Fetele din Zalau-vila :))
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
sandana spune:
quote:
Originally posted by sandana
Buna seara fete !
Sper ca acum pot sa stau linistita sa postez si eu ceva caci aseara nu am avut loc de fiu-meu....
Felicitari Elvira a fost nemaipomenti...asta nu ca sa te flatez dar asa cum spuneam si aseara a fost in primul rand deosebit...un eveniment pentru copii care nu numai ca se intampla arareori dar parca am retrait si noi alaturi cu ei momente dragi de copilarie...fara griji,stress,pb....noi ne-am simtit excelent.
Regret ca nu am reusit sa intru dupa diploma dar promit ca tre catcand pot...Ma astepta sotul in masina si cum erau f.multe masini parcate in fat nu a vrut sa blocheze circulatia.Soryy si inca o data ...nota 10 * si
Adrianaimi pare rau de voi ca sunteti bolnavioare....si spre sa treceti rapid si cu bine peste asta ca na..stiu si eu ce greu e cand sunt bolnaviori.Dar cum s-au imbolnavit amandoua deodata....una de la alta sau cum....de pe-afara?
Bianca pe pupa ma iubesti si promite ca o sa-ti puna pozici de la carnaval.Dar dumneata de ce nu te-ai prezentat nerusinat-o? Bia o sa te rog sa ma anunti cand mergi la Cj si in special la Metro ...as vrea scula ....de curatat zarzavat din inox....Dar ce scula credeai
Paula,sper ca ai inteles ce ti-am postat...deci cu cel putin 10 zile calendaristice inainte de data casatoriei....iar atentie ...sa aveti certificat nuptial de la medic valabil(este valabil 14 zile din care 10 zile trebuie sa fie la Primarie...
In rest daca mai nelamuriri te rog sa nu eziti......iar ora oficierii o programezi cand depui actele da ?
Mihaela,Elutza,bialonean ,carmen va salut pe toate si sper ca faceti careva convocarea cat mai urgent.....Stabiliti ordinea de zi...si la apel Ok?
Noapte buna,vise placute
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
sara buna fete dragi!!!!!!!!!!!!!!!!
adriana la fete si sanatate.
claudia , pai, eu ma gandeam la scula de scula , ca doar e 8 martie si sigur sunt reduceri.daca merg sapt astala cj te anunt.cate vrei 1-2?
fetelor unde sunteti?????????????????
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Saluti fetelor!
Trec repede pe la voi(noi) prin vilutza, inainte sa ma retrag in vastele mele apartamente :)).
adriana, sanatate fetelor, tare rau e cand sunt bolnavioare :((.
Am vazut si eu pozele de la carnaval, foarte reusite costume, cred ca a fost o petrecere faina, chiar imi pare rau ca n-am putut fi acolo! rochita andreei a fost minunata!
elvira, nota 10 si organizatoarei! vreau sa vad costumul tau si al Cristinei!
bianca, elutza, claudia-pupilai baietilor! si voua!
Paula, cand va fi nunta? Starea civila va fi in aceeasi zi?
bia-lonean, cum mai e ochiul?
pupi la toate, o seara placuta!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
salutare !salutare!
elvira mama semneaza acordule de pace si roag-o pe adriana sa puna pozele de la carnaval.
mihaela cand veniti la zalau? ca mi-e un dor de intalneala.
fetelor nu ne intalnim pe 7 sau pe 12, asa intre gagici , sa ne sarbatorim?hai mai nu fiti rele .punem de o ?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Da ,da , da .... sustin cele spuse de bianca sa ne intalnim ... dar in 7 cred ca va fi full peste tot asa ca mai bine in 12 . Cine vine ????
Mergem si noi sa chefuim de ziua noastra , mai ales ca la mine este al 2 - lea an cand nu merg nicaieri de 8 martie , date fiind imprejurarile .... Deci veniti , da sau ba ???
Daca da sa ne gandim la un local cu separeu , bem si noi un pahar de vin , mancam o pizza si ne simtim bine , nu ????
Asteptam inscrierea pe listutza .
Am inceput :
Bianca
Adriana
asteptam in continuare ... lista ramane deschisa ...
albumele noastre
for2nity spune:
buna dimineata
gata, gata, semnez acordul. Adriana, chiar te rog sa pui cat mai multe poze de la carnaval sa vada toata lumea rautacioasa cat de frumos a fost.
Fetelor, vreau sa va spun ca eu in agitatia si stresul organizarii nu am prea prins pulsul distractiei, dar vazand ieri o caseta cu tooot carnavalul...am ramas cu gura cascata. Nu mi-a venit sa cred ca eu am reusit sa fac asa ceva( ma laud singura) dar, chiar daca gurile rele au avut bineinteles numai rele de spus, eu zic ca pentru un serviciu pus la dispozitia lor complet gratuit, a fost foarte bine.Era bine si daca era pe bani Am vazut pe caseta aproape 3 ore de distractie continua, fara timpi morti , in care copii cu adevarat s-au distrat. Pentru oricine are altceva de spus..am dovezi.
Claudia, mamico brutareasa, te astept oricand dupa diploma...ce-i a lui Darius e pus deoparte.
Ma duc sa mai lucrez cate ceva ca o astept pe Adriana in vizita.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
for2nity spune:
era sa uit, Adriana, ai recunoscut-o pe Andreea in ziar? I se vede coiful
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Am primit unda verde de la Elvira sa va arat poze cu ea si printesa ei , asa ca priviti-le.
Elvira eu nu stiu in ce ziar a aparut Andreea ! Daca ai ziarul pastreaza-l te rog pana sambata sa vad si eu poza ....
albumele noastre
loneanbianca spune:
E inca umflat ochiul meu....abea azi mi-am luat canamicina.....sper sa nu mi se faca mai mare....ca maine dimineata plec..... Va pup !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
bia-lonean, sanatate! N-ai fost la oftalmolog? Drum bunn si distractie placuta!
bianca, daca va intalniti pe 12, eu n-o sa pot veni, ovi e de garda.... din pacate, nici in 11, ca n-avem cum ajunge inapoi acasa...imi pare tare rau, ramane pe altadata, inca nu stiu cand.
elvira, ce costum minunat ai avut! wow, parca ai fost o ducesa din sec.XIX...superb! iar catelusul scump, il pupam dulce
adriana, cum sunt fetele? mai bine?
Fetelor, sa aveti o zi "a noastra" minunata, plina de vselie, flori si bucurii!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!