Fetele din Zalau-vila :))

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor pareri impresi despre carnaval???????hai urgent la raport.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

seara

am adormit dupa o zi in care am fost tare fitosi

elvira doar am zis ca voi trece sa vad "mastile" ... si cum tot eram cu mihaita la plimbare ... oricum cred ca a fost o petrecere pe cinste
mihaita a fost azi practic prima oara in lume (ma refer la lume multa) si chiar am vrut sa-l scot deoarece suntem in etapa in care ne e frica de straini ... in cele 10 minutele cat am stat a reactionat bine, a privit curios in jur, a mai si marait un pic, dar nu stiu daca din cauza mutimii sau pentru ca-i era tare somnic

asteptam detalii despre carnaval si poze, sunt convinsa ca toti puiutii au fost super-draguti

mai vorbim maine

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

DESTEPTAREA ! deja dormitati? ora COLGATE ?
Fetelor noi abia am ajuns acasa de la orele 16,caci dupa carnaval trebuia sa ajungem la nasii nostrii fiind azi ziua de nastere a nasucului...asa ca a trebuit sa plecam mai devreme...
Carnavalul a fost deosebit de interesant atat pentru copii cat si pentru noi...parintii...caci eu cel putin nu am mai fost la un carnaval..
Dar acu trebuie sa inchid ca nu ma lasa Darius sa scriu...vrea sa se joace...Promit ca revin maine cu detaluii si sper ca si cu poze....
Blueeyes cu cel putin 10 zile inainte de data nuntii se depun actele la primarie
Noapte buna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sandana

DESTEPTAREA ! deja dormitati? ora COLGATE ?
Fetelor noi abia am ajuns acasa de la orele 16,caci dupa carnaval trebuia sa ajungem la nasii nostrii fiind azi ziua de nastere a nasucului...asa ca a trebuit sa plecam mai devreme...
Carnavalul a fost deosebit de frumos si de interesant atat pentru copii cat si pentru noi...parintii...caci eu cel putin nu am mai fost la un carnaval..
Dar acu trebuie sa inchid ca nu ma lasa Darius sa scriu...vrea sa se joace...Promit ca revin maine cu detaluii si sper ca si cu poze....
Blueeyes cu cel putin 10 zile inainte de data nuntii se depun actele la primarie
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aaaaa, ma bucur ca a iesit bine canavalul, Elvira felcitari!

astept si pozele, sunt curioasa ce masti au fost...

Eu va pup, ma duc la nani, maine incepe o noua saptamana...si fiecare we trece asa de repede....

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va salut repede ...
Fetele is foarte bolnave , ma pregatesc sa merg la spital cu ele ...

Va invit sa vizionati poze de la carnaval

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!salutare!

cafengiste la apel!!!

am vazut pozele de la carnaval.superbe!!!!!!!!!!da a fost chef nu gluma.ce dulcici pot fi copilasii astea.mama mamam.super costumatia lui Andreea.

adriana ce au fetele? sunt gripate sau ce? mai eu le-am dat la feciorii mei cate o fiola de oscillococcinum si sunt ok , sper sa nu raceasaca , plus ca lui matei ii dau Imunobaby , iar tudor baga suc de citrice la greu.sper ca nu e ceva gav cu ele.pe andreea ai dus-o la camin azi? ce faci cu serbarea de la camin?pupici si sanatate.

elvira si .super super carnaval.bis bis.

fetelor unde sunteti ? treceti la raport.

claudia treci mama si tu cu poze.

va tuc si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

adriana ce au fetele? sper ca nu enimic grav?

frumoasa foc andreea la carnaval

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna seara !!!

Fetele au faringobronsita . Acum sunt la tratament . Andreea a mers dimineata la camin , dar la 12 a adus-o Luci si am fost la dr. cu aman2. Miercuri trebuie sa mergem la control . Am facut si cate p cura la aerosol cu ambele fete si deja vad ca se simt mai bine . Nu primim antibiotic , asta e bine .
Serbarea a fost de fapt un fel de lectie deschisa . Au avut un mic programel in limba germana si in limba romana la sfarsit . A fost OK asa , macar am vazut si noi cam ce invata la grupa mare pregatitoare . Sunt tare destepti copiii din ziua de azi . O sa pun si poze de la serbare dar mai incolo .

Elvira am trecut pe la tine dupa serbare , vroiam sa discutam ceva , dar o las pe altadata . Banuiesc ca esti franta dupa atatea pregatiri si agitatie . Am vrut sa-ti trimit pozele de la carnaval dar nu ne-am nimerit pe mes. , cand erai tu libera nu puteam eu si invers . Fara acceptul tau nu le afisez pe forum . O sa ti le trimit si le pui tu daca doresti . Sa ai odihna placuta !!!

Bianca si Elutza multumim de aprecieri ... si noua ne-a placut costumatia lui Andreea !!! Dar acel clown si acel cocosat i-ati vazut ? Mie mi s-au parut costumele cele mai reusite . WErau mai deosebite decat restul : spider-man,zorro,mirese,printese,zane,muschetari ... astia 2 meritau sa fie printre castigatori . Cocosatul , parerea mea , si-a jucat foarte bine rolul , daca l-ati vedea pe caseta cum si se misca asa lent , intr-adevar foarte bine interpretat ... dar dupa cum povesteam si cu Elvira , nu pot castiga toti copiii .
Cred ca ma paste ceva viroza si pe mine ca tare rau m-a durut capul azi toata ziua , ma ustura gatul si nu pot nici eu dormi prea bine noaptea ... ma tratez si sper sa-mi treaca pana vineri ... ca pe data de 10 martie implineste Andreea 6 ani si trebuie sa fiu in "toane bune" .

Va pupitzes si va urez o noapte cat mai linistita !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Buna seara fete !
Sper ca acum pot sa stau linistita sa postez si eu ceva caci aseara nu am avut loc de fiu-meu....
Felicitari a fost nemaipomenti...asta nu ca sa te flatez dar asa cum spuneam si aseara a fost in primul rand deosebit...un eveniment pentru copii care nu numai ca se intampla arareori dar parca am retrait si noi alaturi cu ei momente dragi de copilarie...fara griji,stress,pb....noi ne-am simtit excelent.
Regret ca nu am reusit sa intru dupa diploma dar promit ca tre catcand pot...Ma astepta sotul in masina si cum erau f.multe masini parcate in fat nu a vrut sa blocheze circulatia.Soryy si inca o data ...nota 10 * si
Adrianaimi pare rau de voi ca sunteti bolnavioare....si spre sa treceti rapid si cu bine peste asta ca na..stiu si eu ce greu e cand sunt bolnaviori.Dar cum s-au imbolnavit amandoua deodata....una de la alta sau cum....de pe-afara?
Bianca pe pupa ma iubesti si promite ca o sa-ti puna pozici de la carnaval.Dar dumneata de ce nu te-ai prezentat nerusinat-o? Bia o sa te rog sa ma anunti cand mergi la Cj si in special la Metro ...as vrea scula ....de curatat zarzavat din inox....Dar ce scula credeai
Paula,sper ca ai inteles ce ti-am postat...deci cu cel putin 10 zile calendaristice inainte de data casatoriei....iar atentie ...sa aveti certificat nuptial de la medic valabil(este valabil 14 zile din care 10 zile trebuie sa fie la Primarie...
In rest daca mai nelamuriri te rog sa nu eziti......iar ora oficierii o programezi cand depui actele da ?
Mihaela,Elutza,bialonean ,carmen va salut pe toate si sper ca faceti careva convocarea cat mai urgent.....Stabiliti ordinea de zi...si la apel Ok?
Noapte buna,vise placute

Mergi la inceput