitai sa va spun ca nu venii singura ci mai veni cu o prietena,,si uite asa in timp ce zuza era la sange..noi taca..taca..cand prietena zuzeiobserva ca venii repede dc si lua un pahar de apa si un pliculetz de zahar..zice..cred ca'i veni rau zuzei..io zic..taci tu..ca nu cred..
da ma si ridicai si fugii spre usa..cand ce'mi vad ochiii..zuza lesinata....crezui ca mor...
nu'mi repetam decat..doamneeeeeee cine ma puse..tocmai io o chemai...
doamneeee...ce sa va spun ne tinu zuza cam vreo 10 minute as...de ma si vedeam din nou la spital si tocmai cu ..zuza
isi revenii..si io nu mai puteam tremuram toata..iar ea zambitoare ce'mi zice..."Vezi ce intalneala frumoasa??????ete ca nu o sa uiti niciodata cum m'ai cunoscut!!!!"
apoi sa va mai zic una...
luai a nnnnnnnn...aaaaaa analiza repetata si ..si..am clamydia..daaaaaaaaaaa..tocmai io insamantata!!!!!!!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Elise spune:
Liana... na, ca io nu stiu cum e cu chlamydia asta (mai sint kestii pe care nu le stiu ?!) ... cum interfereaza cu sarcina?
Elise

Liana30 spune:
Elise esti bine???ce ai facut????
tocmai iti scriam pe la alte usi ca iti tin pumnii..si tu deja ajunsesei!!!
ce face??????????o elimina!!!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Elise spune:
pai sint bine, am venit sa dorm acasa - maine ma operez.
Acu' sint internata.
Mi-e o foame de mor si n-am voie sa prestez, in rest e ok.
Cica o sa ma tina pina joi - si nu stiu daca o sa pot sa mai vin, chit ca stau la 500 m de spital.....
Elise

luli spune:
Liano bat toti doctorii de la un capat la altul!!! Cum e posibil asa ceva?
Behind every love is a great story
Luli

Liana30 spune:
Elise ,,luli nici eu nu stiu cum e posibil..da asta e..o sa repet de 20 de ori analiza daca o sa fie cazul..faza dura este ca ne'a iesit la amndoi aceeasi val...
poate ca au grsit??????/
poate ca nu??????
"a fi sau a nu fi" astai intrebarea!!!!!!!!
Elise tin pumnii maine!!!! si nu mai fa prostiii cum ai facut la HSG..te rog io...stai potol ca pana maine nu o fi foc...daca vrei io stau cu tine aci pana dimineatza numai sa nu manaci da????
aaaaaaa si daca vrei trimite'mi nr tau de mobiloi ca te suna muica si vede ce faci..si te tin la curent si cu forumul..chiar daca nu esti aci cu noi noi suntem alaturi de tine...
"Nimic nu-i imposibil!"

Elise spune:
Liana, numa' sa nu ma suni cind oi fi anesteziata...
la laparo, cind dormitam eu cu perfuzia in mina, la reanimare, a sunat mobilu' si am si raspuns: era un tip de la firma, nu stiu ce i-am zis, da' nu s-a mai uitat in okii mei!
si am vb. si cu doctoru': nu banuiesc, nici nu vreau sa banuiesc ce anume dezvoltam io atunci, da' imi amintesc ca imi auzeam vocea mea (convingatoare) si cineva (o asistenta ?) care raspundea "da, da... sigur, cum sa nu..."
m-am facut clar de cacao cu laparo aia.... bine ca histero o fac cu aceeasi echipa, ca deja au auzit tot ce subconstientu' meu putea sa scoata.
Elise

Liana30 spune:
oi fi io nebuna da tu ma intreci fatooooo!!!
mi'ai pus capac!!!
io la prima anestezie am injurat'o pe dc de toate neamurile ei..
noroc ca e o dragutza si ma stie asa dilie ..nu s'a suparat
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
mi-ki: eu stiu ca nu-i bine sa aiba mai mult de 5 zile de abstinenta, ca sunt dupa aia statuti si tot nu-s de calitate. Vedeti si voi cum rezolvati problema ...
Sotul meu a "donat" vreo 4 ml, de fiecare data cand a facut spermograma.
Elise: esti haioasa rau de tot.
Si faci pereche buna cu Liana. Ai grija de tine si transmite-ne prin Liana ce si cum. Pupici si numai bine.