Mamici de sept-oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

De Martisor va doresc o primavara superba,numai bucurii si multa sanatate!
pt voi!
pufymic, sanatate multa si sa va faceti bine cat mai repede!
noi suntem bine cu exceptia cateorva gretzuri dra nu ne plangem! abia asteptam saptamana viitoare sa mergem iar la echo!

o zi excelenta si plina de martisoare!

Beatrix
8+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fetelor, o primavara insorita si o zi linistita azi, de martisor!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie cum pot sa-mi pun poze pe DC!
Sunt zero la capitolul acesta!

multumesc!

Vreau sa va spun ca am primit muuuuuulte flori de la colegi si sunt tare mandra

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.Am trecut sa va urez o primavara frumoasa,plina de bucurii si sa va daruiesc un www.travelworld.ro/images/romanesc/martisor.jpg" target="_blank">martisorsi un www.buchete.ro/im/19.jpg" target="_blank">buchet de flori
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

CRIM-a chemat la CMU Unirea....am mai fost odata la el dar pt alta chestie si s-a dovedit a fi falsa deaia intreb daca stie cineva ceva de el?????????Adica mi-a spus ceva de un chist de 4 cm care a disparut asa tamnesam nu-l mai vedea nimeni decit el......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare fetele.

Desi va citesc zilnic prind greu forta sa si scriu.Dupa raceala zdravana de acu cateva saptamani au ncetat brusc starile de greata,asa dar pot spune ca ma simt bine,doar ca obosesc destul de repede si ma simt putin obosita.

Azi am fost la eco 3D...avem fix 12 saptamani,bb sa vazut atata de ciudat de nu-mi venea sa cred....se vedea cum se formeaza toate cele,la masurat in toate pozitiile posibile,au urmarit fluxul sangvin si renal si am avut noroc...ne-a aratat si ce avem intre picioruse......dr spune ca 51% e baietel.Asa ca m-am aranjat cu 2 ficiori........peste o luna se va vedea mai bine ce este.
Mi sa dat insa o veste putin mai neplacuta....bble este inserat foarte jos deci in momentul de fata am placenta praevia.Trebuie sa am mare grija sa stau linistita si sa nu fac efort deloc.
Am avut placenta praevia partiala si cu Rares dar nu a fost grav (cu sangerari).
Noi ne rugam ca bb sa urce la locul lui si sa stea acolo unde trebuie,cat trebuie.

La mine sarcina aceasta a fost diferita de prima...nu mult dar sesizabil.Prima data nu mi-a fost deloc rau,doar nu sunportam ciocolata,mititeii si cartofii prajiti.Acuma pot manca linistita tot ce doresc.La capitolul dulciuri am facut o pasiune pt ciocolata MARS.

La capitolul kg stau chiar bine ...-1 kg fata de 1 ianuarie (3 sapt).

Cam atata despre noi,va urez un 1 Martie frumos si cat mai multe flori si martisoare.

Roxi 10+ si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
In primul rand va urez o primavara frumoasa si calda. Multe din partea mea de Martisor!

Leditia dulci la fata! Ma bucur ca nu ne-ai uitat!
Pufymic, o sa mai trag cu ochiul la mamicile cu burtici mai avansate decat noi si o sa-ti trimit link-uri.
try, si eu am facut pana acum 2 eco transvaginale si n-am avut nici un fel de problema pana cum. De fapt, Slava Domnului, pana acum n-am avut nici un fel de scurgeri ciudate. Oricum si la mine se justifica ecografiile din cauza uterului dublu. vineri merg iarasi la control.
Azi mi-a fost iarasi rau de dimineata, de nu mai puteam. Acum ma simt bine (deocamdata).
Pupicei.
Editez ca sa le felicit pe bibi si pe ionela-roxana pentru baietei. Deocamdata nu avem decat baietei pe lista. Ar fi cazul sa apara si fetele, nu? Eu azi noapte am visat ca am baietel, deci daca mai iau dupa credinta populara cum ca in realitate se intampla invers decat in vis, inseamna ca am fetita. Oricum abia astept sa aflu la eco ce va fi! Tati deja a cumparat cu ocazia Martisorului 2 perechi de sosetele miiiiici de tot si super dulci pentru bebe. Si pentru ca tati e sigur ca va avea o printesica, a cumparat sosetele rosii:))

11+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Vad ca am inceput sa aflam sexul copiilor: felicitari mamicilor care stiu deja acest lucru.

Noi suntem bine, avem 8 saptamani si jumatate. Luni(la 9 saptamani implinite) mergem din nou la control. Eu la fiecare control (o data la 2 saptamani) am facut echo transvaginala. Medicul meu oricum asa procedeaza, dar cu atat mai mult in cazul meu, dupa experienta nefericita de anul trecut.

Felicitari de Martisor.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna burticutzelor,
Sunt o gravidutza de 6 sapt. si 6 zile si luni, 6 martie, merg la eco transvaginala la dr. T ca sa vada embrionul si cordul. Am fost acum 2 sapt si s-a vazut doar ca e sarcina in uter. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie bebe bine.
Apropos, de 3 zile ma confrunt cu niste dureri de burta si mijloc ca la ciclu, prin urmare am luat Nospa, nu am vrut sa stau cu durerile astea, voi ce ziceti? Am vorbit cu dr. T si a zis ca pot sa iau 3/zi.
Sunt periculoase durerile astea si implicit pastilele Nospa?
Va multumesc pt raspuns!
Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Multe flori de 1 Martie

Cred ca toate ne dorim sa vina primavara cat mai repede sa ne scoatem burticile la inaintare, nu?

Va zic ca si pe aici (Finlanda) se ace eco transvaginala in primele 3 luni de sarcina, tocmai ca asa se vede cel mai bine embrionul. Si eu am facut vreo 3-4 pana acum si n-am avut nici o problema.
Eu am inteles ca dupa 4 luni nu se mai face eco transvaginala ca deja e mai mare bebe.

Eu astazi am fost la asistenta care raspunde de gravide si am ascultat pentru prima data bataile inimii (a lui bebe). E fascinant sa auzi ce ticait rapid are. Vreau sa va spun ca am pus 800 grame de data trecuta adica interval de 1 luna si a zis ca-i bine. Am primit si rezultatele de la analize care sunt OK.

Cici si eu sunt clujeanca, dar momentan locuiesc in Finlanda si cred ca o sa mai stam inca ceva ani buni.

Pupici

Vauva 14+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput