Fetele din Zalau-vila :))

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata zalauancelor si nu numai.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

Intru repede, sa nu ma dati disparuta...plecam azi in excursie, pe la mogosa, cavnic, nu stim inca, oricum undeva la zapada...vom ajunge mai pe seara inapoi.
La carnaval nu venim :(((, Ovi e de garda maine. imi pare tare rau!:((((.

adriana, :))) inseamna ca zambesc, rad, sunt vesela, sau am spus o gluma. Iar :((( ca sunt suparata, trista, pentru ca nu putem veni la canaval.
Astept muuuuuuuulte poze si va dorim distractie placuta!

Pupici, pe maine!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!

mama da ce liniste pe la noi!!!!!!!!!!se vede ca e we.

mihaela excursie placuta.cum e vremea la voi? la noi e urata rau.

adriana pe unde esti?trecu la o poveste.

elvira la ce ora incepe carnavalul?

paula distractie placuta la chefuiala.te asteptam cu impresi.

bianca , elutza, calaudia , carmen unde sunteti??????????????

va tuc pe toate si mai vin..

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

cafengistelor unse umblati pe vremea asta urata?????sunteti la somnul de frumusete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Dragilor.....acum am ajuns acasa....am colindat magazinele sa cautam echipament de ski...dar nu prea mai gasim nimic.

MIHAELA>... sa stii ca pe Simona am vazut-o intimplator. De Ovidiu stiu de la sora-mea ca e in Canada....cu ea mai vb....dar sincer nu l-am mai recunoscut ce s-a ingrasat. Cu cine ziceai ca era prieten sotul tau?Cu Dan Ruzici ziceai ca te-ai intilnit in Cluj?

Pe Ela.... parca o stiu, dar nu stiu de unde....Iar Mihaita e superb....sa va traiasca.

Restul fetelor cind veniti la Cluj...poate ne intilnim.

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

seara buna, fetelor!

nu stiu care pe unde ati lenevit azi, eu insa am avut o zi superplina si sunt franta. Am terminat diplomele, am impodobit sala pentru carnaval...etc...etc...etc...sper din suflet sa va placa maine, apropos de asta sa nu care cumva sa lipsiti ca nush ce va fac.

Bianca, ai vazut draga ca-ti tin fetele scutece sub tejghea?

Intreba careva de ID-uri pentru povesti, al meu e public si se poate vedea deasupra fiecarui mesaj postat...si care ma vedeti on-line toata ziua sa nu credeti ca barbatu'miu ca nu lucrez toata ziua.

Si...noapte buna ca pic de somn. Va pup.Ne vedem maine, sper.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

sara buna fete dragi!!!!!!!!

adriana ude esti?ca vad ca nici pe mess nu apari.sper ca nu s-a intaplat ceva.trecu urgent si raporteaza.

elvira nu vazui scutecele sub tejghea.dc nu ma trag fetele de maneca?ca-s cam aiurita de felu meu. dar faza e ca mai am scutece , ca doar luai 2 bax -uri de la tine.mai , da la cat e carnavalul ? sa stiu si eu sa nu vin cand e gata chefu.

mihaela cum a fost in excursie?

bianca si astept sa ne cafengim in cj.mai, dar eu is fumatoare inraita.o sa-mi suporti fumurile?

restul gagicilor pe unde umblati? treceti la raport.

va tuc pe toate si mai vin..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

'seara

tocmai m-am intors de la o nunta, unde am fost sa dau cu subsemnatul, n-am stat prea mult ca m-am temut ca mi se trezeste printul si face scandal ... si nu vad cum se descurca saraca mama cu el ... dar el a fost cuminte-cuminte si a dormit ...

elvira sper sa fie un carnaval foarte reusit maine ca am vazut din taxi sala frumos pregatita ... spune-ne ora poate venim si noi pana acolo sa admiram mastile ... noi fiind inca mici, nu ne-am pregatit o tinuta ... dar la anul daca se repeta, spargem gura targului

bianca ti-am scris azi pe mess, dar imediat ai si disparut ... ai vazut mesajul meu?

bia si mie imi pari cunoscuta, adr nici eu nu-mi dau seama de unde am putea sa ne cunoastem ... nu stiu daca ai citit din urma eu sunt din jibou si am venit in zalau abia in toamna lui '91 cand am inceput liceul ... multumim pentru laudele aduse lui Mihaita

mihaela cum a fost in excursie? asteptam vesti ...

paula parca azi trebuia sa mergi la cuparaturi ... ati gasit ceva?

adriana, claudia bafta puiutilor maine la carnaval

gata ca e miezul noptii si oamenii seriosi dorm

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

elutza nu am primit mesajul pe mess.adevarul e ca mie imi cam face figuri mess-ul , intru si in max 15 sec se inchide , oare dc suntem fff multi in retea ??????si unde ai fost la nunta?cum a fost? te-ai distrat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am fost la nunta la cantina liceului pedagogic ... nu prea m-am distrat ca nu prea am cunoscut multa lume si pe cei pe care i-am cunoscut stateau in alt capat de sala ... si fiind prima data cand am iesit amandoi si l-am lasat pe mihaita acasa am fost si destul de stresata (oare ce face? oare doarme? etc.) ... dar e un inceput, data viitoare ne-om simti mai relaxati, om sta mai mult si poate ne-om si distra ...

bianca referitor la mess ... nu cred ca are nici o legatura cu prea multi in retea si mesajele respective eu cred ca-s o gluma proasta (am primit si a anul trecut unele similare si de atunci trebuia sa-mi fi inchis contul, ba am si un cont pe care nu-l folosesc si functioneaza si el) ... cred ca mai degraba e posibil sa ai probleme cu net-ul sau sa ai virusi in calculator

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput