Fetele din Zalau-vila :))
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
elutaf spune:
am uitat sa va spun buna dimineata Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
for2nity spune:
buna dimineata!
Bianca, carnavalul incepe la ora 4 p.m. Tare mi-ar placea sa veniti, macar sa ma sustineti moral caci am impresia ca deja ma ia cu lesin.
Ma duc ca inca mai am treaba, va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
'Neatza!
Excursia n-a fost foarte reusita, asta pentru ca acolo unde era zapada-la Cavnic-n-am reusit sa ajungem, la urcare a fost greu, era sa ne impotmolim si ne-am intors, ningea viscolit si drumul nu era curatat.
Prima data am mers la Suior, ploua cu galeata, era zapada faina, se schia, numai ca noi nu suntem schiori, n-aveam echipament si era cam aglomerat. Asa ca ne-am intors in BM, ne era foame...am mancat si ne-am dus la Cavnic...n-am ajuns la partie, pacat, pentru ca acolo era zapada, insa viscolea, probabil ca nu era foarte placut afara. Ne-am intors pana in Baia Sprie-si cum nu mai ploua asa tare, ne-am dus iar la Suior. Macar sa stam putin afara...nu mai ploua asa tare si era placut. Schiorii plecasera, partia era libera, numai ca si telescaunul era oprit. Asa ca ne-am "saniat" putin si gata!
Avem si poze.
bia(lonean), da despre dan ruzici vorbeam, cu el m-am intalnit in Cj. Fostul meu sot era prieten cu Ovi Muresan. La Cj pe Feleac mai e zapada?
Fetelor, va urez distractie placuta!
abia astept impresii!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
loneanbianca spune:
Mihaela cum il cheama pe sotul tau?
Pe Feleac nu prea mai e zapada.....in plus m-a tras cred ca si curentul la ochi(batea tare vintul) si acum ma doare si ma tot gindesc ce sa fac...
Ela..... eu prin 91 nu mai eram in Zalau....am terminat liceul in 90...ciudat totusi ca parca te-as cunoaste!
Bianca....eu nu fumez.....dar nu e nici o problema.
Si eu sunt mai tot timpul pe messenger pe aceeasi adresa ca pe DC!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
bia, pe sotul meu sau pe fostul?
ai fost pana la urma la ski?
pup!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
salutare!salutare!
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mihaela am vazut pozele .superbe.da ce dulci sunt surorile.
bianca pune vata cu spirt in urechi .
elutza tare draguta esti.in ceea ce priveste iesitul in doi , inceputul e mi greu, desi eu inca nu pot sa fac ceea ce-ti spun tie pt ca bb meu trebuie sa ramana cu
.............si nu cu mama
si nu prea sunt eu linistita.
elvira venim venim.da ne dai cafea????????
fetelor unde sunteti????????????????va pregatiti de carnaval??????????
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
BlueEyes spune:
Am ajuns si eu in sfarsit acasuca...dar am muult de lucru...asha ca scriu rpd rpd.... Am fost ieri dimi prin orash. Am gasit 2 modele de verighete care ne-au placut ... si vreo 2 modele de invitatzii... Asteptam totusi targul de nunti de la Cj de pe 24-26 amrtie, apoi ne hotaram. Am fost apoi la chef. Super fain. Mai ceva ca o nunta. S-a tinut la Mesesul...sala a aratat dragutza...iar papica buna buna si multa multa Au fost si o gramada de invitati: varu Sandel, Ana Hosu, Angela Rusu, Tinu Vesezereanu si Seleshi. Am shi dansat de nu mi-am mai simtit piciorusele... deci a fost super fain.
Voi cum sunteti? Acuma-i carnavalul? Vrem poze poze ... si sa ne pove cum a fost
Claudia ... pe unde esti? ca ti-am scris pe mess....si n-ai raspuns Vroiam sa te intreb cu cat timp inainte trebuie rezervat pt casatorie. Ca am o presimtire ca suntem intarziati...
elutza tare dragutz bebe ai... l-am vazut in poza de pe mess... Ca din pacate albumul de pe yahoo n-am reusit sa-l vad
Elvira draga....tu singurica ai facut site-ul? Ca-i super super dragutz :)
Mihaela si Adriana ce fetitze dragutze Shi eu vreau....tot 2 fete... cand vine vremea...o sa va intreb cum sa fac sa iasa fete
Bianca nu vrei sa arati poze....da te-am vazut pe web Tare dragutza esti
Pup shi pe celelalte fete....abia astept sa va cunosc pe toate
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Bimilit spune:
deghizatelor si mascatelor pe unde sunteti? nu s-a terminat carnavalul? hai ca va astept cu povesti .
eu nu am avut cu cine sa vin.matei e prea mic , iar tudor e prea mare si nu a vrut sa ma insoteasca si de cat sa dau subiect de barfa mai bine am stat acasa.asa ca fetelor treceti la raport.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
for2nity spune:
seara buna, fetelor!
Bianca, tare rau imi pare ca n-ai venit si tu...poate data viitoare.
Elutza, mi-ai facut o mare surpriza, m-am bucurat ca ati trecut pe la carnaval, nu ma asteptam sa veniti dat fiind ca Mihaita e asa mititel...dar e tare dolofanel scumpicul.
Mihaela, eu as pune poze dar nu am...pur si simplu cu toata treaba n-am avut nici cine sa-mi faca o poza sau sa-mi filmeze ceva...Adriana saraca ce mi-a mai filmat un pic. Asa ca, astept si eu poze ca tine.
Adriana, pupici Andreei, sa nu fie suparata ca n-a luat premiu, ea oricum e o scumpa.
Acum merg la culcare, sunt franta. Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Salutare,salutare !!!
Sa nu credeti ca ma disparut , dar de sambata dupa-masa nu ne-a mai mers net-ul . Si tare suparata am fost , ca eu fara net sunt "moarta" .
Pe la ora 19 am ajuns de la carnaval , apoi am facut baitza si imediat mergem la nani. Maine avem serbare la camin , de 8 martie .
Carnavalul a fost foarte reusit , a fost foarte multa lume , masti fel de fel , reusite toate costumatiile . Muzica , joc de lumini si fum ... Toate au fost reusite . Doar ca se inghesuiau toti copiii unul peste altul sa fie in mijloc . Noua ne-a placut .
Gazda si puiutzul ei au fost foarte frumos costumate . Daca Elvira imi da voie o sa pun maine poze cu ele costumate si cu Andreea , bineinteles .
De la scarbici nici o veste , dar maine sun sa vad cum sta treaba .
Banii pe februarie pentru CIC i-ati primit careva? Eu sun maine iar la tranzit sa vad cand ajung banii la mine ... si va zic si voua ...
Acuma va las ca tre sa pregatesc hainele pentru maine la serbare .
Noapte buna tuturor !!!
albumele noastre