Fetele din Zalau-vila :))
Raspunsuri - Pagina 7
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADRIANA nu m-am dus la dr aldea, am mers la meicala III.nu am rezolvat nimic , ca nu am vrut sa fac investigatia ai nasoala , dar nu scap de ea.saptamana viitoare merg.mama si ce groaza imi e.iar solutie de baut , iar rau , iar..., iar...pai cand is eu pe mess nu esti tu si invers.intru mai tarziu pe mess ca noi acum ne-am trezit si trebuie sa papam.cu cine o lasi pe paula daca incepi serviciu?
fetelor unde sunteti? va cafengiti ai?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Mihaela intrebare de 10 puncte ... iar ca sa nu mor proasta , de cand am trecut la vila am vrut sa te intre dar tot uitam ... ce inseamna mama draga semnul acesta :)) ??? Am vazut si la altii pe mes. cand scriu mesaje ... dar sunt in ceata ???
DESTEAPTA-MA !!!!
albumele noastre
Alexa Ioana spune:
fetelor, am o rugaminte mare la voi.
imi recomandati va rog un pediatru bun la voi, in zalau ? si eventual un cabinet unde se pot face analize de sange la un bebe. dar sa fie seriosi, curat, si sa aiba dotarile corespunzatoare, chiar daca sunt costuri mai mari.
va multumesc mult !
dianaiulie2009 spune:
Ioana eu ti-o recomand pe dr.Costinas daca ai cum sa ajungi la ea , deoarece ea lucreaza la sectia de pediatrie in spital si nu are cabinet particular . Daca nu dr. Manaila are cabinet vis-a-vis de spitalul vechi . Analize mediacale poti sa faci la laboratorul dr. Haller .
Dar din Cluj tu vrei sa faci analize in zalau , cand de aici toata lumea fuge in Cluj ???
Sanatate la BB !!!
albumele noastre
BlueEyes spune:
Fetele....care aveti poze pe privat....vreau si eu sa le vad :D
Imi fac si eu album...k? Sa nu mai ziceti ca-s secretoasa
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
Mai da ce de "ardelence" avem aici ...
Paula poti sa vezi pozele ???
albumele noastre
elutaf spune:
paula poti vedea pozele?
daca mai e careva pe care am uitat s-o trec in lista si vrea sa vada pozele noastre sa-mi spuna
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
BlueEyes spune:
Acuma le vad...mersi mult de tot...abia astept sa cunosc pe toata lumea...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Alexa Ioana spune:
anacezara, e vorba de un bebe din jud. salaj, si ar fi mai dificil sa fie adus in cluj pentru analize...
oricum, multumesc mult. daca o sa fie nevoie, o sa te rog sa'mi dai adrese exacte, ca nu cunosc deloc orasul.
mersi din nou !
Bimilit spune:
alexa ioana eu is mai dusa cu pluta putin si nu am incredere in medicii din zalau.acum fiecare face cum crede si vrea , dar eu zic sa mearga cu bb la cj.
paula multumesc de lamurire( fetelor intrati pe PM vostru)si.scuze ca te-am agasat cu atatea intrebari , da lasa ca ne-om vedea noi si om pove mai multe si asa ne lamurim toate.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!