Fetele din Zalau-vila :))

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by sandana

Sper ca nu esti secretoasa si tu ca si Blueeyes....care rusinica sa-ti fie ca nu ai vrut sa-mi raspunzi...

Of tuh Clau...cand n-am raspuns? Chiar nu stiu Stiu ca-s mai aiurita de felu meu... shi stiu ca n-am zis tare multe despre mine....dar mai zic....

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

Bianca draga imi pare tare rau de cazatura ta !!! Mie a inceput sa-mi treaca durerea de la mana , dar genunchiul mi-e vanat rau de tot . Noroc ca a fost cazatura dupa nunta , ca daca era inainte nu stiu cum dantaleam eu pe acolo ...

Elvira imi pare sincer rau ca Ciprian nu mai poate sa vina sa prezinte carnvalul , dar daca nu ai pe nimeni altcineva in vizor sa-mi spui sa vorbeasca cu colegul lui . Ti-am scris si ieri pe mes. ... nu stiu daca ai primit ...

Mihaela la servici o sa merg incepand cu 20 martie , asta daca imi aproba cei de la Bucuresti cererea de reintoarcere . Sunt convinsa si regret deja de pe acum faptul ca si eu voi tanji dupa aceste zile linistite cand fac ce vreau si merg unde vreau si nu ma bate nimeni la cap ... dar nu am alta solutie ... deci trebuie sa ma sacrific ... asta e viata . As fi stat pana la 3 ani acasa , nu pana la 2 ani , ca la mine nu e vorba de avansare sau de pierdut locul de munca . Nu am avut de ales si am optat pentru reintoarcerea la servici din 20 martie .
oricum va tin la curent daca merg sau nu merg inca la scarbici ...

Astazi mergem sa luam rochita pentru carnaval ... Andreea nici nu a vrut sa mearga la camin de grija ei ... abia asteapta carnavalul ...

Pupici la BB - ici ....

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

Paula nunta a fost la Complex Severus ( fosta cantina armaturii) . Nu stiu unde faci tu nunta , dar pot sa-ti spun ca am ramas foarte impresionata de schimbarea facuta la aceasta cantina . Servirea e ireprosabila , aranjamentul salii , mesele , scaunele , masa mirilor , design-ul de pe pereti si de pe jos ... ce sa mai ... cred ca e cea mai eleganta sala de nunti din Zalau .

La Severus facem shi noi. Ne-a placut multi de prima data acnd am vazut-o. Chiar daca-i mai scump ca in alte parti... noi vrem nunta frumoasa
Sambata merg in sfarsit cu iubi sa cautam verighete si invitatzii... Apoi pana in aprilie nu-l mai prind liber. Sa-mi tzinetzi pumnii sa gasesc frumos

Nunta noastra
Marturii

Mergi la inceput

Nu prea intru in timpul saptamanii...ca lucrez pana la 8-9 seara si vin rupta acasa...n-am chef nici sa deschid calcu Asha ca mai mult ma plimb prin vilutza in weekend. Nici la miersici n-am mai fost... decat foarte rar....de cand v-am gasit pe voi. Poate fac si eu rost de id'urile voastre....shi mai vb si pe mess... Ca sa nu mai tot ziceti ca-s secretoasa

Nunta noastra
Marturii

Mergi la inceput

Paula este foarte eleganta sala ... ma bucur pentru voi ... eu cred ca o sa aveti o nunta ca-n povesti . La nunta la care am fost noi nu au fost imbracate scaunele , erau scaune simple , cum sunt pe la birouri de obicei . Dar am vazut poze de la o nunta care tot acolo s-a tinut , unde erau imbracate scaunele in saten alb si la spatar aveau legat o funda mare aurie ... plus ca si pe mese si restul salii era aranjata foarte frumos . Seful de sala tot lauda acea nunta ca a fost cea mai frumoasa si mai eleganta din toate punctele de vedere . Fiul unei colege de-a mele a avut acea nunta . daca te-ai uitat pe gala10 probabil ca ai vazut acele aranjamente de care iti povestesc .
Va tin pumnii sa gasiti verighetele la care ati visat !!!

Bianca cum a fost la Cluj ??? Iti mai este rau ? Cum a trecut prima zi ? Asteptam vesti despre tine ... sper ca totul sa fie in regula .

Va doresc o seara placuta tuturor ... azi nu mai reusesc sa intru deoarece trebuie sa mergem sa mai impartim martisoare ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Bianca ai fost la Cluj?

Daca mai vii iti trimit nr meu de mobil.....sa ma suni...poate ne vedem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

bianca-bia, nu stiam ca simona sturza e in cj...tineti legatura, sau ai vazut-o intamplator? N-am mai vazut-o de muuulti ani, eram prietene in liceu, ce mai face??
Aaaa, pe dan il stiu bine, m-am intalnit cu el culmea! in cj, in mc donalds. Era cu fetita lui. Eu eram la un curs in noiembrie, iar el cu ceva probleme de la firma, locuieste in zalau. Dan nu a fost cu mine in clasa, ci in A. Si pe ovi muresan il stiu bine, era prieten cu fostul meu sot...e in canada acum, stii? Avem multe cunotinte comune vad, ma bucur ca mai aflu cate ceva despre fostii mei colegi :)).

bianca, cum a fost la cj? e ok cu analizele, ce a zis dr?

va pup!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

seara buna fetelor ...

n-am intrat dimineata ca de obicei, pentru ca mihaita mi-a facut cadou o noapte alba ... nu stiu ce l-o suparat ...
insa eu mare parte din zi am fost zombi ...cand mi-am revenit am iesit in oras sa ma intalnesc cu niste colegi de liceu sa punem la cale intalnirea de 10 ani ... adevarul e ca mi-a prins bine sa ies putintel din casa

claudia am vazut pozele cu tine si darius, ai un flacau in toata regula, azi maine merge la fete (sau poate erge de pe acum ) ... sa fie sanatos, sa te poti bucura de el

bianca cum esti?

adriana sa ne anunti cand ai noutati cu privire la intoarcerea la scarbici ... sper ca nu te mai dor urmarile cazaturii

bia am primit mailul tau, de maine vei putea vedea pozele noastre, la photo gallery de pe paginuta lui mihaita ... cele mai multe sunt cu el, dar ne gasesti si pe noi pierduti pe acolo

elvira cum te simti? ti-a trecut raceala? esti pregatita pentru carnaval?

mihaela, paula ne intalnim maine aici?

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna fete dragi!!!!!!!!!

am fost la cj.eu am mers pregatita pt o investigatie si cand colo trebuia facuta alta.una nasoala rau , pe care am refuzat-o.sa ma fi vazut cum am sarit de pe pat si am zis NU .dar dr e tare dragut si m-a lamurit ca trebuie facuta ,.asa ca eu dusa putin cu pluta am zis ca o fac dar la privat .noroc ca are dr si asa ceva si urmeaza saptamana viitoare sa merg.si mi-e o groaza ca iar trebuie sa bag 4l de solutie.mama si ce rea e .de simtit ma simt ca naiba.nu am mancat azi decat o inghetata la mec si-s balonata si-s cuin sus si am chef de cearta si n-am cu cine ca feciorii im dorm.da merg la o tzigara si-mi trece.

bianca eu te-am intrebat pe forum daca ne cafengim si nada raspuns asa ca nu am insistat.dar lasa ca eu vin fff des la cj si ne-om cafengii .

mihaela veniti la carnaval?

adriana cam mult stai draga in vizita.

paula da unde lucrezi? in ceva banca ? ce esti asa secretoasa?scuze ca-s artagoasa .uite ce-ti dau ca sa nu te supari.

elutza cum sunteti?mihaita papa?

claudia pe unde esti? se vede treaba ca nu ai barbat acasa si golanesti prin oras de nici pe net nu stai." ma iubesti" ce face.tuca-l apasat din partea mea.

elvira sper ca nu ai patit ceva din cauza batistei bebelusului

carmen unde esti??????????????????????????????????????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

'neatza !!!

Bianca , mai profit si eu de zilele libere care mi-au mai ramas ... asa ca golanesc ba la unii , ba la altii ... glumesc ... Am fost draga la bunici sa le dam martisoare !!! La dr. Aldea ai fost ? Si , deci , nu ai rezolvat ieri nimik la Cluj? Iar ti se arata un drum saptamana viitoare ? Noroc ca ai un barbat tare de treaba si sta cu copiii , ca altfel nu stiu , zau , cum te-ai fi descurcat ...

Noi suntem cuminti ... iarasi nu papam decat lapte de vreo 3 zile , am fost marti la dr. si a zis ca iar ne ies ceva maselutze si sa nu ma mai agit ca nu mananca fata ... sa-i dau lichide cat de multe .
In rest toate la fel , de la scarbici nu am primit inca raspuns , dar cica 99% ca mi se va aproba cererea . Dupa ce aflu un raspuns de la servici trebuie sa fac un drum la primarie sa depun si acolo cerere ca renunt la banii pentr CIC si doresc stimulentul de 3 milioane lei .

Aaaaa... fetele noi , adica Paula si Bia , daca doriti sa vedeti albumele noastre care sunt friends only ... nu numai cele care sunt publice , trimite-ti un PM cu adresele voastre de mail ...

Va pupic si mai viu ...

P.S. Bianca cand intri draga pe mes. ca eu nu vad niciodata online la tine ziua ... esti pasare de noapte ??? Ca tare as mai sta la taclale cu tine cand doarme Paula !!! Dupa ce merg la munca ... adio "barfeala" !!!

albumele noastre

Mergi la inceput