Fetele din Zalau-vila :))
Raspunsuri - Pagina 3
Bimilit spune:
in sfarsit pot posta.mama da ce aiurea merge forumu.
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adriana odihna placuta si sa-ti revi un - doi.vezi ce mic e orasul?
fetelor pe unde sunteti?la job?sau shhopingareala
?
sa aveti o zi frumoasa .va pup si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
elutaf spune:
acum am venit de la vaccinul antirujeolic sper sa nu fie urmari neplacute 
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
for2nity spune:
Bianca, nu mai fac nici o pauza de cafea, adica iau pauza de tot pe ziua de azi, ma doaaaare-un caaap de nu mai pot. Si pe mine la faza cu scutecele m-ai pierdut, zi-mi de care vrei ca nu mai stiu
, oricum maine vin scutecele si pt tine si pt adriana, sa nu le spun pe marca sa nu facem reclama gratuita ![]()
Cat despre ultimile pregatiri pentru carnaval...poate ma mobilizez de maine caci zilele astea am fost terminata. Mai avem doar vreo 5 locuri pentru carnaval.Am emotii, si sper sa fie bine. Gata, o tulesc. Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Fetele ati primit oferta speciala de la q.?
Ce parere aveti ?
Hai ziceti repede pe care ce va tenteaza ?
Va pupi ca ne pregatim sa mergem in vizita !!!
albumele noastre
sandana spune:
Bianca, azi chiar nu l-am dus pe darius la camin si l-am lasat pana la amiaz cu Silvia si apoi cu Lili ca nu am putut sa ma descurc altfel.Mamei ii scoat maine ghipsul,Fla este la Bucuresti asa ca....si mi-a fost mila de el ca a mai tusit si asera si apoi n-as vrea sa imbolnaveasca si alti copilasi.
Dar de maine trebuie sa-l duc,asa ca gat cu binele...Saracii de ei de mici la program nu ?
Eluta am pazut pozele cu Mihaita si este un copil superb ..Sa va traiasca si sa fie sanatos....
Ok...acu va pup...poate mai trag o fuga mai tarziu
mihaela_s spune:
fetelor, va pup si eu in fuga, merg la nani...
n-am noutati, doar daca v-as povesti ce si cum e la scarbiciul meu, dar mai bine raman doar eu scarbita. ![]()
fetele sunt bine, trece asa de repede o seara! abia apucam sa stam putin impreuna si deja trebuie sa ne culcam...
voiam sa vedeti maimutica mea. O imita pe Diana in toate, dar mai ales in prostii
.
sa aveti o noapte buna!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
claudia sanatate mamei si lui ma iubesti.mama abia astept sa-l tuc putin.da mama ta a stat singura la ea acasa?cum s-a descurcat?
elvira cum adica mai ai 5 locuri? oferi invitatii sau cum se procedeaza? ca eu is blonda si ma prind mai greu
.durerea de cap e cauza lipsei acute de " munca"
!!!!!!!!!!!!si ca atare iti dau eu putin de lucru: vezi ca nu pot accesa pozele de la bucatarii , dormitoare , etc.
adriana somn usor.nu mi-a mers messu azi ca vroiam sa te bazai cu niste curioziti.
elutza pupici lui mihaita , stai linistita ca nu prea sunt reactii la AR.
restul fetelor din gasca pe unde umblati? la derdelus ?
!
Bimilit spune:
mihaela scuze .eu nu am vazut postarea ta decat dupa ce am trimis mesajul meu.da silvia e o scumpica.mie mi se pare lunguta pt varsta ei.( asa ca o curiozitate : ii e buna pijamaua ?)
fetelor Baby Expo vine la CJ in 26-27-28 mai .Eu sigur merg daca doriti( si aveti curajul
) sa veniti cu mine va astept pe listuta .
!