Fetele din Zalau-vila :))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

sa veti o primavara insorita, plina de veselie si de impliniri

bianca ... ce sa faci? asa-i la vila ... ne pierdem prin atatea camere

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

salutare, salutare

eu ce sa va zic...dupa o noapte alba la 5 dimineata dupa ce si-a pierdit toate rabdarile imi zice cristi : ba tu n-ai treaba? ia du-te la magazin nu mai imprastia atatia virusi in casa! asta in loc de martisor pesemne
sunt necajita ca el iar a trebuit sa plece si e cu mine Alexia, mi-e frica sa nu ia ceva de la mine.

martisor am primit si eu...de la sensiblu

va pup, mai intru mai tarliu acuma striga Alexia papa

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Simona(Porutiu)...asa te chema nu?....esti o figura...apropos, cine mai era in clasa cu tine?Simona Sturza? Tu erai in D?Pe sora ta de la NY o stiu? A mea sora este in Montreal...tot de 3 ani...

Da....acum stau in Cluj... Mai merg si eu la Zalau la matusa mea
(care era profa la liceu Dorina Hodis)....si la luminatie la tata...

Maine vreau sa merg pe Feleac la ski....ca sunt incepatoare si vreau sa ma invat un pic...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu raportez: am primit aseara martisoarele-de la sot si de la Diana. Azi Ovi e de garda si de aceea s-a petrecut aseara :)).

biancalonean, pai ma stii carevasazica! da, eram porutiu-dar mihaela, nu simona-eram in D cu simona sturza, marius udrea, cotyso, florin popa...si multi altii :)).
pe sora mea nu cred ca o stii, e cu 7 ani mai mica decat mine...in ultimul album-calatorii3-apare si ea in cateva poze, in San Francisco. Doamna Hodis nu mi-a fost profa, dar o stiu(nu stiam ca e matusa ta). Mama ta e cu tine in Cj? Din poze am impresia ca il stiu pe fratele tau...a facut atletism cumva? Dar pe sora ta de unde s-o iau? Stiu, din montreal!

adriana, nasol cu cazatura...bine ca n-a fost mai rau! Dar zi, de cand te intorci la munca? Uof, io acum zau ca as sta acasa macar o saptamana...mi-e dor de zilele linistite de acasa....

elvira, sanatate mama! Bea ceaiuri multe, ia hapuri sa-ti revii! E tare nasol sa duci boala pe picioare! Apoi duminica trebue sa fii in forma, nu?
Am uitat sa-ti spun ca maieurile ce le-am luat ii erau mici Silviei, le-am lasat la mama sa le schimbe, insa n-am mai intrebat-o daca a fost...
pupici sa te faci bine.

bianca, pijamaua e buna, pantalonasii la fel, deja le-a purtat, sunt super! Doar maieurile erau mici, banuiam eu...
multumim de martisoare si floricele.

elutza, claudia, paula pupici virtuali si voua .

Daca nu mai apuc azi pe aici, va doresc o noapte linistita si maine o zi minunata!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

Va salut fetelor .Am intrat doar sa dau buna seara si sa va invit daca doriti sa vedeti poze cu darius si mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am intrat sa va spun doar noapte buna si sa va ofer un martisor de aici

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna fete dragi!!!!!!!!!!!!
adriana ca sa nu te las sa suferi singura si pt ca ieri m-am laudat ca si eu ma mai bat de pamant si nu prea ma lovesc ete draga ca azi ma batu-i de pamant in fata la CROSS si ma doare.asta-i viata .

mai fetelor eu dimineata merg la CJ si beau FORTRANS ( 4l trebuie si eu am beut doar 2l)) de-mi iese pe urechi si mi rau si nu mai pot si nu stiu ce sa fac.

mihaela pupici la fete.veniti la carnaval ?

claudia am vazut pozele .mama da ce serioasa esti.ma iubesti ii un scumpic , astept cu nerabdare sa-l tuc apasat.

paula pe unde umbli? hai draga la povesti .

elutza cum e mama?mihaita papa?

elvira ce faci?cum e batistuta bb-lusului?

bianca esti casatorita? unde lucrezi?

carmen pe unde esti? mi-a zis tudor ca ai intrat aseara pe mess .te astept maine la o poveste.la bb2 si andrei.

, martisoare sila mamici si copilasi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elutza tare frumos e mihaita.musai trebuie sa faci si o fata , ca faci copilasi frumosi.

, martisoare sila mamici si copilasi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Scuze...Mihaela vroiam sa spun...dar ma gindeam la Simona Sturza pe care chiar am vazut-o zilele trecute prin oras. Normal ca ai stiu si pe restul.....Cotyso imi punea felicitari si martioare prin buzunare....si mai era un baiat Dan...dar nu mai tin minte cum...maica-sa era dr....cu ala am iesit de citeva ori pina m-a prins tata si...gata.Apoi vreo 2 ani am avut o prietenie platonica cu Ovidiu Muresan din E parca....

Sora-mea a terminat la 2 ani dupa mine....a facut Litere.

Dora Hodis era pritena daca mai tii minte cu Doina Oros...care e de vreo 10 ani in Canada.....si se viziteaza des cu sorela....

Eu am terminat dreptul.....pina de curind am lucrat la Accor o firma frantuzeasca cu tichete de masa ca reprezentant pe mai multe judete....iar acum stau acasa.... mi-am luat o vacanta mai prelungita....

Cam atit pe azi....

Mergi la inceput