Fetele din Zalau-vila :))

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

'neatza !!!

m-am trezit cu noaptea-n cap pentru ca vreau sa merg la scarbici , vorba Mihaelei , sa tratez cu sefa sa vedem ce si cum ar fi daca m-as reintoarce din martie in campul muncii si daca toate sunt frumoase sa depun si cererea . Va tin eu la curent mai tarziu dupa ce vin acasa .

Bianca da tu mai ai examene sau de ce mergi la Cluj ? Eu am crezut ca ai terminat sesiunea !!! Poate iti merge net-ul mai bine azi si ma poti bUzz -ii ...

Va pup ca trebuie sa ma pregatesc pentru intalnirea cu doamna director !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetelor

azi am cumul de functii, pe primul loc: mamica. Da, ati ghicit, iar e Alexia cu mine, Cristi a vrut sa vada o expo de scule la Cluj
Eu am o amigdalita de toata frumusetea, combinata cu niste dureri de cap si o sinuzita de-a matusimii In rest...viata e frumoasa...pasarelele canta si ele pe undeva...si tot asa...

Bianca,participarea la carnaval se face numai pe baza de inscriere ( e gratis, dar cu inscriere) Am facut asta ca sa stiu la cati sa ma astept sa n-am surprize, adica ba sa ma pregatesc si sa nu vina nimeni, sau sa vina prea multa lume si sa nu avem loc, intelegi? Asa totul e clar.
Cat despre pagina cu biblioteci si dormitoare...nu ma mir ca nu le vezi bicoz inca nu le-am pus sus on za net vreau sa spun, ele stau deocamdata bine si comod in al meu calculator. Si cum azi se prevede o zi incarcata (Alexia maraie deja) presupun ca n-o sa le poti vedea nici azi
Va pup si poate mai vb mai tarliu.
A se consemna ca odata cu acest mesaj mi-am baut si prima cafea.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!

mai , fetelor eram pe pagina nr 3 .pai se poate??????????

adriana am terminat cu examenele dar merg la medic joi si vineri .am probleme cu , colonul si ca sa nu raman internata fac naveta.hai zi repede ce faci? mergi sau nu la job din martie?da auzi draga sefa nu merge in luna de miere( fiere)?????????????

elvira am inteles cum sta treaba cu carnavalul.pupici printesei.vezi sa nu o racesti si pe ea.

fetelor unde sunteti??????????????????????

Mergi la inceput

Fetelor , cine a spus ca " martea sunt 3 ceasuri rele " ?

Uite ca la mine se adevereste acest lucru . Sa va povestesc ce am patit ... Dupa cum am scris dimineatza am fost la servici ca sa-mi fac cererea pentru reintoarcerea la servici . Cand am terminat si am vrut sa cobor pe scari , care sunt din gresie si au pe colt cate o banda de aluminiu ) , imi agata varful de la cizma in acea dunga si vin pana jos pe scari . Marea problema este ca mi-am busit raude tot genunchiul si mana . Pana acuma dupa-masa am tot simtit durere in umar ... da ma doare tare rau ... asa ca ne-am dus la spital sa vedem despre ce este vorba . Am facut o radiografie si noroc ca nu am numai o contuzie si , zicea dr. , ca durerea va mai continua inca vreo cateva zile asa ca mi-a prescris un gel si ceva medicamente contra durerii , ca nu imi pot misca mana aproape deloc si imi vine sa plang cand incerc sa o misc .

Va urez noapte buna ca ma duc in patut ... sper sa am o noapte usoara , fara dureri ...

albumele noastre

Mergi la inceput

adriana imi pare rau de ce ai patit.vad ca tu nu prea esti invatata cu cazutu .eu fest trag cate o tranta .imi mai rup si pantalonu sau tocu de la incaltaminte in cadere.da ca un facut rar ma lovesc .sa va zic ca am cazut cu o saptamana inainte de a naste in parcarea de la Metro .nu m-am murdarit, lovit , nimic.sa vedeti ce tantosa m-am ridicat si am intrat in metro.asta e cred ca eu is mai impiedecata de felul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

sara buna

sper ca nu dormiti inca ... eu de-abia,de-abia l-am adormit pe mihaita si am prins un pic de timp la calc ... azi nu prea am avut vreme de relaxare ... pe deasupra sunt si racita, asa ca Elvira ar trebui sa deschidem un club al gagicilor racite

adriana imi pare tare rau de cazatura ta ... sper sa treaca durerea curand ... eu am cazut ultima data acum trei ani, pe gheata cu cateva zile inainte de nunta ... asa ca la nunta aveam fundul vanat ... noroc ca durerea mai trecuse

bianca sper sa-ti rezolvi cu bine si repede problemele cu colonul

claudia, mihaita iti multumeste pentru aprecieri

gata, sper sa mai vb dimineata
somn usor si pe toate

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!

va ofer un martisor si un ghiocel .copilasilor .

nu punem de-o intalneala , asa de martisor?

Mergi la inceput

Salutare !!!

Ati primit martisoare ???
Cum au reactionat puiutzii vostri la martisor ???

Paula a primit deja aseara , de la un vecin , martisor si il tot intorcea si se uita la el , apoi s-a plictisit repede si l-a lasat in plata Domnului , cum face de altfel si cu celelalte jucarii , adica se plictiseste foarte repede de ele ... era sub forma de papusica ...tare dragutz ...

Andreea de ieri mi-a spus ca vrea sa duca martisoare la d-le educatoare si ea trebuie sa poarte in piept martisor astazi ... asa ca aseara , dupa ce am venit de la spital , a trebuit sa ne punem pe aranjat martisoare ...

Eu sunt mai bine , in sensul ca m-a lasat durerea dupa ce m-am uns cu gelul prescris de dr. , care vad ca a facut minuni peste noapte si acum pot sa-mi misc mana foarte bine , nu ca si inainte dar totusi ma pot imbraca singura , pot sa o ridic pe Paula , etc. Nici durere nu am mai avut , probabil sunt foarte tari si medicamentele ... deci ... am avut o noapte linistita in adevaratul sens al cuvantului . Parca si Paula a stiut ca am ceva probleme ca nu s-a trezit deloc azi-noapte , pupe-o mama pe ea de scumpica si cumintzica de fetita ce e ...

Sotul meu a venit deja cu martisoare pentru mine si printesele lui ... foarte atent ... sper sa primiti si voi ...

Va pupi si vorbim mai tarziu ...

Va doresc o primavara insorita asa cum se arata a fi si ziua de astazi !!!!!!!!!!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

mai fetelor de cand avem vila nu va mai vede omu.pe unde umblati?

, martisoare sipetru mamici si copilasi.

Mergi la inceput